Nieuws / Artikelen met het woord

57485 artikelen gevonden. Artikel 28481 tot 28485
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Column Kees de Kort | We zijn er nog lang niet

Positieve inkoopmanagers in de Europese detailhandel, terwijl de verkoopcijfers tegenvallen. Het nieuws is af en toe iets beter dan een jaar geleden, "maar het aantal minnetjes blijft hoog".

Bron: infonu.nl
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Overheidssalarissen 2011-2012. Je zit er ook knus bij in crisistijden

De overheid is een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever voor veel mensen, in deze onzekere economische tijden. Hoeveel verdient een ambtenaar eigenlijk? Zit hij er echt zo warmpjes bij als veel mensen denken? In dit artikel de salarisschalen van de gemeente van 1 januari 2011.

Werken bij de overheid neemt toe in populariteit. 1 op de 7 werkende Nederlanders werkt voor de overheid. De overheid biedt banen op MBO - HBO en universitair niveau op allerlei verschillende werkterreinen en functiegebieden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Chinezen storten zich op spotgoedkope huizenmarkt in Detroit

Chinezen kopen massaal panden in Detroit, de oude Amerikaanse autohoofdstad die recent failliet ging. Huizen staan er te koop voor slechts honderd dollar, meldt de website Quartz. Chinese investeerders happen gretig toe en kopen soms tientallen woningen tegelijkertijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Moeten we ons instinct volgen met goud?

Er zijn altijd potentiƫle catastrofes die zo bedreigend zijn dat we de nodige stappen moeten zetten om ons te beschermen, ook al weten we dat die mogelijkheid dat zo'n catastrofe voorvalt zeldzaam is. Het is als een kleine brandblusser in de kast zetten en hopen dat je het nooit zal moeten gebruiken. Met de geldcreatie van deze tijd is het dus nodig om u in te dekken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

Fraude met internetbankieren blijft toenemen

In de eerste zes maanden van dit jaar alleen al werden 838 gevallen van fraude met internetbankieren geteld, goed voor een bedrag van 2,7 miljoen euro. De fraude, bijvoorbeeld 'phishing', neemt toe: over heel 2012 waren er 1.003 gevallen van fraude met internetbankieren voor een totaal van bijna 3 miljoen euro. Dat tonen cijfers van de bankenfederatie Febelfin aan.