EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28386 tot 28390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

QE: waar gaat het geld heen…?

De Amerikaanse overheid heeft een technologie genaamd de geldpers (of vandaag, zijn elektronische equivalent), dat het toelaat om kosteloos zoveel dollars te creëren als dat het wenst ”, verklaarde huidig Fed-voorzitter Ben Bernanke in 2002.

“Kosteloos”, stelt hij, al zou de Franse econoom Frederic Bastiat bij het horen van deze woorden zich in zijn graf omkeren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Minister Asscher weert personeel van buiten de EU

Personeel inhuren van buiten de EU? Vanaf 2014 gelden er scherpere regels

Wil je na 1 januari 2014 in zee gaan met werknemers van buiten de Europese Unie (EU), houd dan rekening met scherpe regels. De Eerste Kamer stemde 12 november in met het wetsvoorstel van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor de herziening van de Wet van Arbeid Vreemdelingen. Als reden voor het voorstel en dus de strengere eisen aan de toelating tot de Nederlandse arbeidsmarkt noemt de minister dat het onwenselijk is dat werknemers van buiten de EU worden aangenomen terwijl er in Nederland genoeg werkzoekenden zijn.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

VS in 2015 grootste energieproducent ter wereld

De schalie olie en gas revolutie in de VS heeft tot gevolg dat Amerika uiterlijk in 2015 de grootste energieproducent ter wereld is. Paniek bij de OPEC?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs