Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 28721 tot 28725
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Eerste volautomatische frietautomaat staat in Brussel

Voor een warenhuis aan de Steenweg op Gent in Brussel is vrijdag de eerste volautomatische frietautomaat geïnstalleerd. Volgens het bedrijf achter de machine gaat het om een Belgische primeur, zo schrijft La Dernière Heure.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Merkel blijft tegen afschrijven Griekse schulden

De Duitse bondskanselier Angela Merkel blijft tegen een verdere afschrijving van Griekse schulden. Dat heeft ze gezegd tegen de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 17 augustus 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 13 gratis tips voor je samengevat:

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Spyker volgende maand weg van de beurs

Sportautofabrikant Spyker zal na het slot van de handel op vrijdag 13 september niet meer verhandelbaar zijn op de beurs in Amsterdam. Dat maakte het bedrijf uit Zeewolde vandaag bekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Hoe is het zover kunnen komen met de middenklasse

In onderstaande video wordt gezegd dat de Amerikaanse middenklasse de meest bedreigde diersoort is die er bestaat. Dit zou evengoed een uitspraak kunnen zijn over de Europese middenklasse. De maatschappij is zo geëvolueerd dat je je geen enkele fout meer kan permiteren of de kans bestaat dat je in de armoede terecht komt. Ouders die maaltijden overslaan zodat de kinderen kunnen eten, kinderen die zich excuseren omdat ze geld kosten,... schrijnende toestanden die meer voorkomen dan we denken.