EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28671 tot 28675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

VS maken 300 miljoen dollar vrij voor failliet Detroit

Er komt dan toch hulp uit Washington voor de stad Detroit, die in juli failliet is verklaard. De VS hebben aangekondigd dat ze 300 miljoen dollar (222 miljoen euro), voornamelijk overheidsgeld, zullen vrijmaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

De schuld is het afgelopen halfjaar met €15 miljard opgelopen

De overheidsschuld kwam aan het eind van het tweede kwartaal uit op €442 miljard. Dit is 73,9% van het bbp, hoger dan de Europese norm van 60% van het bbp. De schuld is het afgelopen halfjaar met 15 miljard euro opgelopen. Behalve door het bedrag van het tekort (2,5 miljard euro) werd dit voor bijna 13 miljard euro veroorzaakt door een toename van financiële activa zoals deposito’s, verstrekte leningen en deelnemingen. De deelnemingen namen toe doordat de overheid extra kapitaal stortte in het nieuwe Europese steunfonds ESM en in de Europese Investeringsbank (EIB). Via CBS.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Amerikaanse Senaat stemt in met extra financiële ruimte voor overheid

De Amerikaanse Senaat heeft vanavond ingestemd met een wet die moet voorkomen dat de federale overheid zonder geld komt te zitten en niet-essentiële diensten moet stilleggen. De wet haalde het met 54 stemmen voor en 44 tegen in het door de Democratische partij van president Barack Obama gedomineerde hogerhuis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Must See weekend TV: The Hidden Secrets Of Money

Mike Maloney is werkelijk een van de grote heren van de financiële markten. Zijn voorliefde voor goud en zilver maken hem misschien niet zo geliefd bij het grote publiek, maar net als Willem Middelkoop weet hij exact hoe het monetaire systeem in elkaar zit en kan hij ook de gevolgen van de huidige politiek perfect inschatten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Fed-bestuurder hint op afbouw steun in 2014

Het is niet uitgesloten dat de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, pas volgend jaar begint met de afbouw van zijn stimuleringsmaatregelen. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar in[email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs