EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28506 tot 28510
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Nigel Farage geeft Guy Verhofstadt lik op stuk

Nigel Farage geeft een zeer intelligente uiteenzetting betreffende de acties die ondernomen dienen te worden tegen de gasaanvallen in Syrië. Hij is tevreden dat het Brits Parlement niet gekozen heeft om onbezonnen een oorlog te beginnen waardoor vrede nog steeds een kans heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Nederlandse bedrijven vallen uit ranglijst duurzaamheid

Alleen AkzoNobel en AirFrance-KLM zijn namens Nederland nog de duurzaamste bedrijven in hun sector. Dat toont een belangrijke ranglijst voor duurzaam ondernemen.

Dat blijkt uit de donderdag gepresenteerde resultaten van de jaarlijkse Dow Jones Sustainability Index. Uit de cijfers blijkt dat Nederlandse bedrijven minder hebben gescoord op het gebied van duurzaamheid dan hun concurrentie. Philips en Unilever hebben hun koppositie verloren in hun sectoren.  AkzoNobel behoudt wél zijn positie als koploper in de categorie ‘Materials’. Dat geldt ook voor AirFrance-KLM in de sector ‘Transportation’.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Griekse werkloosheid naar nieuw record

De werkloosheid in Griekenland blijft nog toenemen. In juni zat 27,9 procent van de beroepsbevolking zonder werk, tegen 27,6 procent de maand voordien. Dat meldt het nationale statistiekbureau Elstat. In juni vorig jaar lag de Griekse werkloosheidsgraad op 24,6 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Beer wordt stier en ziet goudprijs fors oplopen

Iedereen heeft uiteraard het recht om van mening te veranderen, zeker wanneer zich daar grondige redenen voor aandienen. Zeker op de goudmarkt is het wijzigen van opinies geen ongewoon gegeven. De goudprijs heeft zich in de afgelopen maanden namelijk volatiel gedragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

'Risico op ineenstorting landen afgewend'

De eerste tekenen van financieel herstel in Europa zijn zichtbaar, daarom is er voor de Europese Centrale Bank (ECB) geen reden om in te grijpen en is het risico dat landen bankroet gaan afgewend.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs