Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 28556 tot 28560
Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Rabobank: de huizenprijzen zijn eigenlijk te laag - Wel.nl

Rabobank-topman Piet Moerland sluit zich aan bij de stelling van de Europese Centrale Bank dat de huizenprijzen in Nederland op dit moment eigenlijk te laag zijn. De ECB zei eerder deze week dat de huizen economisch gezien duurder zouden moeten zijn. De Rabo sluit zich daarbij aan. Binnen twee weken verschijnt een studie van de bank die deze stelling onderbouwt. Volgens Moerland is er nu geen sprake van een juiste prijsvorming omdat de woningmarkt niet goed functioneert. ,,Er vinden veel te weinig transacties plaats in vergelijking met het langjarig gemiddelde.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Nasdaq uren plat door computerstoring

De Amerikaanse beurs Nasdaq heeft om 15u25 lokale tijd - 21u25 bij ons - de handel in aandelen en opties hervat. Nasdaq lag sinds de middag in New York plat door een computerstoring. Dat betekent dat er nog amper gehandeld kan worden voor de reguliere sluitingstijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

FBI onderzoekt criminele activiteiten bij JP Morgan

The Huffington Post

De Federal Bureau of Investigation bekijkt de mogelijkheid om JP Morgan te beschuldigen van criminele activiteiten. De F.B.I. werkt samen met het Department of Justice in een poging om JP Morgan aan te klagen voor zijn frauderende energie-trades.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Handel Nasdaq stilgelegd wegens storing

De handel op Nasdaq, de op een na grootste aandelenbeurs van Amerika, is donderdag stilgelegd vanwege een technisch mankement. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Gerechtelijk onderzoek opgestart tegen ex-voorzitter Zwitserse centrale bank

Het openbaar ministerie in Zwitserland heeft een gerechtelijk onderzoek ingesteld tegen Philipp Hildebrand, voormalig voorzitter van de Zwitserse centrale bank. Dat meldt het openbaar ministerie in een persbericht. Hildebrand stapte begin 2012 op nadat hij genoemd was in een schandaal rond deviezenhandel.