EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28461 tot 28465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Stichting Opmaat; de opstap van een zakkenvuller

The Owl (De Uil), een roofdier dat in het donker opereert.

The Owl (De Uil), een roofdier dat in het donker opereert.

8 oktober 2013 - Geen naam die zo vaak voorkomt als het om dienstverlening gaat: Opmaat. Gesuggereerd wordt dat alles op maat bedacht en geleverd zal worden. Dat is een misverstand, niets is minder waar.

Lees verder op dewaarheid.nu
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Imtech verhoogt beloning commissarissen

Over het andere agendapunt, de samenstelling van de raad van bestuur, moet nog gestemd worden.

De aandeelhoudersvergadering stemde volgens de woordvoerster van het concern met ''een bijzonder grote meerderheid akkoord'' in met de hogere beloning voor de commissarissen. Die zogenoemde renumeratie was voor het laatst aangepast in april 2010.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Brand in Tesla blijft beperkt ondanks onhandige brandweer

Een brand in een Model S deed de beurskoers van Tesla vorige week dalen. Onderzoek toont dat de elektrische auto veiliger was dan een gewone auto zou zijn geweest.

Grote koppen vorige week in de kranten: ‘Tesla Model S vat vlam na botsing met metalen object’. Een YouTube-filmpje waarin duidelijk de vlammen uit de motorkap te zien waren deed de beurskoers van het bedrijf met 6 procent dalen.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Arm België!!

We lieten een tijdje geleden al zien dat België op een dunne koord balanceert doordat het geen buffer heeft om verliezen op te vangen.

Een misstap bijvoorbeeld bij Dexia en we kunnen ons tot het clubje van de periferie rekenen. Maar er is meer. We betalen niet alleen ongeveer de meeste belastingen, we krijgen er ook nog eens het minste voor terug.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Peter Schiff: De Fed liegt

Peter Schiff doet behoorlijk veel moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de goudprijs en de rol van de Fed, zo staat op goudportal. Volgens Peter kan het alleen maar goed zijn voor de goudprijs indien het schuldplafond verhoogd gaat worden. Het bevestigd namelijk dat de VS nog meer schulden uit heeft staan en vaker de geldprinter moeten aanspreken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs