EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28466 tot 28470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

The DAO of CAPITAL

Ons oog viel direct op bovenstaande titel, oogstrelend. Daarom nieuwsgierig geworden zetten wij Google aan het werk en werden aangenaam verrast.

Achter de titel van het boek The DAO of CAPITAL schuilt Mark Spitznagel. Voor ons eerlijk gezegd een volslagen onbekende. Dat wij toch even bij dt boek stilstaan, heeft alles te maken met de voormalige werkgever van Spitznagel: Nassim Taleb. Nu behoeft Taleb vermoedelijk voor de meesten onder u geen introductie meer. Mocht het u tóch zijn ontgaan: Taleb is auteur van The Black Swan, met afstand het belangrijkste boek verschenen over de financiële markten sinds de eeuwwisseling en mogelijk zelfs het beste boek ooit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Chinese economie groeit met 7,8 procent in derde kwartaal

De Chinese economie is in het derde kwartaal van 2013 met 7,8 procent gegroeid, zo meldt de overheid in Peking vandaag. Met dat cijfer zit China op koers om de doelstelling voor dit jaar te halen: een groeicijfer van 7,5 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 18 oktober 2013

Geen consumentenkrediet meer voor wie in het rood staat

Wie een betalingsachterstand heeft, zal in de toekomst geen consumentenkrediet meer kunnen krijgen. Dat is volgens De Tijd één van de maatregelen die minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte plant om consumenten beter te beschermen. Febelfin, de koepelorganisatie van de banken, vreest dat de maatregel duizend jobs kan kosten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

EU en Canada op zucht van handelsakkoord

De Europese Unie en Canada ronden morgen hun onderhandelingen over een handelsakkoord af. De Canadese eerste minister Stephen Harper zakt naar Brussel af om met Commissievoorzitter José Manuel Barroso het akkoord te bezegelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Pisani: ‘Goud doet weer wat het moet doen’

Voor Bob Pisani kan er geen misverstand over bestaan: goud gaat terug naar zijn basis. Namelijk geen tempering van het monetaire beleid van de Fed betekent een hogere goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs