Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 28656 tot 28660
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

JP Morgan beschuldigd van marktmanipulatie

Handelaren van de bank zouden de energiemarkt in Californië en het middenwesten van de VS bewerkt hebben met ongeoorloofde handelspraktijken om de winsten te kunnen opvoeren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Sociale inspectie valt ook binnen in privéwoningen

De sociale inspectie deinst er in haar strijd tegen zwartwerk niet voor terug ook binnen te vallen in privéwoningen, bijvoorbeeld tijdens renovaties aan het huis of het onderhoud van de tuin. Tussen juli 2011 en eind vorig jaar kregen de inspecteurs al 58 keer de toestemming van een onderzoeksrechter om privéwoningen onaangekondigd en zonder instemming van de bewoners te controleren. Daarbij werden 79 inbreuken vastgesteld, soms ook voor het belemmeren van de inval. Dat schrijven De Tijd en l'Echo vandaag.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

'Plafond olieprijs in zicht'

Deze verwachting spreekt het economisch bureau van ABN Amro uit in de dinsdag gepubliceerde Energie Monitor.

Het economisch bureau noemt de in stand blijvende productieoverschotten, de sterkere dollar en mogelijk teruggedraaide stimuleringsmaatregelen als belangrijkste oorzaak.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

FERC beschuldigt JPMorgan van energiemanipulatie - boete: $400 miljoen

JPMORGAN ACCUSED BY U.S. REGULATOR OF MANIPULATING POWER MARKET

And now we look forward to learning how many hundreds, or maybe even thousands, of cents the settlement will be, which will also include a full wristslapping pardon of Blythe Masters of course. From Bloomberg:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

‘China is momenteel abnormaal goedkoop’

Het JP Morgan Emerging Markets Opportunities-fonds is momenteel overwogen in China en binnen dat land overwogen in de banken. ‘Zelfs tegen de achtergrond van de tegenvallende groei en inkoopmanagersindex in China, is het land momenteel abnormaal goedkoop, zo staat op Fondsnieuws.nl