EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28381 tot 28385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Schauble: "Duitsers hebben door de crisis meer vertrouwen in de euro"

Deze opvallende positie uitspraak komt van Wolfgang Schauble, de Duitse minister van Financiën. Hij zegt dat het vertrouwen van Duitsers in de muntunie alleen maar is toegenomen door de Europese schuldencrisis. Duitsers zijn volgens hem zeer te spreken over de prijsstabiliteit die de euro gebracht heeft. De munt is volgens Schauble een investering in een gemeenschappelijke toekomst die alle Europeanen ten goede zal komen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Outokumpu schrapt nog eens 1.000 banen in Europa

Het Finse staalbedrijf Outokumpu gaat nog eens tot 1.000 banen schrappen in Europa, waardoor het banenverlies wereldwijd oploopt tot 3.500.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Schaliegas is hot en rijkelijk aanwezig in de VS, maar…

Grote voorraden schaliegas in de VS zouden  het land op termijn energie onafhankelijk moeten maken. We leggen echter de nadruk op ‘zou’ want het moet nog aangetoond worden dat de boom de afmetingen zal aannemen die nu naar voren geschoven worden.

Boom in schaliegas of geen boom in schaliegas: de VS zullen Canada nodig blijven hebben als energieleverancier. Dat is alleszins de mening van de Canadese Natural Resources Minister Joe Oliver. De Canadezen zullen olie en gas blijven leveren aan het buurland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Column Kees de Kort | Keihard op de spits

De Amerikaanse overheid zit een dag op slot. Een groot probleem of valt het allemaal wel mee? "Het is natuurlijk geen goed nieuws, maar economisch maakt het allemaal niet zo veel uit", zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

10 redenen om goud te kopen (deel 1)

10 redenen om goud te kopen (deel 1) september 27th, 2013 by Koen

10 redenen om goud te kopen (deel 1) september 27th, 2013 by Koen

Mike Maloney, econoom en edelmetaalspecialist heeft 10 redenen opgeschreven om goud te kopen. Stuk voor stuk redenen van beton, die eenieder rustig uitdagen het tegengestelde te beweren. We laten hem meteen verder vertellen… De crisis van 2008 is slechts een ‘speed bump on the way to the main event’.  Voor het einde van dit decennium zal de echte crisis uitbreken, één van historische proporties en deze crisis zal wellicht erger zijn dan de Gorte Depressie uit de jaren ’30, aldus Maloney.  Het zijn geen mooie vooruitzchten die Mike Maloney schets, maar hij zegt erbij:  ‘it could be the best thing that ever happened to you‘…

Lees verder op goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs