Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28421 tot 28425
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Ex-handelaar Goldman Sachs schuldig aan fraude

© epa.Fabrice Tourre van de Amerikaanse bank Goldman Sachs heeft zich schuldig gemaakt aan fraude. Dat besliste een jury in New York. Het ging om een van de meest spraakmakende rechtszaken die zijn voortgekomen uit de hypothekencrisis van 2007 en 2008.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Goud staat voor sterke correctie

Ik kwam onderstaande tweet tegen van Gerald Celente. De goudprijs noteert nu iets boven de $ 1.300. Tot voor kort was dit niveau een weerstand. Nu is het al enige tijd een steun geworden. Vandaag staan de werkloosheidscijfers op het programma. Deze cijfers hebben de laatste maanden de goudprijs ALTIJD naar beneden geduwd. De kans is dus groot dat we vandaag door de steun van $ 1.300 zakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

5 redenen waarom iedereen deze stierenmarkt haat

Niemand gelooft in deze stierenmarkt, en toch blijven de Amerikaanse aandelen maar stijgen. De meeste beleggers hebben schrik om in te stappen op een slecht moment. Er zijn verschillende redenen die de mensen angstig maken en waarom ze deze stierenmarkt haten zegt MarketWatch.  

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Meer dan 20.000 banen in horeca bedreigd

Meer dan 20.000 banen worden bedreigd in de horeca als de geregistreerde kassa vanaf 2014 wordt ingevoerd zonder verlaging van de arbeidskosten. Dat meldt Horeca Vlaanderen. De vele jobs die dit jaar al verloren gingen door faillissementen zijn volgens de belangenorganisatie slechts "het topje van de ijsberg".

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

'Bankinitiatief is een giller'

De initiatiefnemers zijn volgens hem ''goedbedoelende sukkels'', die geen idee hebben waar ze aan beginnen. ''Begrijp mij niet verkeerd, ik juich het alternatief op zich toe, maar kom dan met een goed doordacht businessplan naar het publiek toe en niet met een halfbakken idee.''