EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 286 tot 290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Brad Garlinghouse: “Verschillende banken zullen Ripple gebruiken in 2019”

Een straffe uitspraak van Ripple CEO Brad Garlinghouse, die eerder al in het nieuws kwam voor zijn vergelijking van de Bitcoin met Napster. Hij beweert namelijk dat verschillende grootbanken volgend jaar de blockchain van Ripple zullen gebruiken voor dagdagelijkse transacties. Ripple is momenteel een nieuw systeem aan het ontwikkelen voor deze toepassing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Italië: Eerst wordt wat minder prettig

De nieuwe Italiaanse leiding zet Italië op de eerste plaats. 'Dat is hun volkomen goed recht want op hun is gestemd. Maar de Italianen moeten zich wel realiseren dat hun toekomstige groei toch wel gedeeltelijk afhankelijk is van het feit dat de internationale financiële markten dat ook een goed idee vinden. Want zij houden in feite de Italiaanse lange rente heel laag. De Italianen hebben enorme bakken met schuld. Zolang ze vertrouwen hebben in de combinatie Italië-Europa kan die rente laag blijven. Op het moment dat het vertrouwen verdwijnt gaat die rente omhoog en dan wordt dat Italië Eerst verhaal wat minder prettig, kan ik je vertellen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Poetin over Amerikaanse sancties

Europa heeft de economische sancties uit de Verenigde Staten voor een belangrijk deel aan zichzelf te wijten. Dat zei de Russische president Poetin in zijn jaarlijkse vraag en antwoord sessie met het publiek. Hij refereerde aan zijn toespraak voor de Veiligheidsconferentie van München in 2007, waarin hij waarschuwde voor de negatieve effecten van een wereld die gedomineerd wordt door de wil van één supermacht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Crisis in opkomende economieën wordt erger

In mei hebben internationale investeringsgroepen ruim 12,3 miljard dollar uit de opkomende economieën weggehaald. Het gaat om het hoogste bedrag in de voorbije 24 maanden, blijkt uit cijfers van het Institute of International Finance. Vooral Turkije en Argentinië worden met de kapitaalvlucht geconfronteerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

In de VS zijn nu meer vacatures dan beschikbare werkkrachten

In de Verenigde Staten zijn er voor de derde opeenvolgende maand meer vacatures dan beschikbare werkkrachten. Dat is geleden sinds het jaar 2000. De economie groeit dus met andere woorden aan een tempo dat de beschikbaarheid van arbeidskrachten overtreft, wat betekent dat indien de werkzoekenden en de aangeboden jobs op elkaar zouden aansluiten, er in de VS niemand werkloos zou zijn.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs