Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 28441 tot 28445
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Ron Paul: Er zullen nog vele Detroit’s volgen

Ron Paul heeft al vele waters doorzwommen en weet dus waar hij over praat. Hij ziet dan ook de goudprijs verder stijgen op lange termijn omdat de waarde van de dollar blijft dalen door het continu printen van extra dollars. Over het faillissement van Detroit kan Ron Paul kort zijn; er zullen er nog veel meer volgen. Het is te hopen dat de top van Dexia een luisterend oor heeft voor Ron Paul.

Bron: nicla-casas.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Woningmarkt als aanjager Spaanse economie

Spaanse taxateurs hebben een onderzoek gepresenteerd waaruit blijkt dat het vertrouwen in de Spaanse woningmarkt gegroeid is. Voor dit onderzoek werden meer dan 700 taxateurs door heel Spanje ondervraagd door de vereniging van taxateurs. De uitkomst van dit onderzoek laat zien, dat de ondervraagde taxateurs een  verbetering zien in de Spaanse woningmarkt. Over het algemeen schatten zij de economische ontwikkeling veel positiever in dan enige tijd geleden. Deze waardering konden zij doen op basis van de prijsontwikkeling en de verkoop van onroerend goed.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Chinezen investeren in Australische mijnbouw en gaswinning

De groeiende economie van China vraagt om een stabiele aanvoer van grondstoffen. Daarom investeren Chinezen miljarden in de mijnbouwsector en gaswinning van Australië. Ook in landen als Rusland, de VS, Canada en Zuid-Afrika zijn de Chinezen actief.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Goudprijs zakt naar $840 per troy ounce

Volgens de ABN Amro gaat de goudprijs de komende jaren verder omlaag. Voor 2014 rekent de bank op gemiddeld $1.000 per troy ounce, een jaar later slechts $840. De bank verwacht een herstellende wereldeconomie en is daardoor positiever over zilver, platina en palladium dan over goud.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Toekomst pensioenen onzeker

De situatie van pensioenfondsen blijft verslechteren.

De situatie van pensioenfondsen blijft verslechteren. Cijfers van het afgelopen kwartaal laten zien dat een nieuwe ronde kortingen op de uitkeringen niet kan worden uitgesloten. Zekerheid op een goed pensioen wordt steeds kleiner.