EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28441 tot 28445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Bijna de helft alle beroepen binnen bereik van robots

Robots hebben al decennia het werk van vele werknemers in een groot aantal industriële sectoren overgenomen, maar de nieuwe golf van technologische ontwikkeling bedreigt nu ook de tewerkstelling in banen die tot nu toe immuun leken voor automatisering. Dat zeggen wetenschappers van de University of Oxford. De onderzoekers stellen daarbij dat 47 procent van de beroepstypes die in de Verenigde Staten worden geïdentificeerd, mogelijk zullen worden bedreigd door de concurrentie van robots, aangezien de activiteiten van machines zich niet langer beperken tot repetitief routine-werk. Creativiteit en sociale vaardigheden worden voor de mens op de arbeidsmarkt dan ook steeds crucialer.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Gaat Amerika op dinsdag 1 oktober dicht?!

Op dinsdag 1 oktober 2013 zullen de VS een zogenaamde government shutdown ervaren.

Op dinsdag 1 oktober 2013 zullen de VS een zogenaamde government shutdown ervaren.

De begroting voor het komende fiscale jaar moet immers op tijd goedgekeurd worden.  Zonder deal gaat de Amerikaanse overheid gedeeltelijk dicht : een deel van de overheidsdepartementen zal moeten sluiten, uitgezonderd wat als essentiële federale diensten beschouwd worden, zoals het leger en de luchtverkeersleiding.  De deadline is voor middernacht in de nacht van maandag op dinsdag dus het zal erom spannen!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Goldman Sachs (de Amerikaanse investeringsbank) eigenaar van de EURO?

De ECB geeft geld op basis van leningen, en doet dit op een iets andere manier dan de Federal Reserve. Voor snel nieuw geld is de ECB afhankelijk van de Federal Reserve. Ad Broere beschrijft het mechanisme met de Federal Reserve prachtig in zijn (vertaalde) artikel Hoe Goldman Sachs de ECB kaapte.

 In November 2011 verving ex Goldman directeur Mario Draghi zonder enige ophef en vrijwel zonder dat hierover in de media werd geschreven Jean-Claude Trichet als president van de ECB. Draghi ging voortvarend aan de slag door voor banken wel te regelen wat de ECB niet voor de EU landen had gedaan door massa’s geld te injecteren in het bankencircuit tegen zeer lage rente.  De Franse blogger Simon Thorpe schrijft:

Lees verder op langleveeuropa.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Spanje voor 40,47 miljard euro aan toerisme binnen geharkt.

Toeristen hebben tijdens de eerste acht maanden van 2013 het recordbedrag van 40,47 miljard euro gespendeerd in Spanje. Dat is een stijging met 7,2 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Het cijfer is gebaseerd op een onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Spaanse ministerie van Industrie, Energie en Toerisme.

Lees verder op hln.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs