EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28496 tot 28500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

'VS dit jaar grootste olie- en gasproducent'

Dat meldde de krant The Wall Street Journal donderdag op basis van cijfers van het Amerikaanse energie-agentschap EIA.

De VS produceerde in juli in totaal 22 miljoen vaten olie en gas per dag. De precieze Russische productie is niet bekend, maar het land voorspelde eerder dit jaar per dag gemiddeld 21,8 miljoen vaten naar boven te pompen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Vijftig overheidsmanagers verdienen meer dan Di Rupo

Bij Belgacom, de NMBS en Bpost zijn minstens vijftig topmanagers aan de slag die meer verdienen dan het nieuwe loonplafond van 290.000 euro. Daarmee worden ze beter betaald dan premier Elio Di Rupo (PS), stelt de krant De Morgen vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Zonne-energie belangrijkste energiebron eind deze eeuw

Volgens een rapport van oliegigant Royal Dutch Shell zal zonne-energie onze belangrijkste energiebron worden tegen het einde van deze eeuw. Het zijn de traditionele grondstoffen die het de komende decennia zullen laten afweten waardoor zonne-energie een ongekende opmars zal maken en belangrijker zal worden dan een der welke andere grondstof.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

Verkoop appartementen aan kust stuikt ineen

De markt van appartementen aan zee zit in een serieuze dip. Er werden dit jaar 12 procent minder flats verkocht dan vorig jaar. Dat staat in De Standaard en Het Nieuwsblad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2013

'Nederlandse beroepsbevolking bij wereldtop'

De Nederlandse beroepsbevolking behoort wat betreft kennis en vaardigheden nog steeds tot de wereldtop. Dat blijkt volgens hoogleraar bedrijfskunde Henk Volberda van de Erasmus Universiteit Rotterdam uit een deze week gepubliceerd rapport van het World Economic Forum (WEF).

Vorige maand werd bekend dat Nederland op de jaarlijkse wereldranglijst van meest concurrerende economieën van WEF is gedaald van de vijfde naar de achtste plek. Die daling weet Volberda toen onder meer aan „falend kabinetsbeleid” en een gebrekkige kredietverstrekking, waardoor economische kansen hier onvoldoende worden benut.

Lees verder op refdag.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs