EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28446 tot 28450 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Aantal jobs in de VS sneller toegenomen dan verwacht

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in oktober met 204.000 banen toegenomen. Dat is vandaag bekendgemaakt door het Amerikaanse ministerie van Werk. Maar tegelijkertijd is ook de werkloosheidsgraad in de VS gestegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Ook ABN Amro verwacht economische groei in 2014

De Nederlandse economie groeit volgend jaar naar verwachting met bijna 0,5 procent, na een krimp van ruim 1 procent dit jaar. Dat heeft ABN Amro becijferd in een vrijdag verschenen rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Groeiende erkenning en internationale acceptatie

In 2009 investeerde de Noor Kristoffer Koch 150 Kronen ($26,60) in 5000 Bitcoin. Hij was bezig om een thesis te schrijven over encryptie en gedurende dat proces deed hij bij wijze van een praktische proef zijn onbewuste lucratieve aankoop. In de daaropvolgende vier jaar vergat hij deze aankoop verder. Toen er in de media steeds meer berichten verschenen over de opkomst van de digitale valuta werd hij toch nieuwsgierig of hij ze nog steeds in bezit had. Toen hij zijn digitale portemonnee opende, kwam hij er tot zijn stomme verbazing achter dat hij de eigenaar bleek te zijn van omgerekend ruim een anderhalf miljoen dollar aan Bitcoin (bij de huidige prijs van $315,- per BTC). Koch mocht zich plotsklaps miljonair noemen en schafte alvast een appartement aan in één van de duurdere buitenwijken van de Noorse hoofdstad.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Goudprijs onderuit na publicatie banencijfer VS

In de maand oktober kwamen er in de VS 204.000 nieuwe banen bij, veel meer dan de algemene verwachting van 120.000 banen. Ook werd het cijfer van september wat naar boven herzien. Toch steeg de werkloosheid als gevolg van een dalende participatiegraad. Steeds meer werkloze Amerikanen stoppen met het zoeken naar een baan.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs