EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28381 tot 28385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

De grote leugen? Geen 33% maar 45% loontrekkende publieke tewerkstelling in België

Niet 33%, maar 45% van de Belgen zijn loontrekkenden in de publieke tewerkstelling. Dat meldt socioloog Jan Hertogen in zijn nieuwsbrief:

Niet 33%, maar 45% van de Belgen zijn loontrekkenden in de publieke tewerkstelling. Dat meldt socioloog Jan Hertogen in zijn nieuwsbrief:

'Niet zoals De Tijd, De Morgen of Itinera menen te weten: geen 33% maar 45% loontrekkende publieke tewerkstelling in België. 42,5% Vlaams, 44,5% Brussels en 50,4% voor het Waals gewest, dat hiermee in 2012 voor het eerst boven de 50% uitkomt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

China: economische groei zal versnellen

De harde landing van China’s economie waar sommigen op hadden gerekend is er niet gekomen. De kleine groeivertraging die we hebben gezien is een fenomeen van voorbijgaande aard, en ook iets wat ons niet echt wist te verbazen. Inmiddels zit de Chinese economie echter opnieuw aardig op het goede spoor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Protestweek tegen besparingsbeleid in Portugal

De grootste vakbond van Portugal, de CGTP, heeft vandaag een week van protestacties afgetrapt. De vakbond neemt het strenge besparingsbeleid van de centrumrechtse regering niet. De landelijke 'week van verontwaardiging, protest en strijd' zal gevuld worden met stakingen, optochten en bijeenkomsten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Google expandeert in… robots

Het management van Google leunt bepaald niet achterover. En het bedrijf beperkt zich ook niet tot slechts het internet, Android en Google Glass. De aandacht richt zicht zich meer en meer op… robots!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Goud: geen tapering in december, dan een herstel naar $1.300

Een spannende week voor beleggers die goud bezitten. De Fed zal deze week besluiten of zij vrolijk volop geld blijft printen, of dat er eindelijk een begin wordt gemaakt met het afbouwen van quantitative easing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs