EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28381 tot 28385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 november 2013

SocGen uitgesproken bearish voor 2014

De invloedrijke Franse bank SocGen heeft ook zijn beleggingsvisie voor 2014 geponeerd. Beslist interessant leesvoer voor iedereen die actief is op de financiële markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Column Kees de Kort | Geen nagel meer om het gat te krabben

Het zijn nou niet meteen tópbanen die er in de VS bijgekomen zijn. Bovendien blijft de participatiegraad onder de Amerikanen dalen, constateert economiecommentator Kees de Kort. "Kortom: tweehonderduizend; optisch ziet het er goed uit, maar onderliggend zijn er ontwikkelingen die helemaal niet gunstig zijn."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

'Alitalia is van plan 2000 banen te schrappen'

Topman Gabriele Del Torchio van Alitalia werkt aan een kostenbesparingsplan waardoor ongeveer tweeduizend banen verloren gaan bij de noodlijdende Italiaanse luchtvaartmaatschappij. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Fed staat met de rug tegen de muur

De Fed heeft zijn hand overspeeld. Zoveel is inmiddels een ieder wel duidelijk. Hoe komt de centrale bank ooit nog uit het quantitative easing programma?

Het grootste experiment uit de geschiedenis van de monetaire politiek. Zo wordt het quantitative easing (QE) programma van de Amerikaanse centrale bank regelmatig omschreven. Eerlijk is eerlijk, een dergelijke ingreep hebben we alleszins in de recente geschiedenis nog niet gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Beleggers even enthousiast over aandelen als in 2000

Beleggers zijn dit jaar bijna even enthousiast over aandelen als in 2000. Dit jaar hebben beleggers gezamenlijk netto $277 miljard naar de aandelenmarkt gebracht, tegenover een netto uitstroom van $90 miljard in 2012. Als beleggers in november en december half zoveel aandelen kopen als in de maand oktober wordt het record van $324 miljard uit 2000 verbroken.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs