EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28401 tot 28405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Stort staking verkeersleiders het luchtverkeer in chaos op 10 oktober?

Reizigers die op donderdag 10 oktober een vlucht plannen, kijken mogelijk tegen een waterval van afgelastingen aan. ATCEUC, de Europese vakbond voor luchtverkeersleiders, roept haar 14.000 leden immers op om op die dag te staken uit onvrede met de plannen van de Europese Commissie om het Europese luchtruim één te maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Column Kees de Kort | Rommeltje in Washington

"De bevolking van Amerika, 310 miljoen mensen, zit te kijken naar wat er in Washington gebeurt", stelt BNR's Kees de Kort vast. "Zijn de politici in staat om het kader te creëren waarin wij met elkaar gaan ondernemen, werken en wat dies meer zij?"

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Twijfels op de goudmarkt

De goudprijs weet niet zo goed positie kiezen. De grootste verkoopdruk is voorlopig verdwenen, maar van een rally is er ook allerminst sprake. Er heerst veel onzekerheid op de goudmarkt en beleggers weten niet welke richting te kiezen. Analisten verspreiden dan ook positieve en negatieve analyses die elkaar tegen spreken. Het is afwachten op een moment dat de goudprijs terug een definitieve richting inslaat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Potentieel van 50 % en beperkt risico

De groeimarkten zitten weer in een positie momentum. Terwijl de aandelen in de Verenigde Staten al jaren lang omhoog gaan, bewegen de aandelen uit de groeimarkten al jaren zijwaarts. Sinds begin 2012 zitten de grootste markten zelfs in een dalende trend. Maar enkele maanden geleden kende deze markten een ware uitkots fase wat meestal op een bodem duidt. Zo biedt de Braziliaanse beurs nu een mooi potentieel, aldus The Growth Stock Wire.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

10 redenen om goud te kopen (deel 1)

mike maloneyMike Maloney, econoom en edelmetaalspecialist heeft 10 redenen opgeschreven om goud te kopen. Stuk voor stuk redenen van beton, die eenieder rustig uitdagen het tegengestelde te beweren. We laten hem meteen verder vertellen… De crisis van 2008 is slechts een ‘speed bump on the way to the main event’.  Voor het einde van dit decennium zal de echte crisis uitbreken, één van historische proporties en deze crisis zal wellicht erger zijn dan de Gorte Depressie uit de jaren ’30, aldus Maloney.  Het zijn geen mooie vooruitzchten die Mike Maloney schets, maar hij zegt erbij:  ‘it could be the best thing that ever happened to you‘...

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs