EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28421 tot 28425
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Zo ziet de volgende financiële crisis eruit

In 2008 was het ook de hoge olieprijs in de zomer die mee aan de basis lag van de forse groeivertraging van de globale economie. Ook nu houdt de wereld nog steeds geen rekening met de hogere olieprijzen en ook de hogere rentevoeten. Financiële markten staan belachelijk hoog in vergelijking met de economische realiteit, aldus Wall Street Pit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Gouden idee voor de Nederlandse crisis

Hoe komen we in hemelsnaam uit de crisis in Nederland? Waarom het niet eens aan “de mensen” vragen?

Metro deed dat en één oplossing komt als meest intelligente uit de bus.

Werken aantrekkelijker maken, dummy!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

Crisis? Start een bedrijf!

De crisis is economisch van aard en twee oplossingen die vaak worden geroepen zijn: besparen of investeren. Ook komt dit vaak op de schouders te liggen van de overheid die de kraan open of dicht kan draaien. Grote organisaties kunnen naast overheden ook veel invloed uitoefenen op de maatschappij, maar zijn vaak afhankelijk van de overheid of nog vaker van hun aandeelhouders.

Ik heb met twee medestudenten maar een bedrijf gestart. Dit met als doel studenten en organisaties beter met elkaar te verbinden, als reactie op de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

“Goudprijs kan nu met honderden dollars stijgen”

In het kamp van de goudoptimisten heeft zich een nieuwe naam op de voorgrond gewrongen. Het is niemand minder dan Dennis Gartman, de bekende commodities trader en uitgever van The Gartman Letter. Gartman heeft zich nog niet zo lang tot het goud bekeert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2013

“De echte crisis moet nog komen”

Die “echte crisis” waarop gedoeld wordt door hoogleraar Transitiekunde Jan Rotmans is slechts een symptoom van de ecologische crisis die ons te wachten staat!

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs