Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 2861 tot 2865
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

4 grafieken die aantonen dat de VS voor een recessie staan

Komt het Amerikaanse economische herstel dat acht jaar geleden begon ten einde?

Die vraag stelt zich Torsten Sløk, de chief international economist van Deutsche Bank in een memorandum dat hij vrijdag aan zijn klanten stuurde. De memo is vergezeld van grafieken, die aangeven dat ‘de kwaliteit van de leningen’ snel verslechtert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 februari 2017

Goudreserves Kirgizië nemen toe, productie gaat omhoog

Centrale banken lijken terug te geloven in het bezit van goud nu geld op de spaarrekening niets meer opbrengt. Zo blijkt ook uit een bizarre oproep van de centrale bank van Kirgizië, het wilt namelijk dat alle 6 miljoen inwoners van het land een deel van hun spaargeld aanwenden om goud te kopen, 100 gram ofwel 3,5 ounce om precies te zijn.

De oproep komt van de gouverneur van de centrale bank Tolkunbek Adbygulov. Hij probeert de bevolking warm te maken om goud in te slaan omdat het volgens hem een goede investering is op lange termijn nu geld op zich niets meer opbrengt. Ondanks de prijsschommelingen op de goudmarkt, zal goud zijn waarde zeker niet verliezen voor de inwoners van Kirgizië.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2017

Voorspel de goudprijs en win een goudbaar!

Voorspel de goudprijs op 31 maart 2017 en win een goudbaar......

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2017

Dit land wil dat iedere burger 100 gram goud koopt!

Goud wordt door de financiële elite beschreven als een barbaars reliek, de media noemt het een “pet rock” en de grote banken houden de prijs artificieel laag. Één centrale bank gaat tegen de stroom in en moedigt haar burgers nu aan om goud te kopen!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 18 februari 2017

Warren Buffett’s 9 geheimen om rijk te worden

Het leven van Warren Buffett is zoals ‘The American Dream’. Geld verdienen werd hem met de paplepel ingegeven, maar niet alleen dat maakte hem een van de rijkste personen ter wereld. Buffett heeft een aparte kijk op geld, een aparte kijk die hem tientallen miljarden opleverde.

Dit zijn de geheimen van Warren Buffett om rijk te worden.