Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28456 tot 28460
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Hoe game-changers uw leven kunnen veranderen

Iedereen wil miljonair worden. De meeste beleggers hopen altijd op dat ene aandeel dat hen rijk gaat maken. Dit houdt ook in dat er meer risico aan vast hangt, een risico dat voor de meeste beleggers slecht afloopt. Maar met een kleine wijziging in je strategie, kan je al wel een hogere return behalen voor je portefeuille. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

Wat bepaalt de grondstofprijzen op lange termijn

De immense economische groei van China het laatste decennium ging zonder twijfel samen met een enorme honger naar grondstoffen. Tot enkele jaren geleden groeide de Chinese economie met meer dan 10 % per jaar waarbij het op 7 jaar tijd verdubbelde in omvang, de laatste 13 jaar verdrievoudigde de Chinese economie. Is de Chinese groeivertraging naar 7,5 % een doorn in het oog voor grondstoffen?

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 juli 2013

CD&V wil pensioenleeftijd optrekken

CD&V-parlementsleden Peter Van Rompuy en Robrecht Bothuyne willen de pensioenleeftijd en de loopbaanduur aan de levensverwachting koppelen. Dat zeggen ze in De Morgen. Twee provinciale partijcongressen, in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, hebben zich al met ruime meerderheid achter het voorstel geschaard.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Economisch herstel eurozone zet beurs op winst

Op de Brusselse beurs zagen D'Ieteren, KBC en UCB hun waarde vandaag meer dan 3 procent stijgen. Ze trokken daarmee de Bel20-beursindex naar een winst van 1,43 procent en een slotnotering van 2.665,73 punten. De beleggers toonden zich enthousiast over de berichten dat Europa, met Duitsland voorop, stilaan uit een recessie klimt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Eén op vijf Grieken leeft onder armoedegrens

Meer dan een vijfde van de Griekse werknemers en gepensioneerden leefde in 2012 onder de armoedegrens, zo blijkt uit een nieuw rapport van het ministerie van Financiën.