EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28616 tot 28620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Doing less with less

De verzorgingsstaat is sinds de troonrede van onze nieuwe koning nu tot een participatiemaatschappij omgetoverd. Maar helaas kunnen woorden alleen dat niet voor elkaar krijgen. Dan heb je ook politieke wil en zeker ook de veranderingsgezindheid van ons als burgers maar ook van de ondernemers. Wat mij betreft wordt het een initiatiefmaatschappij. Met initiatieven die het leven weer aantrekkelijker maken. Maar wel met de beentjes op de vloer.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Huizenprijzen versus bouwkosten

De grafiek van bijna 400 jaar huizenprijzen laat zien dat de gemiddelde prijs over deze periode ongeveer op €100.000 ligt. Maar is dat nog wel realistisch, zo vragen lezers op NUjij zich af. We hebben twee grafieken die laten zien dat een groot deel van de prijsstijging niet toegeschreven kan worden aan stijgende bouwkosten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Nederlandse woningmarkt lachertje van Europa

Nederland onderdeurtje op de Europese huizenmarkt

Nederland onderdeurtje op de Europese huizenmarkt

We krabbelen langzaam weer uit de put die woningmarkt heet. Tergend langzaam misschien, maar toch. Steeds meer partijen roepen dat 2014 het jaar van de ommekeer gaat worden. Europees gezien zijn we dit jaar echter het lachertje van de eurozone. Alleen Kroatië en Spanje deden het slechter op jaarbasis. In Nederland daalden de huizenprijzen in het tweede kwartaal met 7,5%, in de eurozone liepen de huizenprijzen met 2,2% terug terwijl in de hele EU de prijzen 1,3% daalden. Overigens daalden de huizenprijzen in Kroatië gemiddeld met 19,7% en in Spanje met 10,6%.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Schenk € 100.000 belastingvrij

Vanaf 1 oktober 2013 is het tijdelijk mogelijk om maximaal € 100.000 te schenken. Voor 1 oktober was de vrijstelling maximaal € 51.407, voor een studie of een eigen woning en alleen aan eigen kinderen. De vrijstelling van € 100.000 mag je schenken aan iedereen, niet alleen aan eigen kinderen. De tijdelijke vrijstelling geldt tot en met 31 december 2014. 

Lees verder op nubijlage.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2013

Mainstream media vs alternatieve media : we worden dom gehouden! (deel 1)

Tien voorbeelden van maatschappij-kritische verhalen die tot op heden massaal door de Nederlandstalige mainstream media genegeerd werden.  De alternatieve media (zoals bijvoorbeeld Biflatie) zijn wel op post en alert.  Zij brengen u wat u elders niet leest en daar zijn verschillende redenen voor.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs