Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 28656 tot 28660
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Veel topbestuurders willen inleveren

Maar liefst negentien topbestuurders in de onderwijs en mediawereld hebben vrijwillig gehoor gegeven aan het verzoek van minister Jet Bussemaker en staatssecretaris Sander Dekker om salaris in te leveren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om goud te kopen

Goud boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men goud niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen goud haat. Een goede basis voor de stijging van de goudprijs volgens BusinessInsider.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Werkloosheid lag nooit hoger in voorbije tien jaar

De afgelopen tien jaar was de Belgische werkloosheid nooit hoger dan nu, met een werkloosheidsgraad die in juni tot 8,7 procent is opgelopen. Dat berichten De Standaard en Het Nieuwsblad op basis van de laatste bijwerking van het Statistisch Tijdschrift van de Nationale Bank, die vrijdag werd gepubliceerd. Ook in absolute zin ligt het aantal werklozen erg hoog. In juli waren er zo 610.893 niet-werkende werkzoekenden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Amerikaanse middenklasse wordt weggevaagd

Een tijdje geleden schreef Gerrit Welbergen hier op Biflatie.nl het artikel ‘Middenklasse in Nederland wordt weggevaagd‘. Hieronder een video die we tegenkwamen op Zero Hedge over ditzelfde probleem, maar dan in de Verenigde Staten. Ook de Amerikaanse middenklasse wordt namelijk weggevaagd.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: zondag 18 augustus 2013

Dit zijn de cijfers die u eigenlijk niet mag zien

De gevestigde media willen ons laten geloven in een sprookje. Het sprookje van de economie in Europa. Volgens de politici en de media kunnen we het einde van de crisis aan zien komen. Hierbij een paar economische cijfers over de verschillende lidstaten van Europa waaruit blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat. Cijfers waarvan de gevestigde orde liever niet heeft dat u ze ziet.