EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28416 tot 28420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Bernake hint op langdurige lage rente

Bernanke gaf aan dat de Fed de rente nog een ,,aanzienlijke tijd'' rond het huidige peil van bijna 0 procent zal houden, mogelijk zelfs geruime tijd nadat het door de centrale bank nagestreefde werkloosheidsniveau van 6,5 procent is bereikt. Volgens Bernanke moet het economische nieuws overwegend positief zijn voordat de Fed zijn ondersteunende beleid aanscherpt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

De overheid - en niet de banken - draagt de schuld voor de komende economische crash

Wekelijks verschijnen talrijke artikels over de overheidsschuld – vooral wanneer er zich een crisis voordoet zoals die van 'het schuldenplafond' vorige maand in de VS. De kans dat zo'n crisis zich daar binnen de twee maanden herhaalt is groot. Toch weten erg weinig mensen (zowel in de VS als in Europa) wat er aan de hand is. Jason Sutherland doet op Intentiouseen poging om het in verstaanbare termen uit te leggen. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Ondertussen in Spanje

Spanje is uit het bail-out programma voor zijn bankensector gestapt. Dit in goed overleg met de ministers van financiën van de Eurozone. Vraag is of die stap niet prematuur is genomen.

Spanje is uit het bail-out programma voor zijn bankensector gestapt. Dit in goed overleg met de ministers van financiën van de Eurozone. Vraag is of die stap niet prematuur is genomen.

Vorige week kondigde Spanje aan uit het bail-out programma, opgetuigd voor de (toen) wankelende Spaanse bankensector, te stappen. Er was een financiering opgetuigd van €100 mrd, daarvan is €41 mrd daadwerkelijk gebruikt. CNBC vroeg Klaus Regling, topman van het ESM, of die stap niet te vroeg kwam.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Jim Rogers: er hangt verandering in de lucht

Jim Rogers is er altijd als de kippen bij als er een of andere boodschap moet worden gebracht. Zijn meest recente toespraak dateert van vorige week toen hij voor de Birch Gold Group speechte. Het onderwerp was: “I Have Learned To Know That Change Is Coming”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

NMBS schrapt 1.500 jobs tegen 2018

Tegen 2018 gaat de NMBS-groep netto met ongeveer 1.500 mensen minder doen dan momenteel. Dat staat in de officieuze businessplannen die de directies van de groep hebben uitgetekend. Bij Infrabel zouden tegen dan circa 800 jobs verdwijnen, bij de NMBS een 700-tal. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs