EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28476 tot 28480
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Over(schot aan) ambtenaren

Ze zullen best wel nuttig zijn in beperkte getallen en in bepaalde functies maar…velen zitten paperassen van links naar rechts te schuiven en van rechts naar links, als willige dienaren van een over-geregelde maatschappij.  Duizenden wetten, regels, verplichtingen en verboden, alles op papier en die papieren moeten verwerkt worden, toch?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Mark Mobius vindt ‘taper-terreur’ op emerging markets sterk overdreven

Investeerders in de groeimarkten maken zich zorgen om de plannen van de Fed om de stimuleringsmaatregelen terug te schroeven, soms zelfs heel veel zorgen. Mark Mobius vindt die ‘taper-terreur’ op de emerging markets sterk overdreven, er is volgens sprake van overdrijving.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Vanaf 2016 fors minder kinderbijslag

In de periode vanaf 2014 t/m 2016 wordt het bedrag aan kinderbijslag in stapjes sterk verlaagd. Het verschil kan bij twee kinderen oplopen tot €657 per jaar aan netto besteedbaar geld.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

CEO eist vertrekpremie van 700.000 euro ondanks 17 miljoen verlies

Jean-Claude Tintin (PS), de CEO van Belgocontrol die plaats moet maken na de recente ronde topbenoemingen, eist een riante vertrekpremie. Die staat zelfs niet in zijn contract, maar Tintin beroept zich op een oude wet en op zijn loon om zo'n premie te eisen. Een bedrag van 700.000 euro doet de ronde, schrijven De Morgen en De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Goudprijs terug naar $ 1.000?

De mogelijke oorlog in Syrië lijkt de goudprijs voornamelijk te drijven de laatste dagen. Gisteren ging de goudprijs fors omhoog door berichten van testraketten, vandaag gaat de goudprijs fors naar beneden door het uitblijven van een beslissing omtrent een aanval op Syrië. Maar zelfs zonder Syrië kan de goudprijs het wel eens verrassend moeilijk krijgen de komende maanden, aldus MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs