Nieuws / Artikelen met het woord

57820 artikelen gevonden. Artikel 28386 tot 28390
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Is Tesla een One-Hit Wonder?

In de muziekwereld kennen we de One-Hit Wonders, artiesten die 1 hit maken en vervolgens weer in de vergetelheid wegzinken. Meestal leven deze One-Hit Wonders vervolgens een leven in het wat groezelige circuit van de Golden Oldies waar toch nog wat geld te rapen valt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Leegstand verbloemen met games in etalages

Leegstaande winkelpanden zijn ook slecht voor de winkeliers die nog wel zakendoen.

‘Te huur’. In winkelgebieden worden posters met deze tekst op grote schaal tegen winkelruiten geplakt.  Toch bieden al die lege etalages ook kansen, bedachten drie studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).  Ze richtten Raamspraak op, een bedrijfje dat interactieve etalages in leegstaande winkelpanden installeert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Er zijn weinig betere plaatsten om te investeren dan hier

Wie groeilanden zegt, denkt direct aan China, Brazilië, Rusland,... maar er zijn ook kleine groeilanden. Dit land heeft een bbp van slechts 325,8 miljard dollar (50 keer kleiner dan de VS), heeft slechts 17,2 miljoen inwoners,... en groeit met 5,5 procent per jaar. En bedrijven zijn verplicht om een dividend uit te keren. Er zijn weinig plaatsen waar het beter is om te investeren dan in Chili.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Handelsoverschot stijgt tot hoogste niveau in drie jaar

De Belgische handelsbalans is in juni verdergegaan op het positieve elan dat een maand eerder werd ingezet. Er werd een overschot opgetekend van 619,3 miljoen euro, vooral dankzij een stijging van de uitvoer. Dat lijkt vrijdag een snelle raming van de Nationale Bank (NBB). Het gaat om het grootste overschot sinds september 2010, toen een overschot van 657,7 miljoen euro geboekt werd.

Bron: kennislink.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Nederlandse criminelen verdienen 3,5 miljard

Illegale activiteiten dragen bij aan ons nationale inkomen Deel deze publicatie meer informatie website Hoeveel geld gaat er eigenlijk om in de Nederlandse onderwereld? Econoom Brugt Kazemier komt over 2008 tot een grove schatting van 3,5 miljard euro aan verdiensten uit onder meer drugshandel en prostitutie. Ook dergelijke illegale inkomsten moeten worden opgeteld bij ons nationale inkomen, zodat de EU de contributie per lidstaat eerlijker kan bepalen.