EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28481 tot 28485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Welkom in het nieuwe Japan: het heet Europa...

Sinds Japan begin negentiger jaren van vorige eeuw zijn eigen vastgoed- en financiële crisis kende, heeft het eiland de voorbije twee decennia weinig anders gedaan dan geprobeerd uit het deflationaire drijfzand te klauteren. (Hoewel deflatie - een ononderbroken daling van de prijsniveau’s - interessant mag lijken voor de minder begoede consument, is het nefast voor elke ontwikkelde economoie omdat het investeringen, consumptie en groei tegenhoudt)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Vermoedens van fraude bij verkoop Quick aan Frankrijk

Het parket van Charleroi zou zich opmaken om het dossier rond de verkoop van fastfoodketen Quick door de Belgische miljardair Albert Frère aan de Franse staat in 2006 te laten seponeren. Er zijn nochtans vermoedens van fraude, zo schrijft de krant L'Echo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Is er wel een oplossing voor de schuldencrisis? (Kijk op de week)

Er zijn slechts 3 mogelijkheden om een te hoge schuldenlast weg te werken: 1) Default - 2) Economisch groeien - 3) Inflatie. Zeggen dat we in Europa/België/de westerse wereld met veel te veel schulden zitten, is een open deur intrappen. Deur 1 en 2 lijken geen reële optie, dus kiest men voor deur 3. Maar hoe wil men hier in slagen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Waterbedrijf verbergt miljoenen gemeenteschulden

Tientallen Vlaamse gemeenten hebben de voorbije jaren miljoenen euro's aan lokale schulden doorgeschoven naar de waterintercommunale TMVW. Voor de periode 2008-2013 nam het waterbedrijf voor 736 miljoen euro aan gemeentelijke investeringen op haar schouders. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 november 2013

Optimisten winnen terrein onder beleggers

De optimisten onder de Nederlandse particuliere beleggers winnen volgens ING steeds meer terrein. De maandelijkse BeleggersBarometer van het financiële concern steeg in oktober van 105 naar 118 punten, de hoogste stand sinds april 2011. ING maakte dit zaterdag bekend.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs