EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28446 tot 28450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Kissinger over de Europese herwaardering van goud (1974)

In 1974 sprak Henry Kissinger (de toenmalig minister Buitenlandse Zaken VS) met zijn staf over het Europese voorstel om goud weer terug te brengen als monetaire reserve, door de goudvoorraad periodiek opnieuw te waarderen. De Verenigde Staten waren 'not amused'. Marketupdate vertaalde de notulen van deze bijeenkomst in april 1974. Absoluut het lezen waard!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Verontrustend feit: De VS heeft op dit moment GEEN schuldplafond

President Obama is voorstander om het schuldplafond definitief af te schaffen. De verhoging van het schuldplafond zorgt volgens hem toch niet voor een verhoging van de Amerikaanse schulden. Het is als een kredietverslaafde die vraagt om de limiet van zijn VISA te verhogen en zal beloven niet boven zijn oude limiet te gaan, enkel just in case, you know! En het ziet er naar uit dat Obama zijn slag heeft thuis gehaald.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

DOCU : De Waarheid

We zijn beschaafd, zeer beschaafd.  En slim, oh zo slim.  Dénken we, want waarom maken we dan steeds de verkeerde keuzes? Alle grote wereld-, maatschappij- en sociale problemen die we aanpakken monden uit in net het tegengestelde van onze bedoelingen.  Armoede en ongelijkheid bestrijden wordt in de praktijk meer ongelijkheid.  Instituten die we oprichten hebben voor meer stabiliteit brengen meer onstabiliteit.  Druggebruik – de War on Drugs is duidelijk een verloren strijd geweest.  Opvoeding, zorg voor ouderen – het loopt allemaal verkeerd en helemaal anders dan bedoeld.  Tijd voor een Reset!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Stakers leggen openbaar vervoer en luchtverkeer in Italië plat

Op veel plekken in Italië wordt vandaag geprotesteerd tegen de bezuinigingen van de Italiaanse regering. Veel medewerkers van het openbaar vervoer, luchtverkeer en de scheepvaart staken. Meer dan 200 vluchten zijn geannuleerd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs