EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28371 tot 28375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

© photo news. De Belgische overheid levert geen waar voor het belastinggeld dat ze ontvangt. Dat concludeert Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, uit een studie.

Voka lijstte 44 indicatoren op en gaf elk Europees land een score op honderd. Zweden krijgt met 73,4 de beste score, gevolgd door Zwitserland en Finland. Dit zijn volgens het netwerk landen die een goede omgeving bieden aan burgers en bedrijven, met goed onderwijs, veel investeringen in onderzoek en ontwikkeling, een goede levensstandaard, een sterk rechtssysteem en een hoge activiteitsgraad.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Aanpak internationale belastingontwijking

Vennootschappen die zich hoofdzakelijk bezig houden met het betalen en ontvangen van rente en royalty´s binnen concernverband en die verzuimen om de Belastingdienst te informeren over hun organisatie, kunnen daarvoor binnenkort beboet worden.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Straks mist Rutte 3 miljard aan bezuinigingen

Het kabinet dreigt een bezuiniging van bijna 3 miljard euro mis te lopen doordat er voor zijn plan om de pensioenopbouw te verlagen geen meerderheid is in de Eerste Kamer.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Extra geld voor verhoging kinderopvangtoeslag

De kinderopvangtoeslag voor ouders met lagere midden- en hogere inkomens gaan vanaf 1 januari 2014 omhoog. De lagere inkomens werden eerder al ontzien.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Dit zijn de goedkoopste huizen per provincie

De bodem in de huizenmarkt komt langzaam in zicht. Dat biedt starters een mooie kans om in te stappen. Sommige huizen zijn nu heel voordelig. Wat zijn de goedkoopste huizen per provincie? Met slideshow

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs