EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28421 tot 28425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Het onvermogen van Bernanke bereikt de mainstream media!

Het Financieel Dagblad opende vandaag met een groot artikel over het Amerikaanse stimuleringsprogramma. Eindelijk komt er ook uit deze hoek een ander geluid, dat we al langer horen uit alternatieve en minder bekende nieuwsbronnen. Wat als de FED niet kan stoppen met stimuleren? Een sterk artikel uit het FD!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Bezuinigingsberaad bij Dijsselbloem begonnen

Op het ministerie van Financiën zitten de financiële specialisten van negen van de elf fracties in de Tweede Kamer om de tafel met minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën). PVV en SP hebben zich afgemeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Baan houden? Salaris inleveren

Heb je als ondernemer te maken met teruglopende inkomsten en ben je afhankelijk van een uitgebreid personeelsbeleid, dan ligt het voor de hand om juist op deze kostenpost te bezuinigen. Want bij het oplopen van de tekorten snijd je daar waar de hoogste kosten worden gemaakt. De dupe zijn de werknemers, zo blijkt uit onderzoek van loonstrookverwerker ADP en organisatieadviesbureau Berenschot. Veel van hen worden voor de dwingende keuze gezet: een salarisoffer brengen of je werk kwijtraken.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Stort staking verkeersleiders het luchtverkeer in chaos op 10 oktober?

Reizigers die op donderdag 10 oktober een vlucht plannen, kijken mogelijk tegen een waterval van afgelastingen aan. ATCEUC, de Europese vakbond voor luchtverkeersleiders, roept haar 14.000 leden immers op om op die dag te staken uit onvrede met de plannen van de Europese Commissie om het Europese luchtruim één te maken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs