EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28441 tot 28445
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Column Kees de Kort | Eigen boontjes doppen

Mark Rutte vindt dat we meer onze eigen boontjes moeten doppen. Makkelijker gezegd dan gedaan, denkt Kees de Kort. "Kijken of Rutte in staat is om andere partijen ervan te overtuigen dat er dingen moeten veranderen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Hoe duur kan olie nog worden?

Het (figuurlijk) bulderen van de kanonnen davert al door op de oliemarkten hoewel de westerse landen blijven bakkeleien over de vraag in welke mate Syrië moet gestraft worden voor het gebruik van gifgas. Zelfs wanneer de situatie niet helemaal uit de hand loopt kan de olieprijs blijven stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Wat u nog niet wist over de bubbel van studentenleningen in de VS

De studentenleningen worden in de Verenigde Staten wel eens aanzien als de grootste bubbel sinds de mortgage backed securities die het land in een diepe financiële crisis stortte een half decennium geleden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

De Zaak Syrië, bloedbad in wording? (deel 2 van 2)

We gaan verder in op het relaas en de standpunten van Midden-Oosten correspondent Doornbos, in het bijzonder : wie zijn eigenlijk die “rebellen”? En we trekken een bittere maar realistische conclusie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Hoe erg was de berenmarkt in goud?

Nadat de goudprijs $ 1.416 bereikte, was de berenmarkt in goud officieel voorbij (op het moment van schrijven noteren we weer iets lager). Tijd voor Philip N Diehl om de huidige berenmarkt te vergelijken met andere berenmarkten uit de geschiedenis van de goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs