Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 28691 tot 28695
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere goudprijs

Commerzbank verwacht dat de goudprijs later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van goud door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Grondstoffenpaspoort goed voor concurrentiepositie Europa

Een Europese adviescommissie raadt de EU aan het gebruik van grondstoffenpaspoorten in te voeren. Dat zou recycling stimuleren en goed zijn voor het bedrijfsleven.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Hoelang staat jouw woning al te koop?

Steeds meer woningen langer dan een jaar te koop

Wil je je woning verkopen? Grote kans dat de woning steeds langer te koop staat. Uit cijfers van NVM, Nederlands grootste makelaarsvereniging, blijkt dat steeds meer huizen langer dan een jaar te koop staan. Momenteel staat meer dan 50% van de aangeboden woningen ruim een jaar te koop, 12% staat zelfs langer dan drie jaar te koop.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Werkloosheid blijft ook in 2014 hoog

Jonge en laagopgeleide mensen worden het hardst geraakt, zo blijkt dinsdag uit een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling.

De Parijse denktank verwacht dat de gemiddelde werkloosheid de komende anderhalf jaar licht daalt, van 8 procent van de beroepsbevolking in mei 2013 naar 7,8 procent eind volgend jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Schiff: Short US Treasuries is dé trade van de komende jaren

Rick Santelli van CNBC interviewt Peter Schiff over de acties van de Federal Reserve, het nut van quantitative easing en het einde van het Amerikaanse monetaire systeem. Short gaan op Amerikaanse obligaties is volgens Schiff dé trade van de komende jaren.