Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28411 tot 28415
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Meer dan helft Britse gezinnen heeft moeite om facturen te betalen

Meer dan de helft van de Britse huishoudens heeft moeite om aan het eind van de maand de facturen te betalen. Dat blijkt uit een rapport van de Money Advice Service, een orgaan voor financiële raadgeving opgericht door de Britse regering.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Biflatie Bulletin : De Boze Burgers Bank

In navolging van België beginnen Nederlandse burgers uit Apeldoorn en omgeving hun eigen bank.  Een bank “nieuwe stijl” waarvoor De Financiële Coöperatie start met ledenwerving.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Aantal Spaanse werklozen daalt verder tot 4,7 miljoen

Het aantal werklozen in Spanje is in juli voor de vijfde maand op rij afgenomen, maar blijft desalniettemin op een hoog niveau staan van 4,70 miljoen mensen. Dat meldt het Spaanse ministerie van Werk vandaag. Het Zuid-Europese land verkeert al bijna twee jaar in recessie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Griekse ambtenaren staken opnieuw tegen ontslagen

De Griekse ambtenaren zetten vandaag hun protest tegen de nakende ontslagen in het openbaar ambt voort. Duizenden ambtenaren legden voor 24 uur het werk neer. Gisteren hadden ze al enkele uren het werk neergelegd. Grote problemen worden niet verwacht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

“ECB kan alleen maar geld printen om huidige en toekomstige crisissen te bezweren”

De Europese leiders hebben tot dusver niets concreets ondernomen om de monetaire unie te bezweren. Ze hebben alleen bestaande vuurhaarden geblust, maar van toekomstgerichte maatregelen is op geen enkel moment sprake geweest. Zo verzeilen we van de ene crisis in de andere.