Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 2841 tot 2845
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Irak moet olie niet meer in dollars afrekenen

Een burgerinitiatief in Irak roept de regering op om olie niet langer in Amerikaanse dollars af te rekenen. Ook willen de initiatiefnemers dat Irak haar bezittingen uit de Verenigde Staten terughaalt en andere landen zoekt om mee te handelen. Dit voorstel is een reactie op het omstreden inreisverbod dat de Amerikaanse president Trump afgelopen vrijdag in werking stelde.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Trump helpt de prijs van uranium een handje

De ramp in het Japanse Fukushima in 2011 leek de nekslag voor de uraniumindustrie. In een reactie op deze ramp besloten belangrijke partijen als Duitsland en Japan hun nucleaire plannen op te schorten met als gevolg dat de prijs in elkaar klapte. Sinds november is de prijs echter weer behoorlijk omhoog geschoten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Centrale banken moeten terug naar conventioneel monetair beleid

Centrale banken moeten hun stimuleringsprogramma’s afbouwen en geleidelijk terugkeren naar conventioneel monetair beleid. Dat zei Agustin Carstens, toekomstige hoofd van de Bank for International Settlements (BIS), deze week in een interview met een Duitse krant.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Zilverprijs naar hoogste punt in 2,5 maanden tijd

De zilverprijs is de laatste 3 handelsdagen met bijna 5% gestegen. Beleggers zien duidelijk.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Volgens de wetenschap kan deze routine van Bill Gates en Warren Buffett jou slimmer maken

Toen Bill Gates 9 jaar was, leerde hij een zeer waardevolle routine van zijn lerares, Mrs Caffiere. Hoewel hij op dat moment nog lang niet bevriend was met Warren Buffett, paste die laatste diezelfde routine ook al toe. Het heeft beide heren geholpen een van de rijkste personen ter wereld te worden. En de wetenschap bewijst dat ook jij er beter van kan worden.