Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 28461 tot 28465
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Tekort op Japanse handelsbalans naar nieuw record

Sinds de kernramp van Fukushima is de handelsbalans van Japan structureel verslechterd. Het land moet meer fossiele brandstoffen importeren en betaalt daar door de zwakke yen ene hogere prijs voor. Hoe kan Japan nog uit dit dal kruipen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Goud klaar voor de perfecte storm

Als derivaten worden gecreëerd onderscheidt men zich van de marktwerking van vraag en aanbod. Er komen speculanten op de markt die er enkel op uit zijn om winst te maken met de derivaten, zonder fysieke levering. Dit brengt de nodige liquiditeiten naar de markt. Maar wat als de markt van kant wisselt? Vraagt

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Biflatie Bulletin : Afvallen in ruil voor goud

Voor iedere kilogram die je verliest ontvang je een gram goud! Je gewicht in goud waard dus, letterlijk.  Helaas toch niet voor u of ons weggelegd, daarvoor moet je in een schatrijke oliestaat wonen zoals Dubai.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Kim en Kanye kopen gouden toiletten voor 580.000 euro

Kim Kardashian en Kanye West hebben 580.000 euro stukgeslagen op vier gouden toiletpotten. Ze treden in de voetsporen van Lenin, de eerste premier van de Sovjet-Unie. Hij liet een gouden toilet bouwen om de nutteloosheid van goud aan te tonen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

“Schulden lokale Chinese overheden moeten transparanter”

Xiang Huaicheng, een voormalig minister van Financiën in China, waarschuwt dat de schulden van de Chinese lokale overheden wel eens veel hoger kunnen uitkomen dan wordt verwacht. Xiang gaat daarbij uit van een bedrag van 20.000 miljard yuan.