Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 28586 tot 28590
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Spanje zakt verder weg, de naakte cijfers

Het ene politieke schandaal na het andere ontrolt zich in Spanje. Om de aandacht af te leiden van alle corruptie en dergelijke, wordt er getoverd met betere economische omstandigheden. Wie naar de naakte cijfers kijkt, moet echter iets anders vaststellen, aldus 

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Burgers beginnen eigen bank

De Financiële Coöperatie, zoals het initiatief heet, heeft geen winstoogmerk en wil 'heldere en simpele' producten gaan verkopen. De eventuele winst van de bank vloeit terug naar de leden, die gezamenlijk eigenaar zijn van de coöperatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

De Australische nachtmerrie in 1 grafiek

De Australische economie heeft wel gevaren bij de opmars van China. De Australische economie bestaat hoofdzakelijk uit de export van grondstoffen, voornamelijk naar China. Maar de groeivertraging van de Chinese economie zorgt voor een akelige situatie bij de Australische economie, aldus BusinessInsider...

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

De man achter het succes van Warren Buffett

Warren Buffett en zakenpartner Charlie Munger

De iconische belegger Warren Buffett staat voor veel mensen synoniem met zijn bedrijf Berkshire Hathaway. Minder bekend, maar minstens zo belangrijk voor het succes van Berkshire is Buffetts zakenpartner Charlie Munger.

Bron: wijzersparen.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Verrassing: Spaarrente omhoog

Centraal Beheer heeft de rente op haar spaarrekening zonder voorwaarden, de Renteplus rekening, met 0,25 %-punt verhoogd naar 1,95%.