EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28416 tot 28420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Ook Adidas engageert zich voor verbetering fabrieken Bangladesh

Onder druk van verschillende actieorganisaties, retailers en studenten heeft ook kledingmerk Adidas de internationale overeenkomst voor een betere werkveiligheid in textielfabrieken in Bangladesh ondertekend. Dat stond vandaag in de krant The Wall Street Journal.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Crombez: Heb grote moeite om fraudeurs naar de rechtbank te sturen

"Ik heb grote moeite om fraudeurs naar de rechtbanken te sturen, omdat ik op dit moment niet weet of die op een snelle en degelijke manier de fraude aanpakken", zegt staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez (sp.a) op Radio 1 in een reactie op het nieuws dat de Britse bank HSBC goed 2.500 Belgen geholpen heeft de fiscus te rollen. Crombez noemt dit "gewoon een criminele activiteit" en pleit voor sancties voor banken die dit aanbieden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Het meest onderschatte land in Europa - Visionair.nl

De werkelijke reden achter de Russische relletjes met Nederland is een groot, strategisch gelegen land waar we weinig van horen. Toch is Oekraïne, het grootste alleen Europese land, dat ter noorden van de Zwarte Zee ligt, voor de Russen letterlijk van levensbelang en zal Poetin er daarom alles aan doen om Oekraïne binnen de Russische orbit te houden.

Lees verder op visionair.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 14 gratis tips voor je samengevat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 oktober 2013

Een grootse speech door een grote komiek

Van tijd tot tijd is het belangrijk om even stil te staan en te beseffen wat écht belangrijk is in het leven. 

Zerohedge wijst ons in dit opzicht op “The Greatest Speech Ever”.  Er zijn al grote spreker geweest in de geschiedenis, denk maar aan Martin Luther King (ten goede) of Adolf Hitler (ten kwade).  Maar de volgende mooie, roerende woorden komen vanuit een heel onverwachte bron : wijlen Sir Charles Chaplin, een van de grootste komieken ooit.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs