EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28556 tot 28560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

De immense markt van draagbare technologie die iedereen onderschat

Draagbare technologie wekt nog steeds de nodige argwaan op. Velen onderschatten dan ook schromelijk het potentieel van smart watches, verbonden fitness bands en draagbare eye wear – om het bij de Engelstalige termen te houden. Het belang van de sector is niet hoe gek deze toestellen er uit zien, maar vooral hoeveel problemen ze gaan oplossen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

'Lage inkomens laatste decennia op achteruit gegaan'

De onderste tien procent van de inkomenspiramide van Nederland is er de laatste decennia, sinds 1977, qua reeël inkomen met dertig procent op achteruitgegaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Fiscus: ACW betaalde ten onrechte geen belastingen

Het ACW heeft in 2010 ten onrechte op een bedrag van 8 miljoen euro geen belastingen betaald. Dat staat in een brief van de Bijzondere Belastinginspectie. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad en werd gemeld op het VRT-radionieuws. De spilvennootschap Sociaal Engagement zou onder meer ten onrechte personeelskosten afgetrokken hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

De topman van Nokia, Stephen Elop, heeft geweigerd zijn bonus op te geven nadat er grote beroering in Finland was ontstaan over de beloning van bijna 19 miljoen euro. Elop krijgt het geld als onderdeel van de overname van Nokia door Microsoft

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Belgische werkloosheid opnieuw gestegen in augustus

België telde in augustus 433.824 uitkeringsgerechtigde werklozen. Dat zijn er 23.250 of 5,7 procent meer dan in augustus 2012. Dat meldt de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), die opmerkt dat "men sinds mei van dit jaar een onafgebroken stijgende trend merkt in de werkloosheidscijfers". De werkloosheid bij mannen (+8,6 procent) stijgt sneller dan die bij de vrouwen (+2,3 procent).

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs