Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 28471 tot 28475
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Mathijs Bouman: Verkoop ABN Amro zonder Goldman Sachs

Goldman Sachs mag geen rol spelen bij een eventuele beursgang van ABN Amro, vindt Z24's Mathijs Bouman. Foto EPA

Bron: rodedeur.com
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Geld besparen: opzeggen

 1) Maak een lijstje van al uw verzekeringen, abonnementen en lidmaatschappen en beslis ( samen met uw partner en betrokkenen) welke u op gaat zeggen. U zult merken dat alleen het aanleggen van een lijstje al helpt om overzicht te krijgen. 

Bron: passiefinkomenmetgoogleadsense.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Passief Inkomen met Google Adsense

leert u de geheimen van het opbouwen van een inkomen met Google Adsense. Het opbouwen van een Passief Inkomen met Google Adsense is niet zo heel moeilijk wanneer u weet hoe het...

Waar moet ik beginnen? Mijn verhaal zal voor veel alleenstaande moeders bekend in de oren klinken. Met twee schoolgaande kinderen en het huishouden blijft er niet veel tijd over voor mijn eigen leven. Je wilt toch het allerbeste voor je kinderen. De sociale druk is immens en mijn kinderen mogen absoluut niet bezwijken aan pesterijen en andere druk. Dus wil je graag dat nieuwe truitje, die mooie schoenen of die G Star spijkerbroek voor ze kopen. Maar dat moet wel kunnen. En van een uitkering kan dat gewoon niet. Leven van een uitkering is voor een alleenstaande zwaar. Voor een één ouder gezinnetje is het misschien nog wel zwaarder. Na de zoveelste keer dat mijn jongste thuiskwam omdat hij gepest werd met zijn schoenen, was voor mij de maat vol. Ik ben op zoek gegaan naar bijverdienste vanuit huis en thuiswerk. Wat een beerput trok ik open! Piramidespelen, fraude met bankrekeningen, netwerk marketing bedrijven en noem maar op. Eigenlijk was niets voorbestemd voor mij. Ja de gouden bergen die me voorgespiegeld werden waren aantrekkelijk. En in mijn dromen zag ik mijn kinderen al als blije wezentjes door het leven gaan. Maar de tol die ik ervoor moest betalen was gewoonweg te hoog. Ik wilde niet leuren met producten of diensten die oninteressant of zelfs veel te duur waren. Waarom Aloë Vera aanbieden aan je vrienden en kennissen wanneer je dit ook bij het Kruidvat voor een paar Euro’s kunt krijgen. Je hele persoonlijke geloofwaardigheid gaat naar de knoppen met deze aanbiedingen. Ik kon wel door de grond zakken toen ik andere moeders op het schoolplein over me hoorde roddelen. Dat nooit meer dus.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

'Beursgang ABN goed voor concurrentie'

Een privatisering van de bank is volgens hem "goed voor de concurrentie" binnen de Nederlandse bankensector. De bank is dan niet meer gebonden aan allerlei beperkingen en kan dan scherpere prijzen hanteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 augustus 2013

Werkgevers kwaad op nieuwe 'pestheffing'

Werkgevers moeten vanaf oktober sociale bijdragen betalen op de schadevergoedingen die ze boven op de gebruikelijke opzeggingsvergoedingen aan ontslagen werknemers uitkeren. Dat schrijft De Tijd. De werkgevers reageren kwaad.