EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28461 tot 28465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Staking legt metroverkeer Lissabon opnieuw stil

Dinsdag heeft een nieuwe staking in Lissabon ervoor gezorgd dat het metronetwerk van de Portugese stad volledig lam lag, zegt een vakbondsman. Eind oktober nog heeft een staking het openbaar vervoer ontregeld in Lissabon.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Armoede in Europa neemt alsmaar toe: ook één op vier Belgen komt moeilijk rond

25% van de Belgen heeft onvoldoende geld om een waardig bestaan te leiden en 23% houdt geen geld meer over na betaling van de maandelijkse facturen. Dat blijkt uit het European Consumer Payment Report 2013 van Intrum Justitia. Het onderzoeksrapport legt over heel Europa verontrustende signalen bloot. In de nasleep van de eurocrisis worstelt nog een groot deel van de Europeanen met zijn persoonlijke financieën.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

S&P 500 75% overgewaardeerd

De strijd tussen de bulls & bears is verre van gestreden, al trekt Wall Street vooralsnog zijn eigen plan. Een extreem bearish call trok onze aandacht.

U weet hoe het werkt: diegene die de meest extreme ‘call’ doet, krijgt ook de meeste aandacht in de media. En daar is het natuurlijk gewoon vaak om te doen: media exposure. Vandaag kwam wel een érg bearish call voorbij: de S&P 500 zou maar liefst 75 procent overgewaardeerd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Breaking: BitcoinBubbel stort in!

Op het moment van schrijven stort de waarde van de Bitcoin compleet in elkaar en staat de koers nu onder de $600. De koers ging zelfs even richting de $500 en lijkt te stabiliseren. Gister nog ging de waarde van de Bitcoin keihard door het dak en bereikte zohaast de waarde van 1 troy ounce goud. Toen ging de Bitcoin voor bijna $1100 dollar over de toonbank.

Lees verder op goudportal.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2013

Manipulatie? Het verkoopadvies van Goldman Sachs

De gedeeltelijke (en nu lijkt tijdelijke) inzakking van de goudprijs werd mede ingeleid door een brief. De donderdag voor het begin van de koersval (vrijdag 12 april) kwam Goddamn  Sachs met een verkoopadvies op goud en een koopadvies voor Amerikaanse staatsobligaties. Uit naspeuringen van het altijd boeiende blog Zero Hedge blijkt nu dat hun volgende zet was om recordhoeveelheden goudtrackers in te slaan en obligaties te verkopen.

We hebben de truc al eerder gezien bij George Soros en voor velen onder u zal het geen verassing zijn, maar het blijft tergend. De reden dat dergelijke acties niet strafbaar zijn is een scheiding binnen de banken of beleggingsinstelling. De advies en vermogensbeheer tak van een bank horen op alle mogelijke manieren gescheiden te zijn van de handelstak van een bank. In bankiersdialect heet dat een Chinese muur. Zoals bij de echte Chinese muur zijn deze meestal afgebrokkeld en nog niet in staat om een natte tosti tegen te houden.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]dvergelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs