EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28691 tot 28695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Regering op zoek naar 359 miljoen euro

Het kernkabinet zit vandaag een eerste keer samen om zich over de opmaak van de begroting voor volgend jaar te buigen. De topministers van de regering-Di Rupo moeten op zoek naar 359 miljoen euro om het budget op de rails te houden. Die oefening kondigt zich niet als overdreven moeilijk aan. Maar daarenboven moet de regering op zoek naar extra middelen om de concurrentiekracht van de ondernemingen een boost te geven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Oplossing van de crisis ligt bij burger

„Er is in het verleden te weinig gespaard, te veel (uit)geleend en te veel uitgegeven.” beeld Paul Dijkstra

De Nederlandse economie hapert. De diagnose en de voorgestelde medicatie van prof. dr. Lans Bovenberg (RD 21-9) zijn echter niet correct, reageert 
dr. Klaas Staal.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

Exclusief interview met World Bank klokkenluider Karen Hudes – deel 2

Vervolg van deel 1.  We starten met een interview met Karen Hudes, voorheen Senior Council bij de World Bank, tot ze besloot om “de vuile was buiten te hangen”…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

VS maken 300 miljoen dollar vrij voor failliet Detroit

Er komt dan toch hulp uit Washington voor de stad Detroit, die in juli failliet is verklaard. De VS hebben aangekondigd dat ze 300 miljoen dollar (222 miljoen euro), voornamelijk overheidsgeld, zullen vrijmaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 28 september 2013

De schuld is het afgelopen halfjaar met €15 miljard opgelopen

De overheidsschuld kwam aan het eind van het tweede kwartaal uit op €442 miljard. Dit is 73,9% van het bbp, hoger dan de Europese norm van 60% van het bbp. De schuld is het afgelopen halfjaar met 15 miljard euro opgelopen. Behalve door het bedrag van het tekort (2,5 miljard euro) werd dit voor bijna 13 miljard euro veroorzaakt door een toename van financiële activa zoals deposito’s, verstrekte leningen en deelnemingen. De deelnemingen namen toe doordat de overheid extra kapitaal stortte in het nieuwe Europese steunfonds ESM en in de Europese Investeringsbank (EIB). Via CBS.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs