EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28386 tot 28390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Grillige goudprijs verbaast iedereen

Koersbewegingen zijn niet altijd te verklaren. Dat is een waarheid als een koe. Maar de grillige bewegingen bij de goudprijs verbaast een ieder, inclusief professionele handelaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Straffe stalen van een week Vlaamse kranten

Het is een…interessante week geweest.  Het resultaat is een amalgaam aan artikelen geworden maar met één rode draad : het gaat er in Vlaanderen al even erg aan toe als in Nederland.  Het net rond de burger wordt aangetrokken.  De politiek houdt zich bezig met onbenulligheden.  Verkwisting en onrecht alom.  Het gras is duidelijk niét groener bij de buren.  Neen, we hebben genoeg gelezen en de buik vol – tot braken toe…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Huizenprijzen dalen verder in derde kwartaal

De huizenprijzen zijn in het derde kwartaal van 2013 met 4,5 procent gedaald ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Warren Buffett tipt deze vijf aandelen

Nieuwsgierig welke aandelen de sluwe value investor Warren Buffett ziet zitten? Wij hebben vijf aandelen voor u gevonden die de oude meester tipt als outperformer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2013

Dit is alles wat er nog rest op de financiële markten

CNN had recent een debat over de globale economie. Opvallend is dat de leiders van deze wereld allemaal geloven in een (sterk) economisch herstel. Waarop dit herstel gebaseerd is, is duidelijk uit onderstaande quote's. De wereld hangt slechts aan elkaar op basis van 1 feit: vertrouwen. Vertrouwen is het sleutelwoord in de oplossing van de crisis, maar wat sneuvelt er als eerste: de crisis of het vertrouwen - aldus Gold Silver Worlds.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs