EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28411 tot 28415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Heeft de EU het lot van de traditionele low-cost vliegtuigreis bezegeld?

Het merendeel van de 450 Europese luchthavens is klein, verlieslatend en zowat 85% is eigendom van de overheid. Deze luchthavens ontvangen significante subsidies van enthousiaste lokale politici en gebruiken dat geld vervolgens om low-cost maatschappijen als Ryanair goedkope landingsrechten aan te bieden. Hier komt binnenkort verandering in, met alle gevolgen van dien.

The Economist:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

DOCU “Terms and conditions may apply” : léés voor u verder gaat!

Wie leest eigenlijk de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid (“terms and conditions”) verbonden aan websites die hij/zij bezoekt, telefoontjes die je pleegt of app’s die je gebruikt? Inderdaad : geen hond.  Op steeds meer sites die je aanklikt komt tegenwoordig prominent “I Agree” of I Don’t Agree”, en wie niet akkoord gaat raakt ook niet verder.  Maar niemand weet waarmee hij instemt, niemand die “de kleine lettertjes” ook echt uitpluist.  Nochtans wordt hiermee ongelofelijk veel informatie over ons verzameld en zelfs doorverkocht, allesmaal zonder dat we dit beseffen of er zelfs maar van op de hoogte zijn in de praktijk.  Het sleutelwoord is

Het sleutelwoord is privacy…en het is er erg mee gesteld…  Kijk naar volgende documentaire en verwonder u!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

JPMorgan riskeert straf van 13 miljard dollar

Met een betaling van 13 miljard dollar wil grootbank JPMorgan Chase uit de Verenigde Staten een eind maken aan het onderzoek naar zijn omstreden hypotheekactiviteiten. JPMorgan kwam het voorlopige bedrag overeen met het ministerie van Justitie, bericht de New York Times op basis van bronnen dichtbij de onderhandelingen. Het bedrag zou bestaan uit 9 miljard dollar boetes en 4 miljard dollar steun voor geruïneerde huiseigenaars.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

Protest tegen besparingen neemt toe in Portugal en Italië

Tienduizenden betogers zijn zaterdag op straat gekomen in Portugal en Italië om te protesteren tegen nieuwe besparingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 20 oktober 2013

'Schikking JPMorgan en VS van 9,5 miljard'

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase heeft een schikking getroffen met het Amerikaanse ministerie van Justitie voor 13 miljard dollar (bijna 9,5 miljard euro). 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs