Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28426 tot 28430
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

IMF: “Tapering Fed is slecht nieuws voor Europa”

Vermoedelijk zal de soep niet zo heet gegeten worden als hij wordt opgediend, maar indien de Federal Reserve zou overgaan tot het inperken van zijn maandelijks aankoopprogramma van obligaties en mortgage backed securities, zou dit grote gevolgen kunnen hebben voor het kleine herstel van de Eurozone, zegt het IMF volgens een artikel van 

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

China koopt dit jaar 1.000 ton goud

Volgens de World Gold Council zullen Chinezen dit jaar ongeveer 1.000 ton goud kopen, nog meer dan vorig jaar en ook meer dan India. Jarenlang was India de grootste afzetmarkt voor goud, maar dit jaar wordt ze ingehaald door de Chinezen. Vooral de vraag naar beleggingsgoud neemt toe.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Biflatie Bulletin : Pensioen op 69?

Als de christendemocraten van België hun zin krijgen wordt 69 jaar de nieuwe pensioenleeftijd. En dan zal de bevolking zoals gewoonlijk het hoofd neerbuigen en slaafs volgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Fiscus klist sportclubs, vzw's en bedrijfsleiders

Bij gerichte fiscale controles zijn het voorbije jaar honderden sportclubs en vzw's tegen de lamp gelopen. Dat schrijven De Tijd en L'Echo. Van de 284 sportclubs die vorig jaar aan een btw-controle zijn onderworpen, waren er liefst 236 niet in orde. Samen moesten ze hun omzet verhogen met 5,2 miljoen euro, goed voor 1,5 miljoen extra btw-inkomsten voor de staat.

Bron: happynews.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Nederlandse Economie binnenkort uit de recessie

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, maandag voorspeld.