EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28681 tot 28685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Weer stakingen bij metaalbedrijven

Ruim 1.300 metaalwerkers verspreid over het land hebben vrijdag het werk neergelegd voor een betere cao.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

4 miljardairs lichten een tipje van de sluier

Hoe word je miljardair en als dit eenmaal gelukt is, hoe blijf je dat dan ook? Wellicht een luxeprobleem, maar in de praktijk blijkt miljardair zijn helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt.

The Daily Ticker besloot eens een rondje te bellen met enkele miljardairs om eens te kijken of de rijken der aarde wellicht wat handige tips hadden voor ons gewone stervelingen. Een viertal bleek bereid een boekje open te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Spanje keurt herstelbegroting goed en verhoogt groeiverwachting

De Spaanse regering heeft vandaag een begroting goedgekeurd die "noodzakelijke besparingen" met "steun aan het herstel" combineert. Madrid verhoogde daarnaast de groeiverwachting voor 2014 en gaat uit van een lagere werkloosheidsgraad in 2013 en 2014.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

Ssst, niet verder vertellen. De VS zit in een recessie!!

Als je de gewone media volgt, is alles goed in de Verenigde Staten. De groei komt terug, ... werkloosheid daalt,... de aandelenmarkten staan op een hoogtepunt,... alles gaat de goede kant uit. Dat klopt behalve dat alles een leugen is. Het bbp van de VS groeide nog 2,5 % in het tweede kwartaal, zij het dat de berekening werd aangepast die het bbp groter doet uitvallen.

Het officiële werkloosheidsniveau ligt op 7,3 %, maar daar wordt geen rekening gehouden met die miljoenen mensen die niet actief zijn op de arbeidsmarkt (ontmoedigd), en de andere miljoenen mensen die deeltijds werken maar liever voltijds zouden werken. Zo komt het reële cijfer eerder bij een werkloosheid van 14 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 september 2013

“Lonen in Nederland véél te hoog”

Bovenstaande uitspraak komt van hoogleraar Tom Wilthagen.  Nederlanders zijn veel te duur in vergelijking met de omliggende landen.  De professor Institutionele en Juridische Aspecten van de Arbeidsmarkt zei dit naar aanleiding van het begin van het nieuwe academische jaar.  Ga nou niet meteen steigeren wanneer u dit leest – we leggen de bedoelingen van de professor uit.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs