EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28486 tot 28490
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Hoe erg was de berenmarkt in goud?

Nadat de goudprijs $ 1.416 bereikte, was de berenmarkt in goud officieel voorbij (op het moment van schrijven noteren we weer iets lager). Tijd voor Philip N Diehl om de huidige berenmarkt te vergelijken met andere berenmarkten uit de geschiedenis van de goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

'Dit is heel slecht'

VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes noemt het jammer dat Nederland na een jaar weer uit de top vijf van meest concurrerende economieën is gevallen. "Vorig jaar kwamen we er onverwacht in terecht, nu vallen we een paar plekken terug; dat is natuurlijk heel slecht'', aldus Wientjes.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Economie eurozone iets gegroeid

De economie van de eurolanden is in het tweede kwartaal met 0,3 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

Spaanse dienstensector groeit weer

De inkoopmanagersindex voor de Spaanse dienstensector ging vorige maand van 48,5 naar 50,4. Een stand hoger dan 50 wijst op groei van de sector. De index stond in juni 2011 voor het laatst boven die grens.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 4 september 2013

De Zaak Syrië, bloedbad in wording? (deel 1 van 2)

Heel interessante insider-informatie van Harald Doornbos, correspondent van De Tijd voor het Midden-Oosten. 3 Scenario’s voor Syrië…en alle 3 onaantrekkelijk.

Obama als gewapende vredesduif?

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs