EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28586 tot 28590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

7 zaken die u moet weten over de Amerikaanse 'shutdown'

Saul LoebIn de VS zijn een groot deel van de Amerikaanse overheidsdiensten deze morgen stilgelegd, omdat de Democraten en Republikeinen er ook in de laatste uren van september niet in slaagden een akkoord te sluiten omtrent de begroting. De Republikeinen eisen dat eerst de gezondheidshervormingen van Obamacare uitgesteld moeten worden, maar dat is voor de Amerikaanse president dan weer onbespreekbaar. Essentiële overheidsdiensten, zoals de brandweer en het leger werken gewoon door, maar alles wat niet echt noodzakelijk is gaat dicht. Wat moet u nog meer weten?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Amazon neemt 70.000 medewerkers aan voor feestdagen

Amazon neemt in de VS meer dan 70.000 mensen aan om de drukte rond de feestdagen aan te kunnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Amerika is dicht!

De government shutdown waarvoor wij al waarschuwden hier op 28/9 jl. “Gaat Amerika dicht op dinsdag 1 oktober?” is een feit sinds 6 uur vanochtend Europese tijd, middernacht in de VS.  De laatste keer dat zoiets gebeurde was in 1995 onder president Clinton en de impasse duurde toen 21 dagen.  Wat zijn nu de onmiddellijke gevolgen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Stel je voor! Op 900 km van hier bestaan banken die winstgevend én veilig zijn

De banken blijven de nagel aan de doodskist van de eurozone. Consultant Roland Berger publiceerde vorige week een studie bij negen Belgische bankenwaaruit blijkt dat ook hier de banken voor de uitdaging staan om hun rendement te verhogen en klanten te winnen. Het adviesbureau waarschuwt tevens dat geld bij een bank lenen de komende drie jaar niet alleen duurder, maar ook nog een pak moeilijker dreigt te worden. De belangrijkste reden is de drastische toename in de personeelskosten van de Belgische banken en een crisisbelasting die veel hoger is dan in andere landen. Daarnaast worden de banken ook geconfronteerd met tal van nieuwe digitale betaalmiddelen, zoals bankieren via smartphone, die hen verplichten grote sommen geld te investeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2013

Toshiba schrapt helft personeel tv-divisie

Toshiba zet ongeveer de helft van de werknemers van zijn tv-divisie op straat en sluit twee van de drie overzeese fabrieken. Het bedrijf maakt op zijn televisies miljoenenverliezen. In totaal verdwijnen 3000 banen. Het Japanse bedrijf zal een groter deel van zijn productie uitbesteden. Het overgebleven personeel zal zich meer dan nu richten op de productie van 4k LCD televisies. Daarnaast wil Toshiba zich meer richten op opkomende markten, waaronder Azië, het Midden-Oosten en Afrika.

Lees verder op hd-technieuws.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs