EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28546 tot 28550
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Aantal superrijken in België fors gestegen

Ons land telt 810 Belgen met een vermogen van minstens 30 miljoen dollar (22 miljoen euro). Dat zijn er 60 meer dan vorig jaar, of een stijging met meer dan 8 procent. Zo schrijft Het Nieuwsblad op basis van een rapport van Wealth X en UBS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Eén op de vier Europeanen is arm in 2025

In een rapport aan de vooravond van de top van Europese ministers van Financiën in Vilnius (Litouwen), stelt Oxfam dat de besparingspolitiek ertoe kan leiden dat 15 tot 25 miljoen Europeanen in de armoede belanden tegen 2025. De internationale hulporganisatie wijst erop dat de besparingsmaatregelen na de bankencrisis "zeker de armoede en de ongelijkheid hebben doen toenemen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 september 2013

Oxfam luidt noodklok over bezuinigingen

De aanhoudende bezuinigingen in Europa kunnen de komende jaren miljoenen mensen tot armoede veroordelen. Dat stelt ontwikkelingshulporganisatie Oxfam Novib in een donderdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

VS-Zwitserland: Einde Bankgeheim

Patrick Chappatte (Pakistan, 1967) is een Zwitserse tekenaar van Libanese afkomst. Hij is opgegroeid in Singapour en Zwitserland en schrijft voor de International Herald Tribune, Le Temps en de Neue Zürcher Zeitung.

Op 9 september heeft de Nationale Raad, het Zwitserse lagerhuis, ingestemd met het FATCA-akkoord over uitwisseling van financiële informatie over Amerikaanse belastingbetalers. Na drie jaar onderhandelen, hebben Zwitserland en de VS overeenstemming bereikt over een pakket maatregelen tegen belastingontduiking, waaronder de opheffing van het bankgeheim tussen beide landen.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: woensdag 11 september 2013

Noodwet financiële verkeer in buitengewone omstandigheden

Vandaag werd Mondi geattendeerd op een horrorscenario wat er met uw banktegoeden kan gebeuren. Misschien hebben we met het tonen van het filmpje “Take Your Money out of the Bank!” wel een extra reden om aandacht te vragen voor vastgoed in het buitenland; als belegging of tweede (t)huis.

Lees verder op mondi.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs