Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 28481 tot 28485
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Wie mag op bezoek bij de prostituee?

Was je vroeger te laat met het indienen van een aangifte omzet- of loonbelasting dan volgde er prompt, ja zelfs al binnen enkele dagen na overschrijding van de termijn, een aanslag met een eventuele boete.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom ABN Amro met verlies verkopen en geen goud?

Bent u ook benieuwd hoe die 6,3 miljard aan bezuinigingen uw portemonnee gaat raken? Na Prinsjesdag zullen we het weten. Feit is dat het consumentenvertrouwen niet verder toeneemt en dat de door het kabinet zo gewilde consumentenuitgaven uitblijven. Geen wonder, want niemand weet hoe de komende lastenverzwaringen nu weer zullen uitpakken en wat de individuele gevolgen zullen zijn. Vast staat in ieder geval dat minimaal 2 miljard van die extra bezuinigingen uit lastenverzwaringen zullen bestaan.

Overigens ook curieus: de overheid jaagt de inflatie aan door de BTW met 2 procent te verhogen en berekent vervolgens die extra inflatie door in de extra huurverhogingen. Twee maal kassa! Want indirect komt die huurverhoging via de verhuurdersbelasting bij de overheid terecht. Goed, de overheid zit dringend om geld verlegen en zoekt in alle hoeken en gaten of er nog wat te halen valt. De nood is nu zo hoog dat, sinds de terugkeer van het kabinet van het zomerreces, plotseling de verkoop van staatsbank ABN Amro actueel is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

'Utrecht weer meest competitieve regio van Europa'

Dat staat in de voorlopige versie van de jaarlijkse competitiviteitsranglijst van de Europese Unie. Dat meldt de provincie vrijdag. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Beren worden verjaagd uit de goudmarkt

Het oplopen van de spanningen in het Midden-Oosten was vanzelfsprekend koren op de molen van de goudprijs. De opwaartse beweging bij het goud kwam in stroomversnelling toen de hele wereld de beelden zag van het bloed dat door de straten van Kaïro vloeide.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

'Nederland hardst getroffen door vergrijzing'

In Europa wordt Nederland samen met Luxemburg en Slovenië het hardst geraakt, concludeert het Haagse Centrum voor Strategische Studies.

De overheidsuitgaven kunnen met meer dan acht procent van het bruto nationaal product (bnp) toenemen.