Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28381 tot 28385
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

JP Morgan zegt: “Koop Goud”

Het kan verkeren zei Bredero, JP Morgan, officieus een van de grootste manipulators van de goudprijs raadt zijn klanten aan om goud te kopen. Met een stijging van 15 procent de afgelopen maand en het juk John Paulson dat werd afgeworpen, lijkt de tijd ook voor JP Morgan rijp om positief te worden voor goud, aldus BusinessInsider .

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Europese autoverkoop toont herstel in juli

De verkoop van nieuwe wagens is vorige maand in Europa met 4,9 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Er werden in juli in totaal 981.300 auto's aan de man gebracht, zo blijkt vandaag uit een studie van de Duitse sectorvereniging VDA. Voor de industrie groeit daarmee de hoop op een heropleving van de Europese automarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Beleggen in goudmijnen doe je met deze cijfers

Wat een bocht van 180 ° hebben de goud- en zilvermijnen de laatste dagen en weken achter de rug. Van meest gehate sector via een vermoedelijke short squeeze naar een van de best presterende sectoren. De sector was zo gehaat dat de goudmijnen in totaal al zo'n $ 21 miljard activa hebben afgeschreven. Voor wie interesse heeft in de sector, kan best onderstaande cijfers onthouden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

De cijfers die u eigenlijk niet mag zien

De gevestigde media willen ons laten geloven in een sprookje. Het sprookje van de economie in Europa. Volgens de politici en de media kunnen we het einde van de crisis aan zien komen. Hierbij een paar economische cijfers over de verschillende lidstaten van Europa waaruit blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat. Cijfers waarvan de gevestigde orde liever niet heeft dat u ze ziet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Weekend TV – De gouden explosie!

We hebben er een historische week opzitten voor goud, zilver maar vooral de mijnaandelen. We ronselden eens wat reacties in de markt wat de ‘experts’ hier zoal van denken, want niemand zag dit aankomen… behalve dan Slim Beleggen!