EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28711 tot 28715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Infographic: De Chinese goudkoorts

De Chinese goudkoorts heeft toegeslagen, want China heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot de grootste goudmarkt ter wereld. Het land importeert meer goud dan India en haalt daarnaast ook meer goud uit de grond dan ieder ander land. De Chinezen willen zoveel mogelijk goud verzamelen. Deze infographic geeft een tijdlijn van de belangrijkste ontwikkelingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Jongeren zijn de dupe van deze crisis

Jongeren hebben het meeste te lijden onder deze financiële crisis. Ze kunnen moeilijker aan een baan komen en moeten doorgaans genoegen nemen met een lager inkomen. Deze grafieken op Marketupdate laten zien hoe groot de kloof geworden is tussen jong en oud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Steun Berlusconi zorgt voor opluchting bij financiële markten

De oproep van voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi aan zijn partij Het Volk van de Vrijheid (PdL) om premier Letta te steunen, zorgt voor opluchting op de Europese financiële markten. De beurzen veren op en de Italiaanse rente kalmeert.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Eén verkoper duwde goudprijs gisteren naar beneden

Gisteren kreeg de goudprijs weer een klap te verwerken. Op een half uur donderde de goudprijs van $ 1.325 dwars door de psychologische barrière van $ 1.300 naar $ 1.285. Volgens

Volgens MarketUpdate komt die daling op een perfect getimed moment en was er slechts 1 verkoper. Dit doet uiteraard weer de nodige twijfels rijzen over de "vrije" goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2013

Waarom goud gisteren daalde

Het leek zo logisch gisteren. Goud zou profiteren van de politieke onrust in Washington. De Amerikaanse overheid sloot noodgedwongen deels haar deuren en beleggers zoeken bescherming.

Dat viel gisteren even flink tegen voor de goud bulls. Het edelmetaal daalde tegen alle verwachtingen in. Goud verloor circa 3 procent en sloot gisteren in de VS ruim beneden de als steungrens betitelde $1.300. Een slechte start van het vierde kwartaal en de vraag is dan ook gerechtvaardigd waarom goud zo onder druk stond.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs