Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 28656 tot 28660
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Volatiliteit Yuan neemt toe

De volatiliteit in de Chinese munt de Yuan te opzicht van de Amerikaanse dollar neemt toe. De Chinese autoriteiten streven naar een gecontroleerde wisselkoers op lange termijn, maar er zijn wel schommelingen op korte termijn mogelijk. Maar de recente opstoot van de volatiliteit is opvallend, zeker nu de Chinese economie afkoelt en het land een financiële crisis meemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Dow Jones eerder naar 5.000 dan naar 20.000

"Dow Jones eerder naar 5.000 dan naar 20.000",dat zegt voormalig trader bij Goldman Sachs, Terry Burnham. Volgens Burnham hebben beleggers het verstand van een hagedis en kennen ze enkel de patronen uit het verleden waardoor ze de problemen van de toekomst niet kunnen zien, aldus 

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Het nieuwe Keltisch goud?

Duizenden jaren geleden stond Ierland bekend om z’n waardevolle gouden keltische ornamenten. Tegenwoordig komt het groene eiland slechts in het nieuws vanwege problemen met z’n (papieren-) financiën, en zijn er met slechts 6 ton goudreserves weinig associaties tussen Ierland en goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Ook Irakezen vluchten naar goud

Net als in buurland Iran is er in Irak ook een echte goudrush gaande. Irakezen zetten in snel tempo hun geld om in goud. De Irakezen vrezen dat de Irakese overheid niet in staat zal zijn om het land te besturen. De economische stabiliteit dreigt te verdwijnen onder de vele terroristische aanslagen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

McDonald's begrijpt zelf niet hoe werknemers van loon kunnen leven

In een financieel budgetplan voor zijn Amerikaanse medewerkers heeft McDonald's zelf aangetoond hoe moeilijk, zo niet onmogelijk het is om van het minimumloon van de hamburgerketen te leven. Hoe het wel kan? Neem een tweede voltijdse job en bespaar op de verwarming.