EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28631 tot 28635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Italië heeft grote kopzorgen

De Italiaanse economie is de derde economie van de Eurozone. Het begrotingstekort blijft binnen het door de Europese Commissie opgelegde plafond van 3 procent maar toch:  aan zorgen geen gebrek in het land. De achillespees van Italië is de wankele politieke situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Wie zegt dat de recessie voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide...

Om middernacht zal de recessie in de eurozone officieel ten einde komen. Nadat in het tweede kwartaal van dit jaar een groei van 0,3% werd opgetekend, zal ook het derde kwartaal met een minimalistische groei worden afgesloten. Officieel maakt dit een einde aan de recessie en onze politici zullen niet nalaten luidop te verkondigen dat dit het bewijs is dat hun recepten eindelijk werken. Doch wie zegt dat de recessie voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide..., schrijft Wolfgang Munchau in de

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

“Amazon is erop uit u te vermoorden”!

Bovenstaande uitspraak komt van de Nederlandse retailexpert Cor Molenaar tijdens een congres over de toekomst van e-commerce.  De Amerikaanse webgigant Amazon komt waarschijnlijk naar Nederland en dat zullen alle traditionele winkels merken ook!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2013

Marktplaats begint merkenoutlet

Marktplaats biedt binnenkort grote merken de ruimte om hun overtollige voorraden te verkopen. Neckermann, Philips en Telfort worden de eerste merken met een eigen online outlet, bevestigt een woordvoerder van Marktplaats.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs