Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 28616 tot 28620
Bron: vrijewereld.org
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Bitcoin als ruilmiddel

Folks, it’s time to evolve. That’s why we’re troubled. You know why our institutions are failing us, the church, the state, everything’s failing? It’s because, um – they’re no longer relevant. We’re supposed to keep evolving. Evolution did not end with us growing opposable thumbs. You do know that, right? —  Bill Hicks

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Wordt Fukushima toch nog de grootste ramp uit de geschiedenis?

Het heeft lang geduurd voordat men actie onderneemt voor wat betreft het zwaar beschadigde gebouw van Reactor 4 in Fukushima. Maar er zullen nu toch pogingen worden ondernomen om de gebruikte brandstofstaven uit het zwaar beschadigde gebouw te halen en over te brengen naar een veiligere plaats, al is dit niet zonder gevaar volgens gewoon-nieuws.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Is dit het grootste bewijs dat JP Morgan geen goud meer heeft?

Eerder was er al het bericht dat JP Morgan zich wil ontdoen van zijn tradingactiviteiten in grondstoffen. JP Morgan is volgens geruchten een van de grootste "manipulators" op de grondstoffenmarkt nadat het Bear Stearn voor een appel en een ei kon overnemen. Nu blijkt dat JP Morgan (Chase) ook zijn gebouw, 1 Chase Manhattan Plaza, wil verkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Dit is de meest bedreigde soort ter wereld

Ongeveer 50 miljoen Amerikanen leven van voedselbonnen en meer dan een kwart van de bevolking heeft geen spaargeld meer. In de grootste economie ter wereld leeft drie vierde van de bevolking van wedde tot wedde. De jobs die nog worden gecreëerd zijn tijdelijke, deeltijdse, slecht betalende jobs. Op deze manier wordt de middenklasse in de Verenigde Staten volledig van de kaart geveegd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver super bullish in deze zeer lange termijn grafiek

Onderstaande zeer lange termijn grafiek van zilver, 30 jaar, laat zien dat de zilverprijs momenteel bezig is met een beweging die zeer bullisch zal zijn. Voorwaarde is wel dat de zilverprijs de lange termijn weerstand van $ 50 doorbreekt in de komende maanden/jaren. Als dat gebeurt, komt zilver (net als goud bij $ 850) in de tweede fase terecht van de seculaire stierenmarkt.