EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28686 tot 28690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Over Twitter

Een andere sociale media speler trekt naar de beurs en dat is voor veel beleggers groot nieuws.  De datum zou 15 november 2013 zijn.

Twitter is een gratis Amerikaanse internetdienst, opgericht in 2006, waarmee gebruikers korte berichtjes kunnen publiceren.  Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.  De naam Twitter komt van twitteren of tweeten, dat kwetteren betekent.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

IMF en Wereldbank manen politici VS tot actie

Amerikaanse politici dwarsbomen de groei van hun eigen economie en die van anderen door de aanhoudende onzekerheid over de begroting en het schuldenpafond. Dat stelden de voorzitters van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank vandaag voorafgaand aan de jaarvergadering van beide instellingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Extra heffing op spaargeld in de maak

Een eigen huis, hard werken, zuinig leven en dan hopelijk een appeltje voor de dorst. Wat spaargeld op de bank is altijd prettig om achter de hand te hebben. Dat vindt niet alleen u, maar ook het IMF.

Een tijdje geleden hebben we de discussie rond Cyprus gehad, en dan vooral de discussie of de redding van Cyprische bankwezen nu wel of geen template vormde voor de rest van de Eurozone. Om uw geheugen even op te frissen: op vrijdagavond (!) werden de brave Cyprioten geconfronteerd met kapitaalrestricties, de banken bleven dicht, pinnen werd slechts tot een beperkte limiet toegestaan en over ál het geld op alle bankrekeningen werd een ‘eenmalige’ belasting geheven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Over Facebook

Het Amerikaanse Facebook maakt prominent deel uit van de zogenaamde sociale netwerken als gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of te houden.  Anno 2013 heeft Facebook 1,278 miljard gebruikers. 

Zo zien ze er allemaal tezamen uit.  Het is een enorm populair en wereldwijd fenomeen dat niet meer weg te denken is.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs