EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28491 tot 28495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Hogere cijfers Kadaster, maar aantal verkochte woningen nog altijd in dalende trend

Het aantal geregistreerde verkochte woningen bevindt zich nog altijd in een dalende trend. Hoewel maand-op-maand vergelijkingen soms grote uitschieters laten zien, wordt het steeds rustiger op de woningmarkt. Het Kadaster meldde donderdag een stijging van het aantal verkochte woningen van maar liefst 30%, wat juichend overgenomen werd door diverse media. Maar dat is nog altijd geen uitbraak uit de negatieve trend die al in 2005 werd ingezet, zoals hierboven te zien is.

Lees verder op waarheidzoeker.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Eerste kapitaalcontrole een feit!

De Amerikaanse grootbank JP Morgan Chase heeft vanaf 17 oktober een limiet geplaatst op wat haar klanten nog mogen opnemen – van hun eigen geld!  Tevens mogen er geen internationale geldtransferts meer plaatsvinden.  In de praktijk zullen klanten beperkt zijn tot 50.000 dollar; dit lijkt nog een groot bedrag maar niet zo voor de zakelijke klanten.

Gerald Celente zegt dat dit een voorbode is van een “bank holiday“. Daarmee bedoelt hij dat wat hij al lang voorspeld heeft zal gebeuren : deze bank en àlle Amerikaanse banken zullen op een dag gewoon de deuren sluiten! Bereiden deze financiële instellingen zich voor op wat komen gaat...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

Vanaf 2018 geen geld meer om pensioenen uit te betalen

De reserves van het Zilverfonds beschikken slechts over 14 miljard euro, terwijl de meerkost van de vergrijzing op de pensioenen tegen 2060 zo'n 304 miljard euro zal bedragen. In de huidige stand van zaken zullen de reserves tegen 2018 uitgeput zijn, zo blijkt uit een studie van consultant Roland Berger waarover de krant L'Echo vandaag bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

India: ‘We kunnen de wereld in goud betalen’

Op de financiële markten was India onlangs even het bokje. Zorgen over de nationale schuld voerden de boventoon. India reageerde laconiek en stelde die schuld desnoods in goud te betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 oktober 2013

De Chinese Google aanvaardt nu ook Bitcoins

China's grootste zoekrobot Baidu - ook wel een de Google van China genoemd - heeft voor een deel van zijn diensten Bitcoin aanvaardt als een betaalmiddel. Dit is een volgende grote stap voor Bitcoin in de internationale aanvaarding van deze crypto-currency, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs