Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 28496 tot 28500
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Een aandeel om bij te houden voor altijd voor minder dan $ 5

Er zijn zo van die aandelen die je gewoon moet kopen en voor altijd bij moet houden. We hebben het in het verleden al eens gehad over de royaltybedrijven in de goud en zilversector. Maar royalty bedrijven komen ook voor in andere sectoren. Deze bedrijven hebben het voordeel dat ze geen zware investeringen moeten doen en kunnen daarbij de focus leggen op hun portefeuille.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Ongekende en historische gebeurtenissen op de goudmarkt

Er spelen zich ongekende en historische gebeurtenissen af op de goudmarkt zegt James Turk. De huidige situatie zal zonder twijfel in de geschiedenisboeken komen. Goud zit nu al in zijn zesde week op rij in backwardation, dit is nog nooit eerder gebeurd en is een sterke indicator voor een bodem van de goudprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Zilverimport India schiet door het dak

India heeft in de eerste vijf maanden van 2013 meer zilver geïmporteerd dan het volledige jaar 2012. De zilverimport is hiermee goed op weg om nieuwe records te breken. Het toont aan dat de Indische beleggers nog steeds zot zijn van edelmetalen, maar omdat de goudimport sterk wordt beperkt, kiezen die Indiërs voor zilver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Er is maar een weg voor de prijs van palladium

Als we de commentaren van enkele specialisten op een rijtje zetten, kan het bijna niet anders of de prijs voor palladium zal gaan stijgen de komende jaren. Volgens Morgan Stanley is er dit jaar al een tekort van 1,33 miljoen ounces op de palladiummarkt. Credit Suisse denkt zelfs dat dit tekort tot 2016 kan blijven aanhouden. Tekorten zorgen meestal voor prijsstijgingen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Waarom Tesla een winnaar is en de andere producenten van elektrische wagens floppen

Miles Electric Vehicles, een Amerikaanse producent van (trage) elektrische wagens die onder andere gebuikt werden door de U.S. Navy, de National Park Service en verschillende universiteiten zoals Yale, Stanford en UCLA, heeft vorige week de boeken toegedaan.

Het bedrijf werd in 2004 opgericht door ondernemer en filantroop Miles Rubin met als nadrukkelijke doelstelling de ontwikkeling van elektrische voertuigen om tegemoet te komen aan de behoeften van chauffeurs die elke dag achter het stuur moeten kruipen.