Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 28451 tot 28455
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Klant draait op voor prijsstijging supermarkt

Supermarkten hebben tussen 2007 en 2012 de stijgingen van grondstofprijzen vaker en sterker doorberekend aan de consument dan in de jaren daarvoor. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

2 Grafieken die je moet zien! Botst de Dow Jones op een weerstand van 90 jaar geleden?

Het lijkt misschien ver gezocht, maar aanhangers van technische analyse zullen nu twee keer nadenken om nog in de Dow Jones te stappen. Dow Jones 16.000 is een punt dat via verschillende trendlijnen een weerstand vormt. De oudste trendlijn gaat zelfs tot 90 jaar terug in de tijd. 

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer goud gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - Import goud neemt af

In India wordt steeds meer goud het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de import van goud via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de importheffing op goud nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat goudhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde goud weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om goud het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Grieken krijgen nieuw deel steun

Griekenland heeft voldaan aan de voorwaarden voor het volgende deel van de beloofde hulpleningen ter waarde van 2,5 miljard euro. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Verkoop dit aandeel NIET

Hoe kan een bedrijf met een waarde van $ 60 miljard de beleggers zo omver blazen dat het aandeel op een dag tijd met 25 % kan stijgen? Simpel, omdat het aandeel onterecht genegeerd werd. Facebook overdonderde de analisten met zijn resultaten. Nadat het de laatste tijd wat was achtergebleven, is het op een dag een van de best presterende aandelen geworden.