EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28576 tot 28580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Ierland wil midden december het EU-noodhulpprogramma verlaten

Peter MuhlyIerland zou midden december het Europese noodhulpprogramma kunnen verlaten zonder een kredietlijn van de EU aan te vragen. Dat heeft de Ierse premier Enda Kenny zaterdag op een conferentie van zijn Fine Gael-partij gezegd. Hij verwacht dat zijn land volgend jaar comfortabel de EU-budgetdoestellingen haalt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Wie bezit de Amerikaanse staatsschuld van $16,8 biljoen?

De Verenigde Staten bereiken deze week het schuldenplafond. Het volgende schema op Marketupdate laat goed zien hoeveel geld iedereen aan de Verenigde Staten heeft uitgeleend. China en Japan zijn de grootste buitenlandse crediteuren van de VS, maar in eigen land hebben vooral pensioenfondsen en de Federal Reserve veel schuldpapieren in de boeken staan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Consument krijgt rente terug bij te hoge lening

Consumenten die een te hoge lening hebben gekregen, hebben recht op een schadevergoeding van de betreffende kredietverstrekker. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Bijna 4 op de 10 Walen kunnen onverwachte uitgave van 1.000 euro niet aan

De armoede in Wallonië ligt een stuk hoger dan in Vlaanderen. Volgens een studie van het Waalse bureau voor de statistiek IWEPS kan 38 procent van de Walen een onverwachte uitgave van 1.000 euro niet aan. Ook kinderarmoede in Wallonië is een probleem. "Een kind op vier in Wallonië leeft in armoede", zegt de studie.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs