EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2871 tot 2875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Column: De euro is niet het probleem

Er gaat bijna geen week voorbij dat er geen kritiek is op de euro, maar ondanks dat groeit de populariteit van de gemeenschappelijke munt. Sinds de invoering van de euro is het aantal landen dat de munt gebruikt van 12 naar 19 toegenomen. Ook zijn er steeds meer landen buiten de muntunie die de euro inmiddels gebruiken als betaalmiddel.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Column: Als Goldman Sachs waarschuwt...

In 1869 startte Marcus Goldman zijn eigen bedrijf op in Manhattan, een bank. Net als vele anderen in die tijd. Inmiddels heet deze bank Goldman Sachs en is dit de meest winstgevende en bekende investeringsbank ter wereld. En de meest gehate. Goldman Sachs was direct betrokken bij ongeveer elk (financieel) schandaal uit de recente geschiedenis.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Wereld telt nog 40 miljoen slaven; 150 miljoen kinderen verrichten kinderarbeid

Het voorbije jaar werden wereldwijd nog altijd 40,3 miljoen mensen geteld die met slavernij of een gedwongen huwelijk werden geconfronteerd.

Het voorbije jaar werden wereldwijd nog altijd 40,3 miljoen mensen geteld die met slavernij of een gedwongen huwelijk werden geconfronteerd.

Dat is de conclusie van een rapport van de International Labour Organization (ILO), de mensenrechtenorganisatie Walk Free Foundation en de International Organization for Migration, die aangeven van conservatieve berekeningen gebruik te hebben gemaakt, zodat de cijfers in realiteit wellicht nog gevoelig hoger zullen liggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Kredietbeoordelaar S&P verlaagt kredietrating China

De aanhoudende sterke groei van de Chinese schuldenlast zet de kredietwaardigheid van het land onder druk.

Kredietbeoordelaar S&P ziet de economische en financiële risico's in het land toenemen en verlaagde daarom het advies voor China met één stapje van AA- naar A+.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Blair: 30% kans dat Brexit er niet komt

Er is een behoorlijke kans dat de scheiding tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië alsnog zal zullen worden belet. Dat heeft de voormalige Britse premier Tony Blair gezegd.

De meest recente Britse parlementsverkiezingen hebben volgens Blair duidelijk gemaakt dat er voor een brexit in Groot-Brittannië zeker geen algemene steun meer kan worden gevonden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs