Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 28461 tot 28465
Bron: passiefinkomenmetgoogleadsense.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Passief Inkomen met Google Adsense

leert u de geheimen van het opbouwen van een inkomen met Google Adsense. Het opbouwen van een Passief Inkomen met Google Adsense is niet zo heel moeilijk wanneer u weet hoe het...

Waar moet ik beginnen? Mijn verhaal zal voor veel alleenstaande moeders bekend in de oren klinken. Met twee schoolgaande kinderen en het huishouden blijft er niet veel tijd over voor mijn eigen leven. Je wilt toch het allerbeste voor je kinderen. De sociale druk is immens en mijn kinderen mogen absoluut niet bezwijken aan pesterijen en andere druk. Dus wil je graag dat nieuwe truitje, die mooie schoenen of die G Star spijkerbroek voor ze kopen. Maar dat moet wel kunnen. En van een uitkering kan dat gewoon niet. Leven van een uitkering is voor een alleenstaande zwaar. Voor een één ouder gezinnetje is het misschien nog wel zwaarder. Na de zoveelste keer dat mijn jongste thuiskwam omdat hij gepest werd met zijn schoenen, was voor mij de maat vol. Ik ben op zoek gegaan naar bijverdienste vanuit huis en thuiswerk. Wat een beerput trok ik open! Piramidespelen, fraude met bankrekeningen, netwerk marketing bedrijven en noem maar op. Eigenlijk was niets voorbestemd voor mij. Ja de gouden bergen die me voorgespiegeld werden waren aantrekkelijk. En in mijn dromen zag ik mijn kinderen al als blije wezentjes door het leven gaan. Maar de tol die ik ervoor moest betalen was gewoonweg te hoog. Ik wilde niet leuren met producten of diensten die oninteressant of zelfs veel te duur waren. Waarom Aloë Vera aanbieden aan je vrienden en kennissen wanneer je dit ook bij het Kruidvat voor een paar Euro’s kunt krijgen. Je hele persoonlijke geloofwaardigheid gaat naar de knoppen met deze aanbiedingen. Ik kon wel door de grond zakken toen ik andere moeders op het schoolplein over me hoorde roddelen. Dat nooit meer dus.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

'Beursgang ABN goed voor concurrentie'

Een privatisering van de bank is volgens hem "goed voor de concurrentie" binnen de Nederlandse bankensector. De bank is dan niet meer gebonden aan allerlei beperkingen en kan dan scherpere prijzen hanteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Werkgevers kwaad op nieuwe 'pestheffing'

Werkgevers moeten vanaf oktober sociale bijdragen betalen op de schadevergoedingen die ze boven op de gebruikelijke opzeggingsvergoedingen aan ontslagen werknemers uitkeren. Dat schrijft De Tijd. De werkgevers reageren kwaad.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Centrale banken moeten beter samenwerken

Centrale banken moeten beter samenwerken bij het terugdraaien van hun ongekende stimuleringsmaatregelen van de afgelopen jaren. Die stimuleringsmaatregelen moeten "ooit eindigen", maar die stopzetting kan een "risico" vormen voor de opkomende landen. Dat stelde IMF-voorzitter Christine Lagarde op de conferentie van centrale bankiers in het Amerikaanse Jackson Hole.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Kabinet wil meer eigen geld bij aankoop huis

Het kabinet wil dat huizenkopers op termijn meer eigen geld gebruiken bij hun aankoop. Dat blijkt uit de visie op de bankensector die het kabinet vrijdag heeft gepresenteerd.