Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 28466 tot 28470
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Kim en Kanye kopen gouden toiletten voor 580.000 euro

Kim Kardashian en Kanye West hebben 580.000 euro stukgeslagen op vier gouden toiletpotten. Ze treden in de voetsporen van Lenin, de eerste premier van de Sovjet-Unie. Hij liet een gouden toilet bouwen om de nutteloosheid van goud aan te tonen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

“Schulden lokale Chinese overheden moeten transparanter”

Xiang Huaicheng, een voormalig minister van Financiën in China, waarschuwt dat de schulden van de Chinese lokale overheden wel eens veel hoger kunnen uitkomen dan wordt verwacht. Xiang gaat daarbij uit van een bedrag van 20.000 miljard yuan.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Vrouwen in top leidt tot meer duurzame bedrijfsvoering

Management teams met meer vrouwen halen niet alleen betere financiële resultaten, maar hebben door de bank genomen ook een meer duurzame bedrijfsvoering.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

General Electric werkt aan een comeback!

General Electric was onder leiding van Jack Welch erg succesvol. Toen er een nieuwe topman en een ander management kwamen ging het minder goed met deze beursgigant. Aan het begin van de financiële crisis kon het bedrijf zich nog maar moeilijk overeind houden. Nu gloort er weer hoop met beter dan verwachte cijfers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

China bespaart op overheidsgebouwen

China heeft de bouw van overheidsgebouwen voor een periode van 5 jaar verboden. Het verbod gaat met onmiddellijke ingang in.