Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 28576 tot 28580
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

'Bazen laten medewerkers zweten'

Het merendeel van de werkgevers neemt geen extra maatregelen tijdens extreme hitte op de werkvloer. Dit zegt FNV Bondgenoten donderdag op basis van de eerste resultaten van de Meldlijn Zomerhitte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

ECB houdt rente ongewijzigd

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat maakte de ECB vandaag bekend.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Goudkoers omhoog na positieve woorden van de FED

De gehele week waren de markten in de ban van het statement van de FED, waarbij zou worden uitgesproken of de steunmaatregelen nog langer van kracht zouden blijven, of dat de FED de maatregelen langzaam gaat afbouwen. Uiteindelijk heeft de FED aangegeven dat er voorlopig nog extra geinvesteerd zal worden om de economie aan te gang te houden, waardoor de goudkoers opveerde na een aantal dagen van onzekerheid.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Freegold theorie bereikt de mainstream media

Freegold, het systeem waarin het betalingsverkeer op fiat geld gebaseerd is en men spaart in fysiek goud, krijgt steeds meer bekendheid in de media. In de laatste aflevering van Prime Interest op nieuwszender Russia Today komt het onderwerp ook aan bod. Russia Today sprak met Edward Moyer over de neergang van de dollar en de opkomst van Freegold, een systeem dat het monetaire stelsel zou kunnen hervormen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

ECB handhaaft rente

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat maakte de ECB donderdag bekend.