Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 28686 tot 28690
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Zilver op weg naar pre-crashniveau van $ 28

Na maanden en maanden van opeenvolgende dalingen is de zilvermarkt aan een herstelbeweging begonnen. De zilvermarkt werd dan ook gekenmerkt door extreme omstandigheden: extreem lage waardering, technische steun en een extreem negatief sentiment. Dit kan de zilverprijs terug naar het pre-crashniveau van $ 28 brengen volgens The Growth Stock Wire.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

“Goud biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van goud en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de goudprijs stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons goud te doen kopen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Duitsland eerste land dat Bitcoin erkent als betaalmiddel

Duitsland is het eerste land dat de digitale munteenheid Bitcoin als officieel betaalmiddel erkent. Hoe het zit met belasting is nog niet duidelijk.

Op vragen van Kamerlid Frank Schaeffler antwoordt het ministerie van Financiën dat Bitcoin een rechtmatig betaalmiddel is. Daarmee is Duitsland het eerste land dat de digitale munt als zodanig erkent.

In de Verenigde Staten is Bitcoin door een rechter wel al als reguleerbare valuta aangemerkt, maar de Amerikaanse overheid heeft zich nog niet over de munt uitgelaten.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Probleemkredieten in Spanje nemen verder toe

De hoeveelheid slechte leningen bij Spaanse banken is in juni verder gestegen. Dat blijkt uit cijfers die de centrale bank van Spanje maandag heeft gepubliceerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

'De Chinese Droom' of de geruisloze inname van het Westen

Wang ZaoMet de slogan ‘de Chinese Droom’ maakte China's kersverse president Xi Jinping bij de machtswissel eerder dit jaar duidelijk wat zijn agenda voor zijn eerste ambtstermijn is. Deze droom bestaat uit twee delen, schrijft Wolf Richter rapporteert op Testosterone Pit: een beleggingswoede waarbij de Chinese rijken de hele wereld opkopen en een nooit gezien bouwwoede in China zelf.