EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
20
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
16
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28431 tot 28435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Duitsers willen referendum EU & €

Belangrijke beslissingen over de Europese Unie zouden in een referendum moeten worden voorgelegd aan de Duitse bevolking. Dat vinden de partijen die momenteel onderhandelen over een Duitse coalitie, blijkt uit een document dat persbureau Reuters heeft ingezien.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

5 trends die de groei van de Amerikaanse economie beïnvloeden

Er vallen volgens Goldman Sachs economen een vijftal trends waar te nemen die van significante invloed zijn op de groei van de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Vergroening economie : geen keuze maar noodzaak

Premier Rutte dringt er op aan de Nederlandse economie te verduurzamen, naar een rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).  Het advies luidt geleerd “dat Nederland de focus moet verschuiven van macro-economische kwesties zoals staatsschuld en inflatie, naar het terugverdienmodel”.  Kort : we moeten ecologische uitdagingen zoals grondstoffenschaarste en biodiversiteitverlies aanpakken.  Economie en ecologie dus dichter bij mekaar brengen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Werkonderbreking bij personeel Antwerpse loketten

Het loketpersoneel van de Antwerpse districtshuizen en stadskantoren heeft vanochtend tijdelijk het werk neergelegd naar aanleiding van de ontevredenheid rond de uitgebreide openingsuren die schepen voor Loketten Liesbeth Homans (N-VA) binnenkort wil invoeren om de dienstverlening te verbeteren. De werkonderbreking was gepland tijdens een zoveelste overlegmoment van de vakbonden met de schepen, maar wordt op verschillende locaties mogelijk verlengd tot het einde van de werkdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013

Waar zijn de goedbetaalde Amerikaanse banen gebleven?

De banen machine in de VS lijkt weer sputterend op gang te komen. Maar dat betreffen vooral laagbetaalde banen. De middenklasse in de VS dreigt te verdwijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs