EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 28716 tot 28720
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

“Oorlog Syrië = val US dollar = goud $ 30.000″

Economist Dr. Paul Craig Roberts zegt dat de grote leugens van de Verenigde Staten deze keer niet hebben gewerkt zoals in Irak. Er werd bewijs gefabriceerd tegen het regime van Assad als excuus voor een verdere radicalisering van de moslims om China en Rusland schaakmat te zetten. Nu de rest van de wereld de Verenigde Staten door heeft, kan dit zware gevolgen hebben.

Als Obama over duidelijk bewijs zou beschikken dat Assad achter de aanval met chemische wapens zit, zou hij deze wel doorgespeeld hebben aan de Britse Premier Cameron zodat deze zich beter had kunnen verdedigen. Dit is het grootste bewijs dat Amerika niet over de geschikte bewijzen beschikt, aldus Dr. Paul Craig Roberts.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Koning Auto is niet meer

De verkoop van nieuwe auto’s is in augustus met 13,3 procent gedaald tot slechts 28623, een nieuw dieptepunt dit jaar. Koning Auto is van zijn voetstuk gevallen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Forse krimp banen in kinderopvang en welzijn

De drie welzijnsbranches hebben te maken met hervormingen en krimpende budgetten, zo meldt uitkeringsinstantie UWV donderdag. Hierdoor zijn ze voorzichtig met het aannemen van personeel en het aanbieden van vaste contracten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

Asscher tekent eerste convenant actie jeugdwerkloosheid

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft met de regio Drechtsteden afspraken gemaakt over 1000 leerwerkplekken voor jongeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2013

6 redenen waarom we moeten stoppen te zeggen dat robots ons werk afpakken

Zelfverklaarde experts vertellen ons dat de technologische vooruitgang ons tal van jobs kost. Volgens Robert D. Atkinson van het MIT Technology Review is niets minder waar.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs