Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 28736 tot 28740
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Cash for Gold winkels geven te weinig geld voor goud

Uit een onderzoek naar de Ierse Cash for Gold winkels kwam naar voren dat consumenten nog steeds veel minder dan de goudwaarde uitgekeerd krijgen voor oude sieraden. Er werd niet meer dan 85% van de intrinsieke waarde geboden. Het is wel een grote verbetering met drie jaar geleden, toen slechts de helft of een kwart van de goudwaarde werd uitgekeerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Belgen blijven steeds meer centen opsparen

De Belgen blijven hun geld hamsteren. In de eerste drie maanden van dit jaar hebben de Belgische gezinnen 16,2 procent van hun beschikbaar inkomen gespaard. Dat is meer dan eind vorig jaar, toen de spaarquote 15,9 procent bedroeg. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank (NBB).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

We zijn weer een stap dichter bij het einde van onze pensioenen

Midden in de politieke crisis in Portugal is het bericht bijna verloren gegaan. Maar de Portugese overheid heeft besloten dat de Portugese pensioenfondsen vanaf nu tot 90 procent van hun activa mogen beleggen in Portugese staatsobligaties. Dit is fors meer dan de 55 procent die tot nu toe werd aangehouden. Op deze manier vloeit er € 4 miljard extra naar de Portugese schuldenput, aldus de

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Sterke stijging faillissementen Zuid-Europa

In Portugal nam het aantal bedrijfsfaillissementen met 42 procent toe tot 8600, in Spanje stegen ze met 32 procent naar 7800 en in Italië met 13,5 procent tot 12.300.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Column Kees de Kort | Chinese cijfers gaan er bij mij niet in

De Chinezen kunnen nog zo'n mooie cijfers de wereld in slingeren, maar BNR's Kees de Kort blijft z'n bedenkingen houden. 'Er zijn meerdere getalletjes die heel moeilijk te rijmen zijn met die opgetelde grote getallen waarmee de Chinese overheid vandaag naar buiten is gekomen."