EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2856 tot 2860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Wat heet dan gelukkig zijn? 3.533 euro in de maand krijgen

Het is een cliché maar er blijkt toch een kern van waarheid in te zitten: met geld koop je geen geluk. Want zelfs op de werkvloer ben je met een hoger loon niet noodzakelijk gelukkig(er).

Het is een cliché maar er blijkt toch een kern van waarheid in te zitten: met geld koop je geen geluk. Want zelfs op de werkvloer ben je met een hoger loon niet noodzakelijk gelukkig(er).

Over het algemeen is de Belg redelijk tevreden over zijn loon. Twee derde (67%) van de werkende Vlamingen zegt dat hun beloningspakket voldoet aan de behoeften. Zowat 62,2% meent ook dat hun totale beloningspakket in verhouding staat tot het werk dat zij verrichten. De meerderheid van de ondervraagden (66,3%) zou wel meer inspraak willen hebben bij de samenstelling van hun loonpakket. Dat blijkt uit een tweejaarlijkse rondvraag van HR-dienstverlener SD Worx.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Federal Reserve draait geldkraan dicht en begint aan schuldafbouw

De Federal Reserve (Fed), de Amerikaanse koepel van centrale banken, kondigde een historische beslissing aan: ze begint met het afbouwen van de investeringen die ze deed in de nasleep van de bankencrisis in 2008. Het belangrijkste rentetarief in de Verenigde Staten blijft verder onveranderd. Dat maakte de Fed bekend na afloop van zijn tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Frederica Mogherini: “Wereld kijkt naar Europa voor leiderschap”

“De wereld kijkt naar Europa voor leiderschap. En Europa is beter af dan een jaar geleden.” Dat heeft Frederica Mogherini, de minister van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie, gezegd op het Global Business Forum in New York, een organisatie van het persagentschap Bloomberg.

Mogherini werd er geïnterviewd door Mike Mullen, een voormalig admiraal in de Amerikaanse zeemacht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Michael Bloomberg: “Er is een gebrek aan leiderschap in de VS”

“Immigratie is het belangrijkste onderwerp van onze tijd. Groter dan alle andere zaken die ons vandaag bezighouden.” Dat heeft Apple-baas Tim Cook woensdag gezegd tijdens een debat op het Global Business Forum in New York, een organisatie van het persagentschap Bloomberg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Nieuwe crisis in de maak? Megasteden niet klaar voor razendsnelle opkomst nieuwe technologie

De razendsnelle technologische veranderingen in zowel de productie-, distributie- als de dienstensectoren dreigen de grootste steden ter wereld uit balans te brengen, schrijven Christopher H. Lim en Vincent Mack, technologiedeskundigen aan de Nanyang Technological University in Singapore. Ze waarschuwen voor een nieuwe financiële crisis als de steden niet snel beginnen te plannen voor een 'toekomst van ontwrichting'.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs