Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28476 tot 28480
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Tien onmisbare regels voor iedere belegger

Wat moeten beginnende beleggers nu doen, vraagt Lance Roberts, CEO van Street Talk Advisors, zich af op Pragmatic Capitalism. De markten worden omhoog gedreven door vrijgevige centrale bankiers en willen niet meer geloven dat de opmars gestuit kan worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

De OnVerenigde Staten van Europa in 2 grafieken

Nu het economisch herstel lijkt ingezet en idereen hoopt dat de Duitse verkiezingen stabiliteit in de eurozone zullen brengen is het niet slecht even de structurele problemen van de EU in herinnering te brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Jim Cramer waagt een gokje op Elon Musk van Tesla

Tesla CEO Elon Musk heeft meer details gegeven over zijn Hyperloop-plan. Dit plan voorziet in de bouw van een revolutionair nieuw transportsysteem dat moet toelaten dat mensen zich razendsnel verplaatsen van de ene plaats naar de andere en dat aan een betaalbare prijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Goud en goudmijnen: 4 signalen van een bodem

Goudkevers zullen het graag horen. Zowel bullion als goudmijnen zijn door het 50-daags gemiddelde gegaan. Dit is een belangrijk keerpunt voor een activa die al bijna een jaar in de hoek zit waar de klappen vallen. Goud en goudmijnen gingen terug naar beneden, maar de correctie werd snel in de kiem gesmoord. Dit zal de stieren terug in de arena laten denkt News Investors.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Grote namen voorspellen grote crash van aandelen

De aandelenmarkt staat in de tweede helft van dit jaar een crash te wachten die veel gelijkenis zal vertonen met die van 1987. Dat zegt de Zwitserse beleggingsgoeroe Marc Faber alias Dr. Doom. Maar Faber is niet alleen. Ook John Mauldin, uitgever van de grootste gratis financiële nieuwsbrief te wereld, ziet de aandelenmarkt fors corrigeren, zo staat op fondsnieuws.nl.