EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28446 tot 28450
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

'Merkels gebrek aan visie vormt de achilleshiel van Europa'

Angela Merkel - Herman Van Rompuy © - 'The Council of Europe'Politici doen vandaag de dag weinig anders dan brandjes blussen en peilingen nalopen. Het heeft niets meer te maken met leiderschap of visie, klaagt Lars Seier Christensen, CEO van Saxo Bank op Trading Floor. De exponent daarvan is Angela Merkel, die met haar gebrek aan visie voor de eurozone in Seier Christensens ogen dé achilleshiel van Europa is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Is Syrië het slachtoffer voor een gasleiding?

Diegene die het hardste een oorlog wil, is meestal diegene die er het meeste profijt uit kan halen en diegene die het langste op de achtergrond blijft. In het geval van Syrië zou dit wel eens het kleine, maar stinkend rijke Qatar kunnen zijn. Waarom Qatar? Qatar wil een gasleiding leggen en het regime van Assad wil daar niets van weten, aldus SilverDoctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Belgische tienjaarsrente klimt tot boven 2,88 procent

De rente op tienjarig Belgisch staatspapier is vandaag flink opgelopen. De tienjaarsrente klom tot boven 2,88 procent, het hoogste peil sinds vorige zomer.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Is de come back van goud definitief of vals?

Goud heeft de laatste weken geprofiteerd van de stijgende rentevoeten in de Verenigde Staten, de dalende dollar en de toegenomen geopolitieke spanningen. Goud werd terug een veilige haven voor de beleggers, vooral die buiten de Verenigde Staten. Maar ook binnen de Verenigde Staten wint het goud terug aan geloofwaardigheid als veilige haven. Is de come back definitief of vals?

Goud haalt zeker steun uit de geopolitieke spanningen, maar de speculanten hebben ook bijgedragen tot de recente stijging. De laatste weken werden de long posities met 28 procent opgetrokken. De laatste 2 weken vloeide er ook geen goud weg uit de ETF's, vorige week vrijdag zou er zelfs 4,7 ton zijn toegevoegd aan de goud-ETF's, het hoogste niveau op dagbasis sinds november 2012.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Personeelsafdelingen met een vijfde gekrompen

Personeelsafdelingen bij bedrijven en organisaties zijn in de afgelopen 10 jaar met gemiddeld ruim een vijfde gekrompen. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs