Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28521 tot 28525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Dit is waarom 3D printing in 2014 zal exploderen

De sector van 3D is tot nu toe een succesverhaal op de beurs, in praktijk maakt de technologie ook een enorme opmars, maar zijn de toepassingen vooralsnog beperkt. Maar daar kan binnenkort verandering in komen. In februari 2014 vervallen er immers enkele sleutelpatenten in de sector wat de markt volledig open zal breken.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Gezinnen door crisis op straat

Als gevolg van de economische crisis wordt een groeiend aantal gezinnen in ons land dakloos en blijkt niemand in staat hen te helpen. Het Leger des Heils en de Federatie Opvang luiden de noodklok, zij maken zich zorgen over deze nieuwe groep daklozen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

61 ton zilver geborgen uit gezonken Brits schip

Een bergingsbedrijf heeft nog eens 61 ton zilver kunnen bergen uit een Brits schip dat zonk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het schip vervoerde ruim 1500 zilverstaven van ~31 kilogram. De schat is miljoenen waard.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Genk eist schadevergoeding van Ford

De vergoeding moet compensatie bieden voor de inkomsten die de stad vanaf 2014 misloopt als gevolg van de aangekondigde sluiting van de Genkse Ford-fabriek. Dat meldt het stadsbestuur maandag. 

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

25 feiten over Detroit waarvan u achterover zal vallen

Detroit, ooit één van de meest iconische en rijkste Amerikaanse steden, is failliet. Hoewel het officiële faillissement wellicht nog maandenlang zal aanslepen, is er geen ontkomen meer aan. Michael Snyder onderstreept die realiteit op zijn blog met deze 25 onthutsende feiten over de ooit zo welvarende stad.