EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28401 tot 28405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Valutacrisis in Venezuela

In Venezuela loopt het helemaal uit de hand. De inflatie is gestegen naar 54% en op de zwarte markt worden dollars verhandeld voor negen keer de officiële wisselkoers. Winkels mogen hun prijzen niet verhogen en kunnen daardoor amper het hoofd boven water houden. President Maduro geeft valutahandelaren en winkeliers de schuld van de stijgende prijzen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

China hervormt met het oog op 2020

De tweede economie ter wereld – en eerder vroeg dan laat de eerste – zal ingrijpend veranderd worden tegen 2020.  Dat is de grote boodschap naar de buitenwereld toe na 4 dagen conclaaf van de Communistische Partij.  Het zal betekenen : minder overheidsingrijpen en meer de markt laten spelen.  Er zal een centraal comité opgericht worden dat moet zorgen voor en toezicht houden op “diepgaande hervormingen”.  De details blijven nogal vaag, het lijkt hier en daar wel Fed-speak maar dat zijn we gewoon.

Volgens een econoom van Credit Suisse in Hong Kong betekent het de markt redelijk vrij spel geven dus minder overheidsinterventie, en is dit echt wel revolutionair te noemen!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

'Nederlandse economie kwakkelt ook in 2014'

De Nederlandse economie zal ook in 2014 niet aantrekken. De werkloosheid stijgt verder en de binnenlandse problemen zullen niet worden opgelost ondanks een aantrekkende wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Rally op de financiële markten kan begin 2014 stilvallen

Aandelenbeleggers op de financiële markten zitten ongetwijfeld goed in hun vel. Er viel tijdens de afgelopen weken op de beurzen aardig wat geld te verdienen.

Wie een beetje bij de pinken was en aan de juiste stock picking deed, kon zelfs heel aardige winsten opstrijken. Iedereen trekt momenteel aan hetzelfde touw om de beurskoersen vrije doorgang te verlenen. De economie is in een goed humeur en stoomt wereldwijd op hoge snelheid (misschien een beetje overdreven, maargoed) voorwaarts. Bovendien ziet ook de toekomst er goed uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 november 2013

Geens wil fiscaal voordeel spaargeld ook voor aandelen en obligaties

Minister van Financiën Koen Geens (CD&V) wil de belastingvrije rente op spaarboekjes doortrekken naar kasbons, aandelen en obligaties. Dat schrijft Le Soir. Volgens de krant hoopt Geens de nieuwe regeling nog voor het einde van de legislatuur rond te krijgen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs