EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28436 tot 28440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Sparen voor uw pensioen… in Bitcoins?

Bitcoins treden meer en meer toe in de reële economie. U kunt sinds kort zelfs een deel van uw pensioen in de digitale munt investeren.

Voor de meeste consumenten is de bitcoin echt een te-ver-van-mijn-bed-show. Bitcoins gelden toch vooral als een raar iets, ongrijpbaar, onbegrijpelijk ook en u houdt het daarom maar liever bij euro’s. Dat is volkomen logisch, maar u doet er toch goed aan u enigszins te verdiepen in dit wonderlijke fenomeen wat stormenderhand toch de wereld dreigt te veroveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Vijf verdachten boilerroomfraude aangehouden

De FIOD heeft in een internationaal onderzoek naar boilerroomfraude dinsdag vijf verdachten aangehouden in Haarlem, Amsterdam, Eindhoven, Spanje en Duitsland. De verdachten die in Nederland zijn aangehouden zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank Haarlem en in bewaring gesteld. Het Openbaar Ministerie heeft Spanje en Duitsland om overlevering van de in die landen aangehouden verdachten verzocht.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Geen uitweg uit QE

“To taper, or not to taper?”, oftewel: gaat de Amerikaanse FED het extreem ruime monetaire beleid terugschroeven of niet? Die vraag hield de gehele financiële wereld maanden lang in z’n greep. De vraag was niet zozeer of het zou gaan gebeuren, maar wanneer? Het begint er echter op te lijken dat dat de verkeerde vraag was. Het wordt steeds duidelijker dat de FED niet werkelijk voornemens is de geldkraan weer dicht te draaien.

Lees verder op cfd-handel.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2013

Aanklager eist 600 miljoen van Bank of America

Bank of America (BoA) moet de maximale boete van 863 miljoen dollar (645 miljoen euro) betalen voor het verkopen van probleemleningen als normale leningen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs