EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28406 tot 28410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Alternatieven voor Bitcoins schieten als paddenstoelen uit de grond

Bitcoins houden de beleidsmakers aardig bezig. Die mogen wel opschieten, want alternatieven voor de bitcoin schieten als paddenstoelen uit de grond.

Het succes van de bitcoin is niet ongemerkt gebleven. De digitale betaaleenheid bestaat pas sinds 2009 als (logisch) alternatief voor het wankelende financiële systeem. De waardeontwikkeling is explosief geweest. Ooit was de waarde van een bitcoin circa $0,10. Inmiddels heeft diezelfde bitcoin pieken laten zien van boven de $350. Wellicht volslagen krankzinnig, maar het zal deze man allemaal weinig uitmaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Europa krijgt steeds meer last van de Japanse ziekte

Het ziet er steeds meer naar uit dat de Europese beleidsmakers ervoor gekozen hebben om het Japanse scenario te volgen, met nog enkele verloren decennia voor de boeg dus. 

Mike "Mish" Shedlock merkt terecht op dat het beleid in Europa en de commentaar identiek is als in Japan, zo'n 20 crisisjaren geleden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

China heeft in het geheim 300 ton goud gekocht

In 2012 kochten de centrale banken wereldwijd gezamenlijk nog 535 ton goud. In 2013 zal de hoeveelheid vermoedelijk lager uitkomen, maar het zal toch het 5e jaar op rij zijn dat de centrale banken netto kopers zijn van goud. En dit zijn de cijfers exclusief China aangezien de Chinese centrale bank geen cijfers vrijgeeft over zijn goudvoorraad.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Looking out for number one : eigen portefeuille eerst

Of ze nu links, rechts of ergens in het midden zitten politiek gezien – de leiders van elk land kijken eerst uit voor number one : zichzelf.  Wat ons bijzonder opviel (en teleurstelde) na de dood van Yasser Arafat was dat hij een geschat fortuin van

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Miljoenen dollars aan Bitcoins gestolen

Er zijn opnieuw miljoenen dollars aan Bitcoins gestolen, nadat een soort handelsplatform voor de virtuele munt opeens van de radar verdween. De wisseldienst met de naam GBL hield Bitcoins in bewaring voor klanten, maar regelde ook de omwisselingen van Bitcoins naar echt geld en omgekeerd. Omdat Bitcoins vrijwel niet te traceren zijn en ze direct tussen mensen verhandeld worden is er vrijwel geen kans dat de bitcoins weer terug komen bij de rechtmatige eigenaar.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs