Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28476 tot 28480
Bron: nugeld.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Spaarders lopen jaarlijks 1,5 miljard euro mis

Dat blijkt uit onderzoek van Sparen.nl. Doordat veel Nederlanders sparen bij de bank waar ze ook een betaalrekening hebben, nemen ze genoegen met lagere rentes dan de rentes die kleinere banken bieden.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

De keiharde val van een miljardair

Ooit waren de aandelen van zijn olie- en gasbedrijf OGX Petroleo e Gas alléén al goed voor 20 miljard dollar. Nu is het complete bedrijf nog geen tiende van dat bedrag waard. Oliemiljardair Eike Batista is keihard gevallen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Fiscus fotografeert veel meer kentekens

De Belastingdienst fotografeert steeds meer kentekens. Vorig jaar werden ruim 1,25 miljoen voertuigen gefotografeerd voor controle.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Betaalachterstand stijgt met 22 procent

Het aantal facturen dat in ons land niet tijdig betaald wordt, is in het tweede kwartaal van 2013 met 22 procent gestegen. Dat blijkt uit de betaalindex die handelsinformatiekantoor Graydon Belgium woensdag voorstelde. Daardoor is zo'n één op acht van de facturen voor bedrijven verlieslatend. De federale overheid betaalt echter steeds meer volgens de afspraken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

JP Morgan verzamelde al $ 7 miljard aan boetes de laatste 2 jaar

JP Morgan is een van de machtigste banken van de Verenigde Staten (en dus ook de wereld). CEO Jamie Dimon verklaart altijd hoe gezond zijn bank wel niet is en was ten tijde van de financiële crisis zelfs tegenstander van een gedwongen bail-out. De laatste 2 jaar verzamelde de bank voor zo'n $ 7 miljard aan boetes in verschillende zaken.