Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 28431 tot 28435
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Het vertrouwen in het systeem brokkelt verder af

Hedge fund manager William Kaye vertelt aan King World News dat het financieel systeem voor een keerpunt staat. Alles heeft te maken met vertrouwen en het vertrouwen in het financieel systeem staat voor een definitief keerpunt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

De grote banken controleren de wereld

Eind 2011 werd er een onderzoek uitgevoerd dat de concentratie van de welvaart tussen de bedrijven onderzocht. Bedrijven zijn overal ter wereld met elkaar verbonden door middel van aandeelhouderschap. Uit 43.000 transnationale relaties blijkt dat een kleine groep bedrijven een groot deel van de macht heeft over de globale economie. Dit zijn vooral banken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de goudprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Bron: nicla-casas.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Woningmarkt als aanjager Spaanse economie

Spaanse taxateurs hebben een onderzoek gepresenteerd waaruit blijkt dat het vertrouwen in de Spaanse woningmarkt gegroeid is. Voor dit onderzoek werden meer dan 700 taxateurs door heel Spanje ondervraagd door de vereniging van taxateurs. De uitkomst van dit onderzoek laat zien, dat de ondervraagde taxateurs een  verbetering zien in de Spaanse woningmarkt. Over het algemeen schatten zij de economische ontwikkeling veel positiever in dan enige tijd geleden. Deze waardering konden zij doen op basis van de prijsontwikkeling en de verkoop van onroerend goed.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Chinezen investeren in Australische mijnbouw en gaswinning

De groeiende economie van China vraagt om een stabiele aanvoer van grondstoffen. Daarom investeren Chinezen miljarden in de mijnbouwsector en gaswinning van Australië. Ook in landen als Rusland, de VS, Canada en Zuid-Afrika zijn de Chinezen actief.