EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28491 tot 28495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Marc Faber: “China kan een grotere crisis uitlokken dan 2008″

Volgens Marc Faber kan een alarmerende kredietgroei in China de wereld in een nieuwe financiële crisis storten die dan erger zal zijn dan hetgeen we in 2008 gezien hebben, zo staat op MarketWatch. In 2008 ontstond een kredietcrisis omdat de economie leefde op teveel krediet, nu is de situatie nog erger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

De 271 leugens van president Obama

“Dan”, Amerikaan en Libertariër stemde in 2008 voor Ron Paul als president van de Verenigde Staten. In 2012 koos hij voor de Libertarian Party kandidaat Gary Johnson. Deze Dan maakte in de loop der tijd een lijst met leugens van de uiteindelijk gekozen president- Obama –

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

'Spijtig genoeg zien we dat Frankrijk, Italië en Spanje het Japanse voorbeeld volgen'

Martin Bureau. De economen Takeo Hoshi (Stanford University, NBER en het Tokyo Center for Economic Research) en Anil K. Kashyap (University of Chicago, Federal Reserve Bank of Chicago, en NBER) hebben de studie ‘Will the U.S and Europe Avoid a Lost Decade? Lessons from Japan’s Post Crisis Experience’ vrijgegeven, die ze maakten in opdracht van het IMF en waarin ze de parallellen onderzochten tussen de crisis die Japan trof in de jaren negentig van vorige eeuw en de huidige crisis in de eurozone.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2013

Aantal jobs in de VS sneller toegenomen dan verwacht

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in oktober met 204.000 banen toegenomen. Dat is vandaag bekendgemaakt door het Amerikaanse ministerie van Werk. Maar tegelijkertijd is ook de werkloosheidsgraad in de VS gestegen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs