EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28571 tot 28575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Twitter kan na de IPO verdubbelen en hier is waarom

Nog even en Twitter heeft zijn felbegeerde beursnotering. Wordt het een uitslaande brand, of een deceptie? Nog voor de beursgang heeft iemand het koersdoel al op gezet op $50..!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Max Keiser: “China heeft meer dan 5.000 ton goud”

Het is niet de eerste keer dat de Chinese overheid kritiek heeft op het beleid van de Verenigde Staten dat de Amerikaanse dollar dreigt te devalueren. De oproep op het Chinese nieuwsagentschap Xinhua news doet vandaag veel stof opwaaien. Dergelijke sterke en krachtige taal onthult iets zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Consumenten houden hand nog steeds op knip

De krimp van de consumptie was ongeveer even groot als in de voorgaande maanden, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

(Carlos) Slim beleggen

Als gevolg van snel oplopende lonen boet China in aan belangrijkheid wat betreft haar rol als de ‘fabricagehal’ van de wereld. Veel maakindustrie verplaatst zich naar andere, goedkopere, landen in Zuidoost Azië.

De Amerikaanse maakindustrie heeft een nieuwe plek gevonden voor de massaproductie in buurland Mexico. Naast lage lonen kan er zo ook nog eens op transportkosten bespaard worden.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

De 'Dutch Sandwich': Google versluist 8,8 miljard euro naar Bermuda

Google Dublin OfficeGoogle transfereerde vorig jaar 8,8 miljard euro in royaltybetalingen (25% meer dan het jaar daarvoor) naar het belastingparadijs Bermuda. Zo slaagt het bedrijf er in om haar gemiddeld overzees belastingtarief te reduceren tot ongeveer vijf procent.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs