EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28451 tot 28455
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

'PVV wil btw Nederland lager dan in buurlanden'

De btw en accijnzen moeten in Nederland altijd minstens een procent lager zijn dan in buurlanden. Met deze maatregel kan Nederland meer concurrerend worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Rabobank: Nederlandse huizen zijn ondergewaardeerd

Bij iedere gelegenheid geeft de Rabobank aan dat de huizenmarkt op korte termijn gaat stabiliseren. Hier zijn ze ook van overtuigd, maar door steeds dezelfde mededeling de media in te slingeren proberen ze het vertrouwen in de huizenmarkt te verbeteren.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Uitgaven overheid aan zorg in 30 jaar explosief gestegen

© Trouw. De collectieve uitgaven voor gezondheidszorg zijn in dertig jaar verachtvoudigd. De overheid besteedde in 1983 4,9 procent van het bruto binnenlands product (bbp) aan zorg en in 2012 10,7 procent, terwijl de economie in die dertig jaar drie keer zo groot is geworden. Ook als rekening wordt gehouden met geldontwaarding, is sprake van een explosieve groei.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

'Zorgbestuurder verdiende een ton in één maand'

Een interim-bestuurder heeft van de instelling voor gehandicaptenzorg Humanitas DMH ruim 95 duizend euro gekregen voor zijn werk in de maand juli.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013

Amper 3 procent bruggepensioneerden vindt werk

Van de 2.994 bruggepensioneerden die zich vorig jaar inschreven bij de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding), heeft amper 3 procent een baan gevonden. Dat bericht De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs