Nieuws / Artikelen met het woord

57821 artikelen gevonden. Artikel 28486 tot 28490
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Over zes weken leven we in een ander Europa

Het zijn nog ongeveer 6 weken tot de verkiezingen in Duitsland. Tot aan de verkiezingen zal alles goed zijn in Europa, de grote vraag is wat er na de verkiezingen allemaal beslist zal worden. In de Duitse verkiezingscampagne wordt nog nauwelijks over de eurocrisis gepraat en over Griekenland zwijgen ze al helemaal. Waarom? Omdat alles goed is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Enorm potentieel,… voor de durvers

We nemen bij beurs.com al wel eens graag contraire stellingen in. Waarom? Omdat contrair beleggen niet alleen moed en durf vergt, maar ook omdat de mogelijke rendementen enorm kunnen zijn. De Amerikaanse banksector is zo'n sector die vooral angst inboezemt bij de meeste beleggers. Als aanstokers van de financiële crisis willen we ze nog best zoveel mogelijk mijden. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Volgens True Wealth zijn er twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat een bepaalde activaklasse het beter doet dan de rest: goede waarde en een outperformance ten opzichte van de algemene markt. Is er dan waarde te vinden bij de Amerikaanse bankaandelen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Er is iets merkwaardigs aan de gang op de oliemarkt en hoe je hiervan kan profiteren

Er is een merkwaardige ontkoppeling op de oliemarkt. Tegen alle logica in staat de olieprijs fors hoger de laatste maanden, maar heeft dit weinig of geen effect op de aandelen uit de oliesector. Er zijn al aandelen die gestegen zijn met de hogere olieprijs, maar de markt is heel selectief. Dit biedt kansen voor de achterblijvers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Aandelen kopen? Het kan, maar wees alert!

De meeste adviseurs zullen hun klanten ten stelligste afraden om speculatieve aandelen te kopen. De redenen liggen voor de hand: met deze aandelen kan het zowel vriezen als dooien. Succes kan in deze materie met de beste wil van de wereld niet gegarandeerd worden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

Column Kees de Kort | Ondanks tekenen van herstel blijft de consument op de kleintjes letten

Ondanks tekenen van herstel van de Nederlands economie viert de somberheid bij de consument troef, denkt economiecommentator Kees de Kort.