EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28446 tot 28450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Ron Paul: Bitcoin kan de US dollar vernietigen!

Ook Ron Paul is gebeten door het bitcoin virus. Op Fox biechtte hij op dat hijzelf niet zoveel begrijpt van de technologie, maar het blijft wel een uniek concept in de valutamarkt.

Uiteindelijk kan bitcoin zelfs de US dollar vervangen of vernietigen, maar dan zal de digitale munt wel de hulp moeten krijgen van de Fed door paniek te zaaien. Bitcoin is daarom een aantrekkelijk alternatief voor libertaire personen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Als goudmijnaandelen nog niet op de bodem zitten, is die wel dichtbij

We braken eerder vandaag al een lans voor goudmijnaandelen. We moeten toegeven dat de berenmarkt langer duurt dan eerst gedacht, maar iedere berenmarkt kent een einde - ook deze van de goudmijnaandelen. Fundamenteel zijn goudmijnaandelen spotgoedkoop, maar technisch gezien naderen we ook het einde van de berenmarkt in historisch perspectief aldus News Goldseek...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2013

Bitcoin-mijners spenderen $ 17 miljoen voor $ 4,4 miljoen BTC

Computers mijnen Bitcoins door moeilijke codes te kraken met als beloning een Bitcoin. Hoe meer Bitcoins er gemijnd worden, hoe moeilijker de codes. Dit moet dienen om inflatie onder controle te houden en zou volgens sommige experts wel eens kunnen zorgen voor Bitcoin-deflatie.

Bitcoins mijnen is dus een kwestie van computerkracht en volgens de Blockchain spenderen de computers per dag $ 17 miljoen aan elektriciteit om de codes te kraken. Aan de huidige prijs van ongeveer $ 900 brengt dit iedere dag $ 4,4 miljoen aan Bitcoins op. De mijners werken nu dus met een serieus verlies door de snelle opmars van de crypto munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Bitcoin maakt slechts een fractie echt rijk

Het bezit van Bitcoins is anoniem, maar uit de Bitcoinrichlist blijkt dat slechts een kleine fractie het merendeel van de Bitcoins in bezit heeft. Als een kleine minderheid de grote meerderheid bezit, dan dicteert die kleine minderheid de prijs terwijl de rest moet volgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

China: het snelle geld duikt alweer op

De economische locomotief in China is op volle snelheid gekomen en het ziet er niet naar uit dat de rit snel tot stilstand zal komen. De macrocijfers worden steeds beter van kwaliteit en vroeg of laat zal dit automatisch moeten leiden tot een krachtige opwaartse beweging op de beurs van Shanghai.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs