EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28561 tot 28565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

En ja hoor, Peter Schiff had alweer gelijk

Vaste lezers van Slim Beleggen weten inmiddels dat we op dezelfde golflengte zitten als Peter Schiff. Ook Schiff gaat een uitgesproken contraire visie op de financiële markten niet uit de weg.

Ook Peter Schiff is een uitgesproken tegenstander van het gevoerd beleid van de centrale banken, dat de ene bubbel na de andere blaast in de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

beste bankdirecteur

Vrij te gebruiken brieven voor je bankdirecteur om te stoppen met rente betalen | door Ad Broere en Geert kimpen

Vrij te gebruiken brieven voor je bankdirecteur om te stoppen met rente betalen | door Ad Broere en Geert kimpen

Geert Kimpen schreef een persoonlijke brief aan de directeur van de bank waar hij zijn hypotheek heeft lopen. Hij zegt Basta en gaat geen rente meer betalen.

Lees verder op earth-matters.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Twitter gaat eindelijk naar de beurs

Het is zo ver! Twitter heeft de knoop doorgehakt en vindt de tijd rijp om de gang naar de beurs te maken. Het bedrijf heeft echter een lesje onthouden van wat andere bedrijven is overkomen en zal niet kiezen voor de Nasdaq, maar voor de New York Stock Exchange.

In totaal zou de initial offering een waarde van $1.5 miljard hebben. De keuze voor de NYSE heeft natuurlijk veel te maken met de problemen die Facebook vorig jaar ondervond het naar de beurs ging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Oorlog om goud dreigt

Landen die oorlog voeren om goud. Ondenkbaar? Wuif deze gedachte niet te snel weg. We hebben het hier namelijk niet over het edelmetaal, maar over een ander schaars goed. Het blauwe goud, oftewel water.

Water, wie heeft het niet in huis? Honderden miljoenen mensen nog altijd niet. In de nabije toekomst mogelijk nog veel meer mensen niet en dreigt een tekort aan drinkwater een serieus probleem te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Wachten op de volgende zware crash

Mark Spitznagel, auteur van het boek The Dao of Capital en voormalige Top Trader van Nassim Taleb voorspelt een nieuwe daling van de S&P 500 met 40 procent. Spitznagel is een trader die geduldig wacht op Black Swans, onverwachte evenementen die de markt doen crahsen. Alleen voor Spitznalgel zijn die evenementen niet onverwacht, en daarom verdient hij er zoveel geld mee.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs