Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28386 tot 28390
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 3 augustus 2013

'Helmut Kohl wilde 1 op elke 2 Turken uit Duitsland zetten'

In 1982 - luttele weken nadat hij bondskanselier was geworden - legde Helmut Kohl aan de Britse premier Margaret Thatcher een plan voor dat de terugkeer van anderhalf miljoen Turken uit de Bondsrepubliek naar hun thuisland beoogde. Volgens Kohl was West-Duitsland niet in staat om de grote hoeveelheid Turken in de maatschappij op te nemen.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zaterdag 3 augustus 2013

Noorse centrale bank belegt fors in Nederland

Boorplatform van het Oseberg-olieveld in de Noordzee. Noorwegen heeft zijn olie-inkomsten altijd opgepot. Het oliefonds heeft 117duizend euro per Noor in kas.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 3 augustus 2013

Namaakproducten overspoelen België

De topman van Douane & Accijnzen, Noël Colpin, waarschuwt voor de toevloed van namaak naar ons land. De voorbije twee jaar alleen al onderschepte de douane 88,98 miljoen namaaksigaretten, die niet aan de voorschriften voldoen en dus nog veel gevaarlijker zijn voor de gezondheid. Dat schrijft De Tijd.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

IMF: Spanje zal last houden van hoge werkloosheid (25%) tot 2018

Spain will be stuck with an unemployment rate above 25 per cent for at least five more years, according to an alarming new forecast by the International Monetary Fund.

“The weak recovery will constrain employment gains, with unemployment remaining above 25 per cent in 2018,” the IMF said in its annual survey of the Spanish economy, released on Friday.

Bron: parool.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Autoverkopen blijven dalen

© ANPIn de eerste 7 maanden van dit jaar zijn in totaal 241.675 nieuwe personenauto's verkocht, 33,3 procent minder dan in dezelfde periode van vorig jaar. Dat meldden de brancheorganisaties RAI Vereniging en Bovag vrijdag.