EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28441 tot 28445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Winnaar Nobelprijs Economie: Bezuinigingsbeleid is grote fout

Overheden slaan de plank mis met hun bezuinigingsbeleid. In de recessie moeten de uitgaven worden verhoogd om de economie te stimuleren. Dat stelde Robert Shiller, eerder deze week winnaar van de Nobelprijs voor Economie, vandaag tijdens een lezing in Amsterdam.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Hoeveel kost Parijs? 707 miljard euro

ParisWie Parijs wil kopen heeft daarvoor 707 miljard euro nodig, een bedrag dat volgens de recentste cijfers van de Forbes Rich List ongeveer in het bereik ligt van de 80 rijkste mensen ter wereld, mochten die al hun geld samenleggen. Tot die conclusie komt auteur Patrice de Moncan in zijn boek Que vaut Paris? (Hoeveel is Parijs waard?), dat hij samen met Gilles Ricour de Bourgies schreef, het hoofd van de Parijse sectie van de FNAIM (Fédération Nationale de l’Immobilier).  Het boek lijst alle vastgoed van Parijs op, het historische centrum en de stad zelf inbegrepen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

HSBC veroordeeld tot boete van 2,4 miljard dollar in VS

Een Amerikaans filiaal van het Britse HSBC, gespecialiseerd in risicokredieten voor de vastgoedmarkt, is in de VS veroordeeld tot een boete van 2,4 miljard dollar (1,75 miljard euro) omdat het 11.000 klanten bedrogen zou hebben wat betreft de kwaliteit van activa.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs