Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 28571 tot 28575
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De 2 belangrijkste koopsignalen voor goud

Volgens The Daily Reckoningzijn er twee drijvende krachten achter het herstel van de goudprijs. Er is het dumpen van goud en aanverwante door de hedge funds in het tweede kwartaal en de correctie van de aandelenbeurzen die in het voordeel van de goudprijs speelt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Frankrijk wil geen werkloosheid meer tegen 2025

Mike "Mish" Shedlock kan niet wachten tot de Franse regering zijn actieplan bekendmaakt om tegen 2025 een volledige tewerkstelling te realiseren, de huizenmarkt terug betaalbaar te maken voor iedereen en een derde industriële revolutie op gang te brengen. Het wil dit allemaal realiseren zonder de overheidsfinanciën in gevaar te brengen. Iedereen klaar om eens goed te lachen, zegt Shedlock.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Quote 500 voor armen

Armoede een taboe? Echt niet. Ondernemers die om wat voor reden dan ook geen cent meer te makken hebben, praten er honderduit over tegen Annemiek Onstenk. De journaliste pent hun verhalen op in de Qracht 500, het equivalent van de Quote 500, maar dan voor armen. “Ze kloppen aan de deur, maar komen er niet meer in.”

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Opmerkelijk weinig paniek over serieus lek Fukushima.

Voor de zoveelste keer in twee jaar blijkt dat de kerncentrale in het Japanse Fukushima out of controle is. Al twee jaar lang volgt het ene incident op het andere en al twee jaar lang lukt het niet om de centrale veilig te krijgen. Er is nu wederom en meer nog dan bij vorige incidenten een ernstige situatie ontstaan, dat vinden zelfs de Japanners. De Japanse toezichthouder op kerncentrales heeft de beschadigde kerncentrale waaruit opnieuw radioactief water weglekt opgeschaald van categorie 1 naar categorie 3 van de INES-schaal voor nucleaire incidenten. Categorie 3 staat voor een 'serieus incident'.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ook EU-commissaris Rehn spreekt van nieuwe hulp aan Griekenland

Europees commissaris voor Economische en Monetaire Zaken Olli Rehn sluit niet uit dat er een nieuw hulppakket komt voor Griekenland. In een interview met het Finse dagblad Helsingin Sanomat oppert Rehn vandaag een verlenging van de looptijd van de kredieten die het noodlijdende land kreeg.