Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 28586 tot 28590
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Panasonic bekent schuld aan prijsafspraken in VS

Daarom wordt een boete betaald van ruim 45 miljoen dollar (35 miljoen euro). Dochterbedrijf Sanyo betaalt daarnaast een boete van ruim 10,7 miljoen dollar.

Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie bekendgemaakt. Sanyo maakte prijsafspraken gemaakt over lithium ion-batterijen voor laptops. 

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Armoe in Nederland

Armoe in Nederland:. Onder je niveau werken in een part time baantje zodat je maar iets binnenschraapt om ETEN te kunnen kopen. Op vrijdagavond met nog twee tientjes zitten en op de 26ste van de maand je energienota nog niet kunnen betalen met je gat op een gasbel als Nederlander. Die drie halogeenlampjes in de gang waarvan er al weken één stuk is en die je maar niet vervangt omdat er nog licht is van de andere twee en omdat je die centen wel beter gebruiken kunt. Keuzes moeten maken in facturen en de meest essentiële voorrang geven. De rest bekijkt het maar even voorlopig. Ga maar naar de rechter dan.

Bron: mo.be
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Concreet beleid EU tegen koloniaal Israel gestart

Rusland bouwt drijvende kerncentrale

Rusland werkt aan een drijvende kerncentrale om afgelegen regio's van stroom en water te voorzien. Het eerste exemplaar moet al tegen 2016 operationeel zijn.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Column Kees de Kort | Problemen in zzp-land

De werkloosheid in Nederland bedraagt 8,5 procent. En dat wordt alleen maar erger, verwacht BNR's Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

John Paulson’s eerste TV interview: “Het bezit van goud is nog altijd verantwoord”

We hebben het eerste TV interview van John Paulson te pakken. Een opmerkelijk gegeven, vooral omdat zijn goudfonds nu zwaar onder vuur ligt.

Paulson geeft tekst en uitleg over zijn prestaties met zijn fondsen. Ook geeft hij nogmaals duidelijk aan waarom het bezit van goud een verantwoorde keuze is.