EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28576 tot 28580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Werkloze scoort met luizenleventje

Al bijna vier maanden zit vormgever Niek Gooren werkloos thuis. En dus besloot hij een website in elkaar te knutselen over zijn bestaan als werkloze. Het geestige online inkijkje leverde een wervelstorm aan aandacht op. “Ik heb twee man aangenomen om mijn mail te ordenen.”

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Acht redenen waarom de goudprijs stijgt

We geven u acht redenen mee waarom de goudprijs gaat stijgen, dit in een reactie op de ‘Zeven redenen waarom de goudprijs daalt’ van ABN Amro op de Financiële Telegraaf. De Nederlandse bank probeert op die manier alsnog het gelijk aan haar zijde te krijgen, terwijl de verantwoordelijke analisten al jaren ernaast zitten met hun verwachtingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Column Kees de Kort | Plooien gladstrijken

Wat doet de Fed? Een lastige vraag, maar BNR's Kees de Kort kan er wel wat over zeggen. "Ze worden in de VS weer geconfronteerd in Washington met politici die niet in staat zijn om iets te bedenken waarover ze het eens kunnen worden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Hoe Amerika slechte huizenmarktcijfers onder het tapijt veegt

De Amerikaanse huizenmarktcijfers worden naderhand herzien. Sinds 2005 werd het cijfer stelselmatig naderhand naar beneden bijgesteld. Een bijzondere manier om de cijfers beter voor te spiegelen dan ze in werkelijkheid zijn. Want wie kijkt er nog om naar herziene cijfers van een maand eerder?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2013

Peter Schiff: “Met Yellen aan het roer van de Fed wordt het alleen maar erger”

Peter Schiff dacht dat Alan Greenspan de slechtste Fed-voorzitter uit de geschiedenis was, tot Ben Bernanke kwam. Nu lijkt het erop dat Janet Yellen Bernanke een plezier gaat doen door zijn titel over te nemen. Onder Yellen zal het beleid alleen maar losser worden. Alles wat men heeft gedaan en niet werkte zal worden overgedaan, maar dan erger. Dit voorspelt weinig goeds zegt Schiff op Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs