EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28486 tot 28490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

JP Morgan stelt kapitaalcontroles in

De Amerikaanse bank JP Morgan Chase heeft haar zakelijke klanten een brief gestuurd waarin ze duidelijk maakt dat contante betalingen voortaan onder de $50.000 per maand moeten blijven. Bedrijven die vaak in cash betaald worden moeten de klant dus aansporen om met pinpas of creditcard te betalen. Komen ze boven de limiet, dan moeten ze een boete betalen aan hun bank.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Fiscus moet Scientology belastingvoordeel geven

De Belastingdienst moet de Scientology Kerk Amsterdam weer dezelfde belastingvoordelen geven als andere religieuze instellingen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Goud noteert met een discount van 32 %

een vorig artikel werd reeds uitgelegd wat Fiat Money Quantity (FMQ) precies betekent. Het legt daarbij ook uit waarom de Fed niet kan stoppen met QE. Met FMQ kan je een monetaire analyse maken (= hyperinflatie op komst) maar ook de prijs van goud berekenen in dollars. En volgens die berekening staat de goudprijs genoteerd met een discount van meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Chinese kredietbeoordelaar waardeert VS af

Het akkoord in het Amerikaanse Congres over het schuldenplafond heeft de Chinese kredietbeoordelaar Dagong er niet van weerhouden de kredietstatus van de Verenigde Staten af te waarderen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs