EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28496 tot 28500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Sipko Schat weg uit raad van bestuur Rabobank

Sipko Schat treedt per direct terug uit de raad van bestuur van de Rabobank. Schat was verantwoordelijk voor de afdeling waar het zo mis ging met de Libor-affaire. Hij kreeg het vertrouwen van de toezichthouders, maar niet van de aangesloten Rabobank kantoren. Het draagvlak was er niet meer.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Amerikaans ministerie noemt bitcoin legitiem betaalmiddel

Het Amerikaanse ministerie van Justitie en de beurswaakhond SEC vinden bitcoin een legitiem financieel instrument.

Dat zullen de twee organisaties maandag zeggen voor een commissie van de Amerikaanse Senaat, meldt Bloomberg op basis van brieven die al openbaar zijn gemaakt.

Vertegenwoordigers van de instanties schrijven dat de bitcoin net als andere digitale betaalmiddelen eigen voordelen en risico's met zich meebrengt.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Dit moet u weten over Janet Yellen

Janet Yellen stoomt zich klaar om de functie van Ben Bernanke als hoofd van de Amerikaanse centrale bank over te nemen. Ze wordt de eerste Amerikaanse vrouw die deze functie mag vervullen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Larry Summers pleit voor afschaffing contant geld

De ooit gedoodverfde favoriet voor het Fed voorzitterschap, Larry Summers, gaf onlangs een speech die door vriend en vijand als ‘briljant’ werd omschreven. Wat had hij te melden?

Larry Summers kan vrijuit praten nu zijn beoogd voorzitterschap van de Fed niet doorgaat. Op een conferentie van het IMF eerder deze maand legde Summers de vinger op de zere plek. Het rentewapen van de Fed, waarmee de economie ‘gestuurd’ wordt, heeft zijn invloed verloren volgens hem. Recessies bestrijden met het verlagen van de rente is geen optie meer. Immers, de rente staat al op nul.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 november 2013

Volg de goudader van West naar Oost

De distributie van welvaart en macht in de vorm van goud gaat onverminderd verder van West naar Oost. Dit jaar kwam een nooit gezien transport van West naar Oost op gang. Dit wordt mooi in woord en beeld gebracht door Koos Jansen op In Gold we Trust.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs