EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28691 tot 28695
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Chinese economie vertoont duidelijke signalen van stabilisatie

De Chinese economie vertoont duidelijke signalen van stabilisatie, zo blijkt uit een rapport van het National Bureau of Statistics. Zodoende is het land goed op dreef om de target voor dit jaar – een groei van het bbp met 7.5 procent – te bereiken. Mogelijk ligt de groei zelfs nog iets hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Ribbetjesrestaurant Amadeus koopt fraudeproces af voor 10 miljoen euro

De eigenaars van de restaurantketen Amadeus hebben gisteren 10 miljoen euro aan de fiscus betaald. De Gentse broers achter de bekende ribbetjesrestaurants, Peter-Jan en Reinoud Van Iseghem, hebben zo een fraudeproces afgekocht. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Herstel huizenmarkt in de VS: niets is echt!

Volgens Bob Shiller is de huizenmarkt in de Verenigde Staten een markt die gedreven wordt door momentum. Het momentum is momenteel positief. Maar door de jaren heen gaan de huizenprijzen zijwaarts, er zijn alleen veel bewegingen op en neer. Maar niets is echt, er zit momenteel veel speculatief geld in de Amerikaanse huizenmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

De gevangenis als belegging. Only in America

Gevangenissen misschien niet meer zo rendabel door

Gevangenissen misschien niet meer zo rendabel door

Het lijkt erop dat het Amerikaanse geloof in repressie op zijn retour is. Recent kondigde de Amerikaanse minister van Justitie Eric Holder aan om zaken tegen kleine drugsdaders vaker met taakstraffen af te doen en niet-gewelddadige, oudere veroordeelden vervroegd vrij te laten. Dat zou wel eens een doorbraak kunnen zijn in het land waar gevangenissen uitpuilen dankzij de lange celstraffen voor vooral drugsbezit of -handel.

Lees verder op tone-app.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2013

'Bezuinigingen hierna niet klaar'

,,Het pakket is contraproductief. Door de extra bezuinigingen lopen de sociale uitgaven op en zullen de belastinginkomsten tegenvallen'', stelt Eijffinger. ,,Het probleem is dat de coalitiepartijen PvdA en VVD op de grote dossiers - arbeidsmarkt, woningmarkt, pensioenen en zorg - lijnrecht tegenover elkaar staan. Ze hadden al veel eerder structurele hervormingen moeten doorvoeren, maar dat hebben ze verzuimd. Dit is de logische consequentie."

Lees verder op europa-nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs