EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28596 tot 28600
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Grootste koersdaling Indonesische beurs sinds 2001

De Jakartaanse beursindex (JKSE) is de afgelopen maand met 13 procent gedaald. Dit is de grootste daling sinds 2001. Vandaag stond de JKSE-index even op 3.841,22, het laagste punt in 4 jaar. Oorzaak voor de koersdalingen is de sterke devaluatie van de Indonesische Rupiah als gevolg van grote prijsstijgingen. Omdat de economie in het Westen tekenen van herstel beginnen te tonen, halen veel investeerders hun geld uit Azie om dit opnieuw te investeren in Europa en de Verenigde Staten.

Lees verder op indoweb.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013

Stichting KPN dwarsboomt overname door Slim

Carlos Slim, de grootste aandeelhouder van KPN, heeft een bod gedaan op het hele telecombedrijf.

Carlos Slim, de grootste aandeelhouder van KPN, heeft een bod gedaan op het hele telecombedrijf.

De Stichting Preferente Aandelen B van KPN werpt een beschermingswal op tegen een overname door het Mexicaanse América Móvil. Dat maakte de stichting donderdag bekend. Het Mexicaanse bedrijf, dat al circa 30 procent van KPN bezit, maakte eerder deze maand bekend dat het alle aandelen KPN wil overnemen voor 2,40 euro per stuk.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

Twee goudgrafieken die je moet zien

Onderstaande twee grafieken komen van MarketUpdate. De ene grafiek laat de evolutie zien van de goudprijs in verschillende valuta sinds 1999, de andere grafiek laat de evolutie zien van de Britse goudvoorraad dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

De Amerikaanse schuldenklok

De Amerikaanse schuldenklok geeft een live beeld hoe de Amerikaanse schulden oplopen. Zo bedraagt de nationale schuld net geen $ 17 biljoen of $ 53.456 per inwoner of $ 148.111 per belastingbetaler. De Amerikaanse rentelast bedraagt $ 2,85 biljoen of bijna $ 9.000 per inwoner.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2013

video Steve Reich: Iedereen ongelijk: het recept voor economische rampspoed

ROBERT B. REICH, Chancellor’s Professor of Public Policy at the University of California at Berkeley, was Secretary of Labor in the Clinton administration. Time Magazine named him one of the ten most effective cabinet secretaries of the twentieth century. He has written thirteen books, including the best sellers “Aftershock" and “The Work of Nations." His latest, "Beyond Outrage," is now out in paperback. He is also a founding editor of the American Prospect magazine and chairman of Common Cause. His new film, “Inequality for All,” will be out September 27.

What has gone wrong with our economy and our democracy, and how to fix it

Lees verder op robertreich.org

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs