EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28391 tot 28395
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Japanse economie groeit harder dan gedacht

De Japanse economie is in het tweede kwartaal veel sterker gegroeid dan eerder werd aangenomen. Dat blijkt uit een nieuwe raming die de Japanse overheid maandag heeft gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Portugezen ontwijken belasting via Nederland

Portugese bedrijven hebben de afgelopen jaren via brievenbusfirma's in Amsterdam massaal belasting ontweken. Dat zegt volgens het AD de stichting onderzoek multinationale ondernemingen (Somo) in een rapport dat vandaag verschijnt. Onderzoeker Rodrigo Fernandez: "Terwijl de Portugese bevolking de ene lastenverzwaring na de andere voor de kiezen kreeg, werden - met dank aan Nederland - de sterkste schouders in het land ontzien."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 september 2013

Westland wil compensatie voor minder hard werken

Ondernemers in de glastuinbouw willen Nederlandse werkzoekenden aannemen, maar moeten worden gecompenseerd, als hun productiviteit lager is dan die van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Ferrari verslaat goud

Exclusieve klassieke auto’s zoals Ferrari’s, Bugatti’s en Bentleys stijgen veel harder in waarde dan goud, kunst en vastgoed. Dat blijkt uit een zaterdag gepubliceerde wereldwijde prijsindex van luxe-goederen van vastgoedspecialist Knight Frank.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: zondag 8 september 2013

Amerika is wereldkampioen voedselbonnen

Voedselbanken in Nederland krijgen het steeds drukker. Amerika blijft echter wereldkampioen. Het is inmiddels zo erg dat er momenteel meer Amerikanen aan de voedselbonnen zitten, dan er mensen in Spanje wonen.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs