Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 28391 tot 28395
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Vier miljard tekort om hulpprogramma voor Griekenland te financieren

Er is ongeveer vier miljard euro tekort voor de financiering van het steunprogramma voor Griekenland tegen eind 2014. Dat heeft een Europese verantwoordelijke gezegd. Volgens de man is dat bedrag "niet enorm" en zullen er oplossingen gevonden worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Het hele Westen is als Detroit

Detroit was ooit de industriële hoofdstad van de Verenigde Staten, nu is de stad failliet en moet het zijn schulden op de een of andere manier herstructureren. Er is een officiële werkloosheid van 28 % en het kan zijn basisuitgaven niet meer financieren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Drie grote Duitse brouwers verhogen bierprijs

Prijsstijgingen kunnen een einde maken aan twintig jaar 'happy hour' voor de liefhebbers van Duits bier. Dat heeft een Gunther Guder, hoofd van de Duitse sectorfederatie GFGH vandaag gezegd. Drie grote Duitse brouwers - Bitburger, Krombacher en Radeberger - hebben aangekondigd deze herfst hun prijzen op te trekken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Dexia verloor 1,2 miljoen euro door enorme computerfraude

De bank Dexia (intussen Belfius genaamd) heeft tussen februari 2008 en februari 2009 uit voorzorg 45.000 kaarten van Belgische klanten geblokkeerd, nadat het systeem van de bank fraude met kredietkaarten had vastgesteld. "Slechts een duizendtal kaarten zijn echt gebruikt", aldus Moniek Delvou, woordvoerster van Belfius. In totaal verloor de bank 1,2 miljoen euro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Klant draait op voor prijsstijging supermarkt

Supermarkten hebben tussen 2007 en 2012 de stijgingen van grondstofprijzen vaker en sterker doorberekend aan de consument dan in de jaren daarvoor.