Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 28631 tot 28635
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Ron Rosen: “zilver zal met 800 % stijgen”

Ron Rosen draait al zes decennia mee in de financiële wereld en hij is verwonderd dat er zo weinig mensen zijn die de sterke stijging voor goud en zilver zien aankomen. Volgens hem staan we aan de vooravond van een historische beweging bij de edelmetalen. Zilver kan daarbij meer dan 800 procent stijgen, zegt hij aan King World News.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

'China is leidende economie in de wereld'

Die mening is te horen onder een meerderheid van de inwoners van 23 van 39 landen die deelnamen aan een wereldwijd onderzoek van het bureau Pew Research in Washington, waarvan de resultaten donderdag naar buiten zijn gebracht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

China spendeerde al $ 156 miljard om zijn banken te redden

Met een forse opstoot van de Shibor, de Shanghai interbank lending rate, leek China zich in een financiële crisis te storten zoals de Verenigde Staten en Europa in 2007 - 2008. Maar de Chinese overheid is gestopt met de sector angst aan te jagen waardoor de crisis (even) vermeden is. Onrechtstreeks pompte China sinds 2003 al $ 156 miljard in zijn banksysteem, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

James Rickards: “Mathematisch gezien kan goud naar $ 8.000 of meer”

In bepaalde scenario's zal de goudprijs fors stijgen. Het zal niet geleidelijk aan stijgen, maar met een forse opstoot. Het zal zijwaarts noteren om dan omhoog te knallen en dan nog eens knallen om te eindigen met een superknal. Dit kan gebeuren in een tijdspanne van 3 tot 6 maanden, zegt 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Goedkoop en dividendrendement: Wees er op tijd bij voor het te laat is

De ideale combinatie voor een belegger; goedkoop omdat het onterecht genegeerd wordt én een aantrekkelijk dividendrendement. Het dividendrendement van gemiddeld 3,70 % houd je zoet totdat de prijzen beginnen te stijgen. We hebben het over de defensiesector in de Verenigde Staten.