Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 28596 tot 28600
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

ECB handhaaft rente

De Europese Centrale Bank (ECB) verandert de belangrijkste rentetarieven in de eurozone deze maand niet. Dat maakte de ECB donderdag bekend.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Bank of England houdt rente op historisch lage 0,5 procent

De Bank of England laat de rente ongemoeid op 0,5 procent, een historisch laagterecord. Dat deelde de Britse centrale bank vandaag mee na de maandelijke bijeenkomst van haar comité voor monetair beleid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

WGC: Bernanke bepaalt de goudprijs niet

De World Gold Council heeft gesproken: "

Stop holding your breath at every word out of Ben Bernanke's mouth". De W.G.C. waarschuwt dat beleggers niet teveel moeten kijken naar 'tapering' of niet om de goudprijs te bepalen. Negatieve reële rentevoeten ondersteunen de goudprijs, maar dit wil niet zeggen dat de goudprijs het niet goed zal doen als de rentevoeten stijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Juli telde 40 procent meer faillissementen

Afgelopen maand juli zijn in België 858 bedrijven over de kop gegaan. In vergelijking met juli 2012 zijn dat er 243 meer (+39,51 procent). Dat meldt handelsinformatiekantoor Graydon Belgium vandaag. Over de eerste zeven maanden van dit jaar komt de teller uit op 7.051 bedrijven die over de kop gingen. In vergelijking met dezelfde periode verleden jaar betekent dit een stijging met 14,19 procent.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Burgers beginnen 'simpele' bank

Uit onvrede over de bankenwereld met ondoorzichtige producten en hoge bonussen zetten enkele Nederlanders een eigen bank op. De Financiële Coöperatie wil 'heldere en simpele' producten verkopen.