EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28481 tot 28485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

IMF ziet nieuwe risico’s voor zwakke groei

Het herstel van de internationale economie blijft zwak en wordt van steeds meer kanten bedreigd. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in de dinsdag gepubliceerde World Economic Outlook.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Geen werk? Genoeg banen in de Offshore!

Offshore vacature. Offshore werken is niet voor veel mensen een beroep waar ze van kinds af aan van dromen. Toch is het eindoordeel van een offshore werknemer over de tevredenheid van de baan inclusief het salaris en overige arbeidsvoorwaarden vrij positief te noemen. In de huidige economie is het verder moeilijk om een goed betaalde baan te vinden, laat staan überhaupt een baan. Er zijn in de offshore sector echter wel voldoende vacatures beschikbaar en graag vertellen we u meer over deze vacatures in dit artikel. Laat je CV achter op de Nationale Vacaturebank en wordt op deze manier gevonden door werkgevers in de offshore branche.

Lees verder op offshorewerken.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Werkgeversclub: schrap vakantiedagen, da’s goed voor de economie

Werkgeversvereniging AWVN wil spaarpotten van werknemers, zoals ongebruikte vakantiedagen, inzetten om de economie te stimuleren.

Dat zegt AWVN-directeur Harry van de Kraats dinsdag tegenover Het Financieele Dagblad.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Zzp'er hoeft geen btw te betalen, vindt het Hof

© anp. Het gerechtshof in Den Bosch heeft in een zaak van een zzp'er, die als anesthesieverpleegkundige voor een ziekenhuis werkte, bepaald dat deze is vrijgesteld van het betalen van btw. Dat blijkt uit het gisteren gepubliceerde arrest.

Het gerechtshof bevestigde daarmee de beslissing van de rechtbank, die in februari al in het nadeel van de Belastingdienst had beslist. Verantwoordelijk staatssecretaris Frans Weekers van financiën verdedigde onlangs in een brief aan de Tweede Kamer nog de maatregel dat zelfstandigen zonder personeel die voor een ziekenhuis of zorginstelling werken 21 procent btw moeten berekenen over hun diensten.

Lees verder op trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs