Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2856 tot 2860
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 4 februari 2017

Zilverprijs kan naar $22 tot $24 in 2017

De zilverprijs zal dit jaar boven de $20 stijgen volgens......

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 3 februari 2017

Europese Commissie overweegt restricties op contant geld?

Om terrorisme en witwassen te bestrijden moet er op Europees niveau een beperking worden opgelegd aan het gebruik van contant geld. Dat staat in een nieuw document van de Europese Commissie dat onlangs werd vrijgegeven. Op dit moment hanteren verschillende lidstaten al een maximumbedrag voor contante betalingen, maar die limieten zijn per land totaal verschillend. Ook zijn er nog veel landen die helemaal geen beperkingen opleggen aan het gebruik van contant geld.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 3 februari 2017

America First, maar wie is tweede?

De introductievideo van Nederland aan Donald Trump bij Zondag met Lubach werd een wereldwijde hit. De video is wereldwijd al tientallen miljoenen keren bekeken en inspireerde programmamakers in andere landen om hetzelfde te doen. Duitsland, Zwitserland, Finland, Portugal en België hebben al hun eigen variant op deze video gemaakt

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 2 februari 2017

Draghi: Devalueren is geen oplossing

Als een land een zwakke groei kent als gevolg van structurele problemen, dan mag een verandering van de wisselkoers niet de oplossing zijn. Dat zei ECB-president Draghi vandaag tijdens een toespraak in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Met deze uitspraak reageert hij op de veel gehoorde kritiek dat de euro landen de mogelijkheid ontneemt om hun munt te devalueren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 2 februari 2017

Rente loopt weer op in Frankrijk, Italië en Griekenland

De obligatiemarkt signaleert dat beleggers zich weer meer zorgen maken over de kredietwaardigheid van landen als Frankrijk, Italië en Griekenland. De rente op 10-jaars leningen van deze landen is de afgelopen maanden namelijk flink gestegen ten opzichte van de Duitse 10-jaars rente, het referentiepunt voor de Europese obligatiemarkt.