Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28446 tot 28450
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Waarom Tesla een winnaar is en de andere producenten van elektrische wagens floppen

Miles Electric Vehicles, een Amerikaanse producent van (trage) elektrische wagens die onder andere gebuikt werden door de U.S. Navy, de National Park Service en verschillende universiteiten zoals Yale, Stanford en UCLA, heeft vorige week de boeken toegedaan.

Het bedrijf werd in 2004 opgericht door ondernemer en filantroop Miles Rubin met als nadrukkelijke doelstelling de ontwikkeling van elektrische voertuigen om tegemoet te komen aan de behoeften van chauffeurs die elke dag achter het stuur moeten kruipen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Beleggers wereldwijd zien het weer helemaal zitten

Fondsbeheerders over heel de wereld zijn euforisch. De Verenigde Staten lijkt op weg naar een volledig herstel en Europa kruipt eindelijk uit zijn recessie. Het feest kan beginnen.   72 procent van de fondsbeheerders denkt dat de globale groei in de tweede jaarhelft zal aantrekken, het hoogste niveau sinds 2009.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

De harde realiteit voor de goudprijs

Daily Reckoning somt 3 belangrijke, korte feiten op over goud. Ze zijn simpel, begrijpbaar maar ontzettend belangrijk om te onthouden voor diegene die in de goudsector willen beleggen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Chinese vraag naar goud in H1 met meer dan 50 procent gestegen

Een belangrijke katalysator in de afgelopen jaren was een aantrekkende vraag naar goud vanuit China en India. De heffing van een hogere invoerbelasting op de import van goud in India heeft tijdelijk een rem gezet op de Indische goudconsumptie maar dat zal een fenomeen van tijdelijke aard zijn.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Dijsselbloem: nog 4 maanden om grof geld uit te geven!

Het begrotingstekort loopt op. Maar niet in 2013. Dijsselbloem kan en moet nog dit jaar de geldkraan wijd open zetten.

Het was een bak vol sombere cijfers die het Centraal Planbureau vanochtend over Nederland uitstortte. De economische krimp in 2013 wordt groter, het herstel geringer, de koopkracht blijft dalen en de werkloosheid loopt sneller op.