Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 28546 tot 28550
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Schuld VS ligt 6 keer hoger dan gemeld

De schuldenberg in de Verenigde Staten bedraagt minstens $ 70 biljoen of 6 keer meer dan officieel wordt gerapporteerd, zo staat op RT.com.

Dit blijkt uit een studie van University of California-San Diego economics Professor James Hamilton, die rekening houdt met alle schulden, inclusief de door de overheid ondersteunende beloftes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

De laatste keer dit gebeurde op de goudmarkt, steeg goud 33 % op 3 weken

Vorige week werden er 23.518 futures short contracts afgebouwd, dit komt overeen met een equivalent van 2.351.800 ounces goud. De laatste keer dat de goudshorts in dergelijk tempo werden afgebouwd, was in de periode 1999/2000. In 1999 steeg de goudprijs met 33 procent nadat het aantal short in deze hoeveelheid werd afgebouwd. Historisch gezien blijft het aantal short contracten hoog, waardoor er nog voldoende ruimte over blijft voor een gigantische short squeeze bij goud, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Steeds meer Duitsers hebben een tweede baan

Het aantal Duitsers met een tweede job is het voorbije jaar gestegen tot 2,66 miljoen, een nieuw record. De cijfers werden gepubliceerd door het Duitse agentschap voor Werk.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Krimpnatie Duitsland: 5 problemen die het land dringend moet aanpakken

Duitsland is niet de leider van Europa, zoals de VS en Azië het graag zouden zien. Daarvoor torst het land nog altijd de last van zijn oorlogsverleden en weerspiegelt zijn politieke cultuur een te diep geworteld provincialisme.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 augustus 2013

Beurskoers Tesla is nog niet uitgeteld

Het aandeel Tesla is ‘hot’ op de beurs van Wall Street, zo hot die iemand die er te dicht in de buurt van komt zijn vingers dreigt te verbranden. Dan Galves van Deutsche Bank is één van de waarnemers die er vast van overtuigd is dat Tesla bijlange nog niet is uitgepraat.