EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28416 tot 28420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

IMF: Ierland op koers - banken blijven probleem

Ierland op koers met reddingsprogramma maar banken blijven probleem

DUBLIN (Dow Jones)--Ierland ligt op koers om in 2014 zijn bail-out programma te kunnen beeindigen maar de bankensector van het land blijft zwak.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Effectenbeurzen Wall Street veren op

De aandelenmarkten op Wall Street herstelden zich vrijdag, de vierde dag sinds de Amerikaanse federale overheid grotendeels op slot ging, van de stevige verliezen van een dag eerder. De vrees dat de zogenoemde shutdown een nieuwe recessie inluidt, leek naar de achtergrond te zijn gedrongen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Japan verhoogt belastingen én gaat stimuleren

Deze week kondigde de Japanse minister-president Shinzo Abe een gemixt beleid aan dat aan de ene kant de zorgen moet wegnemen over de groei van de staatsschuld en aan de andere kant de Japanse economie zal gaan stimuleren. De Nikkei reageerde negatief op het nieuws, want de index daalde, terwijl de Japanse Yen in waarde steeg.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 oktober 2013

Lockheed stuurt 3000 werknemers naar huis

Het Amerikaanse defensieconcern Lockheed Martin stuurt met ingang van maandag zo'n drieduizend werknemers met verlof.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2013

De Yuan zal de Amerikaanse dollar NIET vervangen als reservemunt (Kijk op de week)

Hét gespreksonderwerp van deze week is uiteraard de fiscale problemen in de Verenigde Staten. Amerika kent zijn eerste shutdown sinds 17 jaar. Veel heeft dit echter nog niet om handen. De beleggers trekken er zich niet teveel van aan en de Amerikaanse overheid is slechts gedeeltelijk dicht (een heel klein deel blijkbaar). Maar de discussie over het schuldplafond moet nog komen. Daar zal ook wel weer een beslissing vallen om vijf voor twaalf. De problemen in Amerika zet de dollar weer in de schijnwerpers. Veel analisten roepen dat dit het begin is van het einde van de dollar. Maar is dat wel zo?

Vele zijn er van overtuigd dat de Chinese Yuan de opvolger zal worden van de Amerikaanse dollar. Eindelijk zullen we dan terug een munt krijgen die gedekt is door goud. Dat is de reden waarom de Chinese overheid zoveel goud koopt. Een artikel van John Mauldin heeft mij echter van mening doen veranderen. De Yuan is inderdaad op weg om over enkele jaren een reservemunt te worden, maar het zal eerder naast dan in plaats van de Amerikaanse dollar bestaan. De reden is simpel: de wereld kan niet zonder dollars - maar het zal het moeten doen met minder.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs