Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 28711 tot 28715
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

David Tepper maakt $149 miljoen van $1 miljoen

David Tepper, president en hedge fund manager bij Appaloosa Management, beleeft een topjaar.

Terwijl de S&P dit jaar met 19,7 % steeg, laat Tepper een netto winst van 23,4% optekenen. Alleen al in de maand juli haalde Tepper een rendement van 5,5%. Dat staat te lezen op BusinessInsider.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Axa Bank Europe in Frankrijk in verdenking gesteld

Axa Bank Europe is in Frankrijk door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld. De zaak draait rond toegekende en vervolgens ingetrokken leningen met variabele rentevoet (multideviezen), zo schrijft L'Echo vandaag. De Axa-groep bevestigt de informatie.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Shell mag blijven boren in Noordpoolgebied

Shell mag doorgaan met proefboringen in het Noordpoolgebied. De rechter in Alaska heeft bezwaren van milieuorganisaties tegen de boringen in de Tsjoektsjenzee en de Beaufortzee afgewezen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Obama maakt plannen voor hervorming hypotheekstelsel bekend

De Amerikaanse president Barack Obama maakt vandaag zijn plannen voor een hervorming van het hypotheekstelsel en de rest van de woningmarkt bekend. Volgens ingewijden zal hij onder meer voorstellen om de twee grootste spelers op de Amerikaanse hypotheekmarkt, Fannie Mae en Freddie Mac, binnen een aantal jaren op te doeken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Toename aardgasverbruik industrie wijst mogelijk op economisch herstel

De grote industriƫle spelers hebben in juni 3,4 procent meer aardgas verbruikt dan in juni vorig jaar. "Het is de eerste toename sinds meer dan een jaar", zo meldt Synergrid, de federatie van de netbeheerders elektriciteit en aardgas in Belgiƫ. De toename zou mogelijk kunnen wijzen op een economisch herstel, maar daarvoor moet de toename de komende maanden nog bevestigd worden, luidt het.