Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 28686 tot 28690
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Forse daling verkochte woningen verkocht in juni

In juni zijn 7.224 woningen verkocht, een daling van 55,4 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

In Spanje gaat het heel slecht. Of toch niet?

Saeed KhanDe Spaanse ‘zwarte’ economie - elke commerciële activiteit die niet in een boekhouding terug te vinden is - is goed voor zo’n 20% van ‘s lands bruto binnenlands product. Dat blijkt uit een studie van het Spaanse Fundacion de Estudios Financieros, een onafhankelijke denktank. In de EU wordt Spanje op dat vlak enkel door Italië overtroffen. Daar wordt de omvang van de zwarte economie op 21% geschat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

De politieke situatie in Griekenland: dansen op een dunne koord

Veel Grieken hebben hun land al verlaten, 1,000′den anderen zijn van plan om dat alsnog te doen. Het is er erg moeilijk om werk te vinden, maar zo mogelijk nog moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor de jeugd lijkt er geen toekomst te zijn weggelegd.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

De Europese bankensector: te ziek om te lenen; niet ziek genoeg om failliet te gaan

Als de Europese banken hun verliezen niet erkennen, levensvatbare banken niet worden geherkapitaliseerd en zwakke banken niet worden gesloten of hervormd, staat ons een ‘verloren decennium’ te wachten, net zoals dat in Japan het geval is geweest, schrijft Walter Kurtz op Business Insider op basis van rapporten van het IMF.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Veel zwakker herstel Portugal in 2014 dan eerder gedacht

De economie van Portugal zal in 2014 aanzienlijk minder sterk groeien dan eerder werd gedacht. Daar staat tegenover dat de krimp dit jaar minder sterk zal zijn. Dat maakte de Portugese centrale bank vandaag bekend.