EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28401 tot 28405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Van militaire naar commerciële drones : nieuwe business maar met gevaarlijke kanten

Drones kennen we waarschijnlijk allemaal als de onbemande vliegtuigjes die op duizenden kilometers afstand bestuurd kunnen worden en meest voor militaire doeleinden gebruikt worden.  Alleen al in Pakistan maakten ze 400 burgerslachtoffers! De officiële naam is Unmanned Aerial Vehicle of UAV.  De term “drone” komt uit het Engels en betekent letterlijk dar, mannetjesbij.  De UC(ombat)AV is uitgerust met wapens die grond- en luchtdoelen kunnen aanvallen.  De Amerikaanse federale luchtvaartautoriteit verleende ondertussen de eerste vergunningen voor commercieel gebruik van drones.  Het kan naar gezegd een nieuwe miljardenbusiness worden.  Het zijn toch zakenmannen en uitvinders, die Yankees, het moet gezegd…  Maar hoe zit het eigenlijk met de gevaren voor veiligheid en privacy?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Overheidsschulden: ‘s werelds grootste Ponzi Fraude

Ponzi Fraude is een methode om mensen op te lichten door ze een belegging te laten aangaan waarbij de uitbetaalde gelden worden gefinancierd uit de inleg van nieuwe klanten.  Het systeem is genoemd naar de Amerikaan van Italiaanse afkomt

Charles Ponzi (1882-1949).  Wanneer een particulier dit doet gaat hij de gevangenis in, wordt hij streng gestraft voor oplichting. Wanneer een overheid dit doet, gebeurt er niks…  Zo werkt het:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Goud en zilver report (Week 42)

De goudprijs steeg afgelopen week met 2,35% naar €961,83 per troy ounce. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €515,05 per kilo. De prijsstijging was nog groter in dollars, omdat de Amerikaanse munt verzwakte ten opzichte van de euro. De dollar staat zelfs op het zwakste punt in bijna twee jaar tijd. Lees meer in het wekelijkse overzicht op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Wikileaks: De Europese plannen voor een terugkeer van goud

Marketupdate heeft een vertaling gemaakt van een vertrouwelijk Wikileaks document. Daarin lezen we hoe de Amerikanen pas na twee weken op de hoogte worden gebracht van gesprekken die Europese ministers van Financiën hebben gevoerd met betrekking tot de rol van goud in het monetaire systeem. Interessant leesvoer voor de zondag.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Fed bouwt steun pas vanaf maart af

De Federal Reserve zal pas in maart 2014 beginnen met het afbouwen van het steunprogramma voor de Amerikaanse economie. Dat blijkt uit een rondvraag van persbureau Bloomberg bij economen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs