Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28436 tot 28440
Bron: ftm.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Ondertussen bij de buren (graphics)

Terwijl het CBS en het CPB sombere economische cijfers over ons heen storten, stroomt er positief economisch nieuws uit andere EU landen binnen. Duitsland,Frankrijk en Portugal groeien, Spanje en Italië kenden net als Nederland zeer lichte krimp afgelopen kwartaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Paulson breekt en verkoopt helft goudpositie

Het lijkt wel of alle signalen stilaan op ‘GO’ staan voor de goudmarkt. We lazen gisterenavond laat nog een klein bericht over hedge fund manager John Paulson, de laatste uitgesproken goudbelegger op Wall Street.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

'Einde van Japanse deflatie in zicht'

''Recente prijsontwikkelingen wijzen op een einde aan de deflatie'', meldde de regering, die waarschuwde voor te veel optimisme. Pas bij een duurzame stijging van de consumentenprijzen kan worden vastgesteld dat Japan de periode van deflatie definitief achter zich heeft gelaten, stelde een overheidsfunctionaris bij de presentatie van het rapport.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Cisco schrapt 4000 banen

Dat is circa 5 procent van het totale personeelsbestand, maakte de onderneming bekend.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Crisis heeft dieptepunt nog niet bereikt

Crash alert. De Zwitserse beursgoeroe Dr Marc Faber alias Dr Doom voorspelde de crash van 2008 en de turnaround van 2009 tot op de exacte dag.  Nu ziet hij dat de beursstijgingen nog uitsluitend gedragen worden door een slinkend aantal grote namen. De rest presteert matig tot slecht en wordt ondertussen afgestraft.  Een en ander roept reminiscenties op aan de dagen voor de c rash van 1987.  Faber raadt aan een tijdje uit de markt te stappen want een nieuwe zware correctie is imminent.  Hier kunt u hem zelf aan het woord horen.