Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 28521 tot 28525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Profiteer van de sterkste bull markt in 65 jaar

We beleven op de beurs van Wall Street de sterkste bull markt in 65 jaar en de pret is bijlange nog niet achter de rug. Sommige waarnemers staan uiterst kritisch tegenover de opwaartse beweging. Ze geloven er niet in omdat ze door de Fed zou ondersteund worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

De lijn waar iedere goudbelegger nu naar kijkt

Er zijn verschillende positieve drijvende krachten achter de goudprijs, van backwardation tot de enorme Aziatische vraag naar fysiek goud, van de sell-off bij US Treasuries tot de kostprijs voor goudmijnen,... goud was in alle verhoudingen te laag gezakt. Maar er is een belangrijke lijn waar iedere goudbelegger nu naar kijkt zegt Zerohedge, namelijk het 100-daags gemiddelde.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Column Kees de Kort | Amerika sukkelt nog steeds door

Donderdag kwamen er weer cijfers over de staat van de Amerikaanse economie naar buiten. Weinig nieuws onder horizon, vindt Kees de Kort. "Het is in mijn ogen beeldbevestigend. Er zit een beetje beweging in de Amerikaanse economie en dat is het dan ook wel."

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Wie mag op bezoek bij de prostituee?

Was je vroeger te laat met het indienen van een aangifte omzet- of loonbelasting dan volgde er prompt, ja zelfs al binnen enkele dagen na overschrijding van de termijn, een aanslag met een eventuele boete.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom ABN Amro met verlies verkopen en geen goud?

Bent u ook benieuwd hoe die 6,3 miljard aan bezuinigingen uw portemonnee gaat raken? Na Prinsjesdag zullen we het weten. Feit is dat het consumentenvertrouwen niet verder toeneemt en dat de door het kabinet zo gewilde consumentenuitgaven uitblijven. Geen wonder, want niemand weet hoe de komende lastenverzwaringen nu weer zullen uitpakken en wat de individuele gevolgen zullen zijn. Vast staat in ieder geval dat minimaal 2 miljard van die extra bezuinigingen uit lastenverzwaringen zullen bestaan.

Overigens ook curieus: de overheid jaagt de inflatie aan door de BTW met 2 procent te verhogen en berekent vervolgens die extra inflatie door in de extra huurverhogingen. Twee maal kassa! Want indirect komt die huurverhoging via de verhuurdersbelasting bij de overheid terecht. Goed, de overheid zit dringend om geld verlegen en zoekt in alle hoeken en gaten of er nog wat te halen valt. De nood is nu zo hoog dat, sinds de terugkeer van het kabinet van het zomerreces, plotseling de verkoop van staatsbank ABN Amro actueel is.