EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28701 tot 28705
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Beleid Rutte ramp voor economie

Het herstel van de Nederlandse economie komt maar niet goed van de grond. Voor een belangrijk deel is dat terug te voeren op het zwabberende beleid van het kabinet Rutte.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Banken maken in Nederland de dienst uit

Het kabinet hoopt op Prinsjesdag een plan te presenteren voor het oprichten van een Nationaal Hypotheek Instituut. Dat moet voor enkele tientallen miljarden euro’s hypotheken van banken overnemen. Het moet worden gefinancierd door pensioenfondsen, met garanties van de Staat. De banken krijgen door deze operatie meer lucht.

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Column Kees de Kort | In Den Haag zit iets in het water

In het Midden-Oosten weet je nooit precies wie wiens vriend is. Daar kan dus - in worst case - een soort probleem komen met de olievoorziening. Daardoor kúnnen de olieprijzen flink stijgen, zegt economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

Noorwegen veilt olie- en gasgebieden in Poolcirkel

Noorwegen gaat wingebieden voor olie en gas veilen in het zuidoostelijke deel van de Barentszzee. Met de verkoop van licenties voor de zogeheten blocks in een gebied van 44.000 vierkante kilometer opent het land voor het eerst sinds 1994 een deel van zijn continentale plaat voor exploratie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2013

'Olie aan 150 dollar per vat bij oorlog in Syrië'

Indien de Société Générale het bij het rechte eind heeft en de olieprijs door een Syrische oorlog tot 150 dollar per vat stijgt, staat de wereldeconomie opnieuw voor een schok die enkel vergelijkbaar is met wat zich in 2008 ten tijde van de val van de Lehman Brothers bank afspeelde.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs