EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28421 tot 28425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Ondertussen in Griekenland

Griekenland is naar verluidt op de goede weg. Het land zou een sterke verbetering hebben doorgemaakt en internationale investeerders zouden in de rij staan. Zou het..?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Stijgende lonen in China een natuurlijke evolutie

China heeft te maken met het fenomeen van stijgende lonen. Een natuurlijke evolutie, passend in een omgeving waarbij de overheid de exportgedreven groei wil vervangen door consumentgedreven groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Nederland controle-staat

We zijn nog zo beleefd en ook realistisch om dit stuk niet als titel te geven “Nederland politie-staat”, maar voor een liberaal (in de zin van “vrijheidslievend”), vooruitstrevend land dat toch altijd tolerant is geweest, zijn volgende voorbeelden van onmenselijkheden begaan door de overheid…het Engelse woord atrocities dekt het nog het best, wat wil zeggen : dat wat misstanden, wantoestanden, walging en afgrijzen oproept.

Leest u verder en huiver…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Van wie is de Nederlandse bank en hoe machtig zijn die

In 1998 is er een nieuwe bankwet gekomen, als vervanging en aanvulling op de wet uit 1948 die handelde over de nationalisatie van DNB. [1] De vroegere eigenaren, waaronder het Koninklijk huis, dat in Willem I de oprichter van DNB kende, kregen als vervanging van haar bezit twee keer de nominale waarde uitgekeerd. [2]

Dit was de officiële tekst over de nieuwe eigenaren die ik van DNB kreeg toegestuurd: “De private aandeelhouders kregen voor hun aandelen bewijzen van inschrijving in het Grootboek der Nationale Schuld. De juridische vorm van de NV waarborgt een zekere – voor een goede taakuitvoering wenselijke – onafhankelijkheid van DNB tov de centrale overheid (in het bijzonder het Ministerie van Financiën).”

Lees verder op hol.es
Geplaatst op: maandag 11 november 2013

Rabobank verwikkeld in 100 rechtszaken

Rabobank hangt een stroom aan rechtszaken boven het hoofd wegens de Liborfraude. Dat meldde de Nederlandse zender RTL Z maandag. De Nederlandse bank is volgens de televisiezender verwikkeld in zaken met minstens 100 verschillende partijen. Dat blijkt uit documenten van Amerikaanse rechtbanken, die RTL Z heeft ingezien.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs