EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28471 tot 28475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Krantenkop Jakarta: De neergang van een wereldmacht

De Jakarta Globe heeft een verrassende krantenkop, namelijk een portret van de Amerikaanse president Barack Obama met als kop "Diminishing Superpower". Deze kop plaatst de krant naar aanleiding van de afwezigheid van Obama bij het APEC topoverleg van opkomende economieën in Bali.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Nederlandse huurwoningen in trek bij beleggers

Dat blijkt uit onderzoek van Capital Value, adviseur in vastgoedbeleggingen, onder ruim 200 internationale vastgoedinvesteerders.

Nederland staat op de derde plaats van Europese landen, na Duitsland en Denemarken, waarin beleggers willen investeren.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Nederlandse bedrijven verhuizen pensioengeld naar België

Een toenemend aantal grote Nederlandse multinationals overweegt de uitvoering van zijn pensioenregeling te verhuizen naar België. De bedrijven willen zo de onzekerheid ontvluchten, veroorzaakt door het langdurige politieke getouwtrek in Den Haag over de hervorming van het Nederlandse pensioenstelsel. Dat schrijft de Nederlandse krant 'De Telegraaf'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Laat langdurig werklozen gemeenschapsdienst doen

Open Vld-senator Rik Daems wil de uitkering van langdurig werklozen deels afhankelijk maken van gemeenschapsdienst. Wie langer dan een jaar zonder werk zit, zou een dag per week moeten helpen met eenvoudige administratieve taken, de groen- en klusdienst of met het openhouden van het cafetaria van de gemeentelijke sporthal, bepleit hij in de krant De Morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Goudcontracten nu ook verhandelbaar in Maleisië

Ook in Maleisië kunnen beleggers voortaan in goud handelen, want sinds gisteren worden er op de derivatenbeurs contracten van 100 gram goud aangeboden. De contracten zijn uitgedrukt in de lokale valuta (de ringgit) en zijn daarmee een ideaal hedging instrument voor goudhandelaren. Ze hebben niet langer het dollarrisico van goudcontracten op de Amerikaanse beurs.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs