Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28411 tot 28415
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Biflatie Bulletin : Hoe zit het met de 1 % ?

Quote van de Dag : “Van alle sociale klassen praat men liefst over de rijken, terwijl men er het minst van afweet“.  John Kenneth Galbraith, econoom.  Wij zijn de 99 % maar hoe zit dat precies met de 1 %, zij die het gros van rijkdom en macht bezitten?

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

's Werelds rijken werden rijk door... toeval

Wie meer succesvol is dan zijn vrienden, collega’s of familieleden heeft dat vooral aan zichzelf te danken, maar in een nationale of internationale context is de factor toeval doorslaggevend. In Businessweek stelt Charles Kenny dat rijkdom en succes voor 80% door toeval worden bepaald en dat deze situatie een progressiever beleid vereist.

Bron: banken.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

MKB beleggingsfonds zeer succesvol

“Dit bewijst dat er voldoende kapitaal beschikbaar is voor het MKB”, zegt Thomas Wals, fondsbeheerder bij het MKB Fonds, dat de uitgifte van het Obligatiefonds verzorgde. Door de onrust op de effectenbeurs en de lage rente zijn veel beleggers op zoek naar een goed rendement en een solide onderpand. “Het MKB heeft dit volop te bieden”, aldus Wals.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Shanghai-index schiet 5% hoger!

Er zijn mooie tijden in het verschiet voor de abonnees van Slim Beleggen. Nadat eerder de goudmijnaandelen uit de startblokken schoten, sprong de Chinese Shanghai-index plots +5% hoger.