Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 28686 tot 28690
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Biflatie Bulletin : “Kabinet maakt Nederland onveiliger”

Grote kritiek van de Abvakabo FNV voorzitter op het regeringsbeleid.  Door “obsessieve”  bezuinigingen lopen er inmiddels 15000 veroordeelde criminelen op straat, arriveert de brandweer te laat en is er nauwelijks nog controle op voedselveiligheid.  Niet mals!  En dan de uitsmijter : “

Helaas zijn ze het contact met de gewone man volledig kwijtgeraakt“.  Die zit, ‘t is de nagel op de kop.  Een vertrouwenscrisis door én de afstand tussen bestuurder en burger, én slecht beheer van de staatszaken, én het slechte voorbeeld geven, én de schuldigen van de crisis niet bestraffen  Die zit ook dunkt ons.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Apple onderzoekt kinderarbeid bij leverancier

Apple begint een onderzoek naar mogelijke kinderarbeid bij de Taiwanese fabrikant Pegatron, die onder meer betrokken is bij de productie van de nieuwe Ipad Mini 2. Dat liet Apple weten na beschuldigingen van de actiegroep China Labor Watch.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Deutsche Bank: “Aandelen op bubbel-niveau”

Cullen Roche haalt een nota aan van Deutsche Bank waarin ze de huidige situatie op de beurs vergelijken met de periodes 1999 en 2007, vlak voor een bubbel uiteen spatte.

Volgens de Deutsche Bank heeft de huidige toestand met de margin debts (beleggen met geleend geld) veel gelijkenissen met 1999 en 2007.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

'Stijging aantal vacatures in de bouw'

Voor het eerst sinds 2011 is er weer een stijging van het aantal vacatures in de bouw. 

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 juli 2013

Wie gelooft deze man nog? De grafiek die de economische prietpraat van Obama onderuithaalt

'Ik merk dat deze president steeds meer praat en er steeds minder naar hem wordt geluisterd. Het viel me op dat een van zijn speeches langer dan een uur duurde. Veel informatie zat daarin samengepropt. Dat zegt iets. Het zegt dat wanneer we niet goed weten wat te zeggen, we uiteindelijk alles zeggen, maar een speech over alles is een speech over niks'. Peggy Noonan, columniste, in de Wall Street Journal